Arkadaşlar bir bakarmısınız??

Hayatgercek

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2018
278
477
18
29
Merhabalar kızlar
Ben mastirbasyon yapıyorum
Bu konuyu jinekolog doktorumla konustum
Bunun doğamızda olan mucizevi bir duygu ve ihtiyaci olduğunu bundan rahatsizlik duymamami soyledi
Bir piskologlada kinusmayı dusunuyorum ama suanda uygun bir donemde deilim
Benimle aynı durumu yasayan varmi? Yada bir dusuncesi olan

Doğal bir durum, psikolojik bir sorun değil, bu durum sapkınlığa varmadığı sürece.
Sizin sorduğunuz ne ben tam olarak anlayamadım.
Eminim sizin gibi bu durumları yaşayan bir çok kişi vardır.

Doğal bir durum, psikolojik bir sorun değil, bu durum sapkınlığa varmadığı sürece.
Sizin sorduğunuz ne ben tam olarak anlayamadım.
Eminim sizin gibi bu durumları yaşayan bir çok kişi vardır.

Evet illaki var ama sanırım çevremde hic yok..
Aslinda hic rahatsizlik duymazdim aksine vucudumun rahatladigini hissediyorum
Ama internette piskolojik sebeplerede dayanabilevegini okuduktan sonra icimi bi suohe kemirmeye basladi sanirim
Yani yasimın ve bedenimin ihtiyac getirisi oldugu icinmi bu durumu yasiyorum yoksa farkinda olmadigim bir bilimc altimi bu...
Benim gibi bu durumu yasayan biri varmi bi konusmak istedim ama kica sitede bir tek benmisim gibi:)

Neden rahatsız olduğunuzu anlayamadım. Bu gayet normal bir şey, hatta küçük yaşta çocuklukta bile başlayan bir eylem.

"Bu durumu" yaşayan tabii ki milyonlarca kadın var. Çevrenizde de mutlaka vardır ama kalkıp beş çayında mastürbasyonunu anlatmaz kimse haliyle. Sitede de tabii ki tek siz değilsiniz.

Bu normal durumu sizin hastalıkmış gibi algılamanıza sebep olan şey çevrenizdekilerin tabuları ile büyümüş olmanızdan kaynaklanıyor olabilir. İhtiyacınızı söylediğiniz sıklıkta karşılamanızda normal. Yaşadığınız olay yemek yemek kadar doğal çok abartılmadığı sürece

Valla içinizi rahatlatacaksa annenizbabanız ablanız kardeşiniz eltiniz görümceniz amca dayı hala teyze kaynana kayınpeder bakkal manav sütçü tüpçü ....
Yaşı libidosu hormonal aktivetisi devam eden
Herkes yapıyor ya bu işleri
Yalnız değilsiniz

Allah aşkına nereden okudunuz bilmiyorum ama saçmalamayın. Bu sorduğunuz su içiyorum normal mi gibi bir şey. Hepimizin cinsel güdüleri var, aktif cinsel hayatınız yoksa da masturbasyon ile kendinizi tatmin etmeniz çok normal. Çok merak ediyorsanız internetten bakacaksanız da doğru kaynak bulun. Rayka Kumru’yu araştırın mesela, kendisi bir seksolog.

Kelime de İ ile yazılmıyor bu arada :)

Back
X