arkadaşlar bir bakarmısınız????

arsecn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
138
26
53
arkadaşlar bugün eşimin doğum günü ben kendimce bir sürpriz yapmayı planladım. çalışıyorum biraz erken çıkmaya çalışıp hazırlıklarımı tamamlayacağım evde başbaşa olup ellerimle pasta yemek yapıcam eşim gelene kadar. evlendikten sonra ilk doğum günü bu. sorum şu ki, kayınpederim dün akşam otururken yarın sizi yemeğe çıkarim bir planınız yoksa beraber olalım dedi ben hiçbir şey diyemedim ortamda eşime bıraktım kararı ama oda annesinin babasının yanında farketmez ama yarın haberleşiriz dedi. kızlar ben şimdi sizin fikirlerinizi merak ediyorum bu ilk doğum günü ben yalnız olmayı istiyorum ama ayıp etmiş olur muyum yalnız olmak istemekle...

İlkler elbette önemlidir. Aklıma şöyle birşey geldi, sen pastanı yap ve süsle. Eşinin doğum günü olduğunu unutmuş gibi yap hatta gün içinde ara yemeğe gidiyoruz değil mi diye sor Doğum gününden bahsetme . Kp özellikle bugün dışarı çıkarmak istiyorsa demekki doğum günü ile ilgili bişey yapar eşine. Sende aaa canım tamamen aklımdan çıkmış tarzında şöyle mahçup bir tebrik yap. Tabi bi beklentisi kalmayacağı için eve döndüğünüzde bir de senin süprizini görsün. Romantik bi şarkı eşliğinde dansını et ve geceyi birlikte bitirin.. Bence bu geldi aklıma ;)

İlkler elbette önemlidir. Aklıma şöyle birşey geldi, sen pastanı yap ve süsle. Eşinin doğum günü olduğunu unutmuş gibi yap hatta gün içinde ara yemeğe gidiyoruz değil mi diye sor Doğum gününden bahsetme . Kp özellikle bugün dışarı çıkarmak istiyorsa demekki doğum günü ile ilgili bişey yapar eşine. Sende aaa canım tamamen aklımdan çıkmış tarzında şöyle mahçup bir tebrik yap. Tabi bi beklentisi kalmayacağı için eve döndüğünüzde bir de senin süprizini görsün. Romantik bi şarkı eşliğinde dansını et ve geceyi birlikte bitirin.. Bence bu geldi aklıma ;)

teşekkürler fikrin için.. çok mantıklı geldi bana ama geçen ay da benim doğum günümdü bu inceliği ozaman da beklerdim kayınvalidem ve kayınpederimden ama benim için hiçbirşey yapılmadı ben buna içerledim biraz galiba o yüzden gidip gitmeme konusunda kararsızım:((((((

Back
X