arkadaşlar bı topik açıyorum derdi olan varsa buyrun bırlıkte paylaşalım

yaprak_3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
201
3
26
Batman
slm arkadaşlar baslıkta belırttıgım gıbı hem tanışalım hem bırbırımızın derdıne care bulmaya calısalım ...

Merhaba kızlar artık çok mutsuzum anne olmak istiyorum . Annelik duygusunu tadmak çok istiyorum belki açtığım konulara denk gelmişinizdir. Çikolata kisti ameliyatı oldum 3 ay önce klomen kullandım kocaman bir kist yaptı bu 2 aydır dınlenip aşılama yapıcam . Tekrarlayan bı kıst çikolata kisti aynı zamanda yumurta rezervim 0,5 çok düşük çıktı . Ben bunlarla 20 aydır uğraşırken görümcem evlendi 6 ay içinde hamile kaldı hemde ilk denemesinde şimdi ben ona o kadar bakarken ağlayasım geliyoki benim günahım allahım demekten kendimi alıkoyamıyorum . Sizce bu yersiz bir kıskançlıkmı ben kötü biri deilim sadece anne olmak istiyorum görümcemi her gördüğümde acı çekıyorum ....Benim derdime ne diyounuz ??

üzüme ALLAH nasip ettiyse er yada geç olur

hayırlısı de geç tedavını ol

ama hayatı kendıne kahretme

ah canım ya gercekten üzüldüm ınsallah en kısa zamanda anne olursun canım hıc üzülme vardır allahında bır bıldıgı sen sabır et

bende eşimle cok mutsuzum bazen mutlu bazen mutsuz napacam bılemıyorum sıkıştım kaldım kendımı cok yalnız hissedıyorum

Benim derdimde kuru fasulye
Evet kuru fazulye yapmaya gidiyorum!
Bu severde çorba olursa, intihar ederim:84:

Yaprakçım benim yüzümden çocuk olmuyo allah inşallah nasip eder... senin niye eşinle aran kötü?

ya tüylenme için taze nane kürü yapıcam mevsimi varmıdır kızlar ?

Insallah sende olacaksin, ama umudunu ve moralini yüksek tutarak!
Hayirlisiyla insallah Allah hepimizi anneligi tatirir!

Yaprakçım benim yüzümden çocuk olmuyo allah inşallah nasip eder... senin niye eşinle aran kötü?

arada tartışıyoruz bana dıyorkı yıne 15 20 gun gectı basladın falan fılan ve ben uzerıme bısey gıysem etem hıc oralı bıle degıl tepkısız yakısmıs etmıs deme yok ot gibi bılmıyorum ya artık dayanamıyorum sevmıyor bence

ALLAH başka dert vermesın ilahi
kısık ateşte pişirin bari

Allah yeterki başka dert vermesin, hayatım boyunca yapmamaya razıyım:'(
Ama bi severim naaasil
Eşim sürekli karışınca ya çorba olur yada başka bir şeye..
Ya hiç nane ve kekik konumu?

Bende biberle domatez biber karişimindan vaz gecmiyorum

6 aydir bir kuru fasulye tuturamadik

amin.. olur olur zamanla

annem bikaç bahrat atardı ama ne olduğunu hiç sormadım benım eşim baharatlı sevmez ama annemınki güzel oluyordu
yenı evlıyken yemekleri mahfetmek ilerde çok güzel anı oluyor

Son düzenleme:

illa kötü insanlar kıskanmaz niye kendini kötü biri olarak değerlendireceksin ki? niye benim de çocuğum olmuyor diyorsun sadece, herşeyin bir çaresi var. eğer olacağı varsa hiç ummadığın anda çocuğun olur, sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…