:) bide ben sadece numaraya para yatırmak diye bisey duymuştum. Tl numarasına para yatıyor diye biliyorum doğru mu?Ben de göndermiştim gizli :) ama ordaki bi arkadaşı aracılığıyla.sadece tc olmaz sanırım, belki pttden bi tanıdık bulursan halledebilir
Babam değil. Ben genel olarak tek çıkamıyorum.Sen evden nasıl çıkacan
Baban kızmıyo muydu
Başka yolu yok misadece tc den olmaz diye biliyorum hesap no ya da ıban gerekebilir
Ayy çok teşekkür ederim.ne tatlısınşöyle kadınları gördükçe erkeklerin odunluğu daha çok gözüme batıyor
Ayy çok teşekkür ederim.Mektup gonderirken içine koyuyordum parayı. Öyle elime ne geçerse 20- 25 falan. Simdi de sıkıştım param kalmadı deyince gizlice gonderiyim dedim. Kendi gizli biriktirdiğim harcligimdan :)
Ayy çok teşekkür ederim.Mektup gonderirken içine koyuyordum parayı. Öyle elime ne geçerse 20- 25 falan. Simdi de sıkıştım param kalmadı deyince gizlice gonderiyim dedim. Kendi gizli biriktirdiğim harcligimdan :)
Askeriyenin içinde var galiba çünkü istediği zaman çekebiliyorlarŞimdi ben bilmiyorum bu askerler parayı nereden çekiyor? Yani bankaların matiğinden çekiyordur herhalde.? Hangi bankayı kullanıyorlar biliyor musunuz?
Sadece tc numarası ile yapabilirim değil mi ?Canım bildiğim kadarıyla askeriye içerisinde bir banka var banka yoksa da bankamatik askeriyede hangi bankanın olduğunu bulursan o bankaya gidip tc kimlik numarasını verip hesap numarasına para gönderebilirsin.
EvetSadece tc numarası ile yapabilirim değil mi ?
20 yaşındayım . Uzun zamandır birlikteyiz. Aramız da lafı olmaz oda bana çok yardımcı oldu. Benim gönderdiğim miktar en fazla 50 tl . O yüzden göze gözükmüyor böyle şeyler Aramız da.kaç yaşındasın?
ne zamandır birliktesiniz?
gizli göndereceğim yoksa gururuna yediremez diyorsun ama daha önce göndermişsin ve senin göndereceğini bile bile param kalmadı diyor
burada bir çelişki var sanki...
20 yaşındayım . Uzun zamandır birlikteyiz. Aramız da lafı olmaz oda bana çok yardımcı oldu. Benim gönderdiğim miktar en fazla 50 tl . O yüzden göze gözükmüyor böyle şeyler Aramız da.
Ayy super ya. Çok teşekkür ederim. İnternetten bakıyorum illa hesap no falan olacak diyor.
Yok yok. O bana gönderdiğim paranın kaç kati harcadı. Zaten en fazla 50 tl gönderebiliyorum. Aramız da lafı olmuyorGuruna yediremez diyorsunuz ama sıkıştım diyor.. Çok gururluysa bunu da demeseydi.. dikkat edin alışkanlık haline gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?