Arkadaşlar bı bakarmisiniz

Bir fikrim var

Ne olur Allah rızası için bı Ferrari🤑
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
879
566
23
35
Evform sitesinden alisveris yapaniniz var mı? Biz masa sandalye takımı sparis verdik. Taksit imkanı var denilmesine rağmen tek seferde çekildi ücreti. Sorun şu ki şikayet var da bı çok şikayet var siz biseyler alıp sorun yaşadınız mi

Hic duymadım ama "evform şikayetvar" diye aratip ordaki yorumlardan dolandırıcı olup olmadıklarını öğrenebilirsiniz

Her firma her bankayla taksit anlaşması yapmaz. Bahsettiğiniz firmayı bilmiyorum ama taksit yapmadı diye dolandırıcı vs denemez, anlaşması yoktur kullandığınız kredi kartıyla. Teknoloji çağındayız girin cep şubenize taksitlendirin harcamanızı.

Bilindik sitelerin dışına çıkmamanızı da öneririm, çoğu güvenli değil.

Sorun şu ki heryerde kötü yorumlar eksi de şikayet var da YouTube de. Instagram'da yorumlar kapalı en kötüsü de para iadesi alamamış veya çok uğraşmışta almış bı çok insan. Aslında hep GittiGidiyor ve Hepsiburada dan alırdık ama fiyatların cazip gelmesi bizi almamıza sebep oldu

İlk defa duydum ama şunu söylemek için geldim.
Dijital pazarlama uzmanıyım aynı zamanda web sitesi yapıyorum.
Bir site açıp onu güvenilir hale getirmek çok kolay gerçekten. Bir siteden alışveriş yapmadan önce detaylı araştırma yapın. Sadece yorumlara güvenipte almayın. Sitesinden, sosyal medya hesaplarına kadar araştırma yapın. Piyasada çok dolandırıcı var

Bizm hatamız o oldu arastirmadan aldık malesef. İptal edemiyoruz iptal etmiyorlar kırık çıkık biseyler gonderiliyormus beklicez mecbur sonra iade etmeye caliscaz. Her yorum çok kötü

Arkadaşlar yazmak istedim sorunsuz geldi sayılır biraz montaj yaparken zorlasa da sonuç iyi oldu. Şikayet vardan bakabilirsiniz yorumlara belki de bizim sansimiza iyi denk geldi orasını bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…