Slm herkese hemen konuya giricem eşimin babnesi kalp hastasi ve kapakları pis kan sizdiriyor ayrıca su siralar agir astim geçiriyor ve KV ne ariyor ne soruyor nede bi kap yemek yapip gönderiyor bende bu merhametsiz lige sinir oluyorum ve babaneye üzülüyorum az önce eşime ara bakalim yemek gndeismi dedim saat kaç olmuş yemek yapiomus daha hasta insan bu saate kdr AC kalirmi DİE eşime kizdim oysa ben ne yapabilrm gitmiosa diyp evimi boşuna mi huzursuz ediyorum sizce??
Slm herkese hemen konuya giricem eşimin babnesi kalp hastasi ve kapakları pis kan sizdiriyor ayrıca su siralar agir astim geçiriyor ve KV ne ariyor ne soruyor nede bi kap yemek yapip gönderiyor bende bu merhametsiz lige sinir oluyorum ve babaneye üzülüyorum az önce eşime ara bakalim yemek gndeismi dedim saat kaç olmuş yemek yapiomus daha hasta insan bu saate kdr AC kalirmi DİE eşime kizdim oysa ben ne yapabilrm gitmiosa diyp evimi boşuna mi huzursuz ediyorum sizce??
durumu iyiyse versin komşusuna ihtiyacı olan birine bi 50 100 lira neyse yemek getirsin biri. :/Evimiz birbirine uzak ama ben yinede gidip yemekte yapabilirim fakat bu kez de ben gidiyorum DİE sirf ne konusacagiz babane para verecek mi bilmem ne DİE gelir KV bende bu duruma sinir oluyorum kendi bi sokak arkada oturuyor bense 2otbusle gidicem..babanenin durumu maddi acidan iyi para istemeye giderler bakmaya geldimi yok olurlar ben kizmakta haksizmiyim madem ben gittigmdede gelme dimi ama
Amacim KV çekiştirmek değil burasi dert paylaşma forumu deilmi bende konumu paylastim tesekkur ederim cvplarinz için eleştiriye gerek yok KV cekistirck olsam ayri konu acarim
Amacim KV çekiştirmek değil burasi dert paylaşma forumu deilmi bende konumu paylastim tesekkur ederim cvplarinz için eleştiriye gerek yok KV cekistirck olsam ayri konu acarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?