Arkadaslar bi bakar mıyızz? :(

ucuyomlan

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
14
0
16
İstanbul
bi derdim var arkadaslar kac gündür kimseye anlatamıyorum size danısıyım dedim :/

simdi benim okuldan bi cıktıgım vardı. buna x diyelim cıktıgım derken 1 gün filan cıkmıstım, sıkılıp ayrılmıstım :S iste arkadasımın bi arkadası ona da y diyelim. benden hoslanıyodu o da teklif etmisti hatta. bi iki gün gecti filan teklifi kabul ettim. iste telden konusuyoduk, bulusuyoduk filan ben buna karsı bi seyler hissetmeye basladım. sonra araya x girdi yine kafamı karıstırdı yanii. ben y'den ayrıldım x'le yine cıktım :/ bu sefer ona da karsı bi seyler hissetmeye basladım, cok degisik bi sey daha once hic karsılasmadım. bi-iki hafta filan gecti gene sıkılmaya basladım ben ayrılcakken x benden ayrılmıstı. hic üzülmemistim. bu olaylar da 3 ay filan olmustu, yani baya oldu. benim aklım hala y'de kaldı. bunun cıktıgı varmıs bi de seviyo filan. ne biliyim durduk yere üzülüyorum, aglıyorum cok kotu oluyorrum ne yapmalıyım ya, sizce soylemeli miyim ona? yardım.............

Son düzenleyen: Moderatör:
sen bence boslukta kalmıssın... bence baska bırı cıksa ona c diyelim... emin ol c yi seveceksın sabırlı ol... sevgılısı varmıs zaten y nın....

bosver takma kafana, bir kac gün sonra z gelir y´yide unutursun...
ya saka maka bi yana kac yasindasin canim ya???? 2 gün arayla sevgilimi degistirtilir???

baya askı memnuya donmus olay .... merak etme gecer onuda unutursun 'z' cıkar belkı bıyerlerden

Afedersiniz ama maymun iştahlının önde gideniymişsiniz olabilir tabi ama y den sıkılıp x e x ten sıkılıp y ye hiç hoş olmamış. Başka erkek mi yok? bence onlara yoğunlaşın belli ki kolayca etkilenebilirsiniz böylelikle ağlamanıza fln gerek kalmaz Naıslsa unutursunuz bu kişileri.

zaten yenı uyelerın hepsı bomba etkısı konularala gelıyo kk'yı meşgul etmek ıçın...

karşına taş tuğla ağaç falan çıksa onlardan da hoşlanırsın gibi bir izlenim bırakıyorsun kızma ama:44:

x-y ah bi de z olsa üç bilinmeyenli denklem diycem

bence bekle,belki başkasına aşık olursun

Son düzenleme:
Eveeet, okuldan bir çocuk var şeklindeki girişten sonra pek dikkatli okumadım, okuldan dediğiniz yer en iyi ihtimalle "lise", yaşınız 16 tahmin edeyim ama siz tabii 17 de diyebilirsiniz.

bence artık ergenlik dönemindekiler mutasyona falan uğruyolar bu nedir ya.
ananız babanız yok mu çocuğum diyesim geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…