- Konu Sahibi zeynep_ist21
-
gecenlerde şal esarp aldım bır turlu baglayamıom bol baglıom olmuyor su arkadasımın gıbı baglayamadım yardım edın nasıl baglıcam
Eki Görüntüle 844779
http://o1310.hizliresim.com/1g/z/u3cb8.jpg
resımdekı gıbı baglamak ıstıyorumm
Eki Görüntüle 844941
Eki Görüntüle 844942
Eki Görüntüle 844943
Eki Görüntüle 844944
kızlar baglamaya calıstım baglayabıldım acaba
iyi görünüyo şimdi çoğu kişi bu şekilde bağlıyo ama çenenin altından iğneleme yaparsan rüzgarda açılma olmaz ama iğnelemezsen bi rüzgarda açılır
anladım sagol ıgnelerım ama yapısık gıbı olmasın sonra
tsk ederım yardımcıların ıcın cok sagolun daha bır tane aldı şal esarpı gıdıp gıne alcamtam çenene yapıştırmazsın hafif biraz daha aşağıdan iğnele bide arkadaşın dediğine katılıyorum açılma olabilir enseden dolama da yapabilirsin bağlama modellerini pek bilmiyosan türban satılan yerler var işte eşarp olsun türban kıyafetleri olsun hepsi bi yerde satılan yerler var oraya git de ki ben yeni kapandım türban bağlamayı bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz diye onlar sana model model bağlamayı öğretirler ayıp olmasın diye de bi tane dolama eşarp alırsın
sankı bazılarının topuzu buyuk gıbı dolgun yapıolar arkayı onu nasıl yapıolar bılmıom işte
bunu denedım sadece ortunmeyı ogrenıyorum her gun baglıyorum ogrenıyorm herkez bolle yapıor
tsk ederım yardımcıların ıcın cok sagolun daha bır tane aldı şal esarpı gıdıp gıne alcam
şal ignelenmez arkadaşlar hoş olmaz eşarpta ignesiz kullanılmaz
gerçkten nasıl yapılıyor bu ya bende yeni tesettüre girdim de ben de pek yapamıorum :)
bu el alışkanlığı olmalı yaaa
evet belkide ben biraz öğrendim birde iğne takmayı tam yapabilsem sıkıntı kalmıcak çok gevşek takıom olmuo birde ne olursa olsun şu tepe sivri olmuyor bakalım artık yavaştan öğrenicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?