Arkadaşlar bi bakın lütfen zehirlenir miyim

ozguvenszbr

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2022
65
16
18
Arkadaşlar azıcık ekşimiş salça yedim kokusu ekşimsiydi annemde köy salçası olduğunu için azıcık ekşi kokar dedi ben yedim bir tabak yemek ve hemen kustum bişey olur muu

Son düzenleme:
Arkadaşlar azıcık ekşimiş salça yedim kokusu ekşimsiydi annemde köy salçası olduğunu için azıcık ekşi kokar dedi ben yedim bir tabak yemek ve hemen kustum ama çok tedirginim zehirlenmiş olabilir miyim diye lütfen bir şey diyin bişey olur muu
1 tabak salça mı yediniz, köy salçasıyla yapılmış bir tabak yemek mi ?

Arkadaşlar azıcık ekşimiş salça yedim kokusu ekşimsiydi annemde köy salçası olduğunu için azıcık ekşi kokar dedi ben yedim bir tabak yemek ve hemen kustum ama çok tedirginim zehirlenmiş olabilir miyim diye lütfen bir şey diyin bişey olur muu
Mideniz bozulmuştur varsa şekersiz bi türk kahvesi için.

Tamam teşekkür ederimm ekşi salça zehirler diye korkuyorum elimde olmadan hep dikkat ederim ilk defa başıma gelince ne yapacağımı bilemedim
Bir gıdanın ekşi olması zehirleyeceği anlamına gelmez. Yanlış saklama koşulları ile saklanmış ve bozuk gıda zehirler.

İşte salça ekşimiş bozulmuş olabilir diye korktum karşı komşu vermişti kaç günüdr tüketiyordum bugğn tadı bir garip gibi geldi üstüne koydugum yoğurttandır diye düşündüm sonra kokladım daha önce hiç koklamamıştım belkide öyle kokuyodur salça köy salcası oldugu için ama ekşi koktu hemen kustum ve şimdide işte bozuk salça yediğim için korkuyorum

Back
X