• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar bir bakin lutfen

frezya10

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
219
8
16
35
Balıkesir
Slm herkese hemen konuya giricem eşimin babnesi kalp hastasi ve kapakları pis kan sizdiriyor ayrıca su siralar agir astim geçiriyor ve KV ne ariyor ne soruyor nede bi kap yemek yapip gönderiyor bende bu merhametsiz lige sinir oluyorum ve babaneye üzülüyorum az önce eşime ara bakalim yemek gndeismi dedim saat kaç olmuş yemek yapiomus daha hasta insan bu saate kdr AC kalirmi DİE eşime kizdim oysa ben ne yapabilrm gitmiosa diyp evimi boşuna mi huzursuz ediyorum sizce??

Slm herkese hemen konuya giricem eşimin babnesi kalp hastasi ve kapakları pis kan sizdiriyor ayrıca su siralar agir astim geçiriyor ve KV ne ariyor ne soruyor nede bi kap yemek yapip gönderiyor bende bu merhametsiz lige sinir oluyorum ve babaneye üzülüyorum az önce eşime ara bakalim yemek gndeismi dedim saat kaç olmuş yemek yapiomus daha hasta insan bu saate kdr AC kalirmi DİE eşime kizdim oysa ben ne yapabilrm gitmiosa diyp evimi boşuna mi huzursuz ediyorum sizce??

evet kesinlikle boşuna huzursuz ediyosunuz. sonuçta kv niz göndermiyosa bu eşinizin suçu değil kadının içinde yoksa o ne yapsın? eğer sizin içiniz rahat etmiyosa eğer yakın oturuyosanız siz yemek yapıp götürün o zaman sizin de içiniz rahat olur hem boşuna huzursuzluk olmaz evinizde

Kayınvalideniz insanlık yapmıyorsa onun yapıp yapmadığını kontrol ederek siz vicdanlı olmazsınız.
Gerçekten bu kadar üzülüyorsanız siz hergün bir tabak yemek gönderebilirsiniz.

Kv niz yapmıyorsa,hergün yaptığınız yemekten bir tabak babanneye gönderin.

kimseye zorla iyilik yaptıramazsınız. :50: üzülüyorsanız kaynananızı kontrol etmek yerine siz bir şeyler yapsanız?

canım zorla birilerinin iyilik yapmasını beklemektense madem içinden geliyor bunu sen yap. bi tas yemek yapıp sen götür babanneye. eminim çok mutlu olucaktır bunu düşündüğün için.

kayınvaliden iyi olmayabilir ..
hergün 1tabak yemek götür duasını al bence ... :34:

Kayınvalidenizin insanlığını ölçeceğinize, siz götürün yemek..
Böyle lafla vicdanlı olunmaz..
Bizde burdan tüh tüh vah vah deriz anca.. Kalkıp 1 tabak götüremiyorsanız kimseyi eleştirmeye hakkınız yok.

Son düzenleme:
Evimiz birbirine uzak ama ben yinede gidip yemekte yapabilirim fakat bu kez de ben gidiyorum DİE sirf ne konusacagiz babane para verecek mi bilmem ne DİE gelir KV bende bu duruma sinir oluyorum kendi bi sokak arkada oturuyor bense 2otbusle gidicem..babanenin durumu maddi acidan iyi para istemeye giderler bakmaya geldimi yok olurlar ben kizmakta haksizmiyim madem ben gittigmdede gelme dimi ama

Ben konuyu tam ve net anlatamadigm için telden yaziyorum bazi arkadaşlar eleştirmiş ben yapmamista değilim çoğu zaman herseyine kosarim onlar sdc paraya gider.

Sizin derdiniz babaanne değil mi?
Ee o zaman kv yi falan umursamayın,gelirse gelir gelmezse gelmez.
Madem bir iyilik yapmak istiyorsunuz o zaman yapın.
Konuyu babaanne nin durumuna üzüldüm ne yapabilirim diye mi açtınız?
Yoksa babaanne nin bahanesiyle kv yi çekiştirmek için mi anlamadım açıkcası.
İçinizden yardım etmek geliyorsa hiç kimseyi takmayın,yapın.
O bunu yapmış bu bunu yapmış boşverin gerek yok,görmezden gelirsiniz olur biter.

Evimiz birbirine uzak ama ben yinede gidip yemekte yapabilirim fakat bu kez de ben gidiyorum DİE sirf ne konusacagiz babane para verecek mi bilmem ne DİE gelir KV bende bu duruma sinir oluyorum kendi bi sokak arkada oturuyor bense 2otbusle gidicem..babanenin durumu maddi acidan iyi para istemeye giderler bakmaya geldimi yok olurlar ben kizmakta haksizmiyim madem ben gittigmdede gelme dimi ama
durumu iyiyse versin komşusuna ihtiyacı olan birine bi 50 100 lira neyse yemek getirsin biri. :/

Amacim KV çekiştirmek değil burasi dert paylaşma forumu deilmi bende konumu paylastim tesekkur ederim cvplarinz için eleştiriye gerek yok KV cekistirck olsam ayri konu acarim

Amacim KV çekiştirmek değil burasi dert paylaşma forumu deilmi bende konumu paylastim tesekkur ederim cvplarinz için eleştiriye gerek yok KV cekistirck olsam ayri konu acarim

Sen yemek gorut ama kayinvalidene haber verme. Belki gittiginde yemekleri gorunce utanir.

sen yaptığın kadar yap ama başkasının ne yaptığıyla ilgilenme:34:

Kırdıysam özür dilerim sadece asıl konunuza yani babaanneye odaklanın demek istedim.
Boşverin diğerlerini,yapın bir tas yemek hergün olmasa da müsait olduğunuz günler götürün.

Arkadaslarin yorumlarina katiliyorum...
Bosverin siz baskasini, siz elinizden geldigince yapin biseyler, gittiginizdede haber vermeyin, ozaman gelmez kimse ...:ssz:

2 otobüsle gitmek zor olur sanırım hergün bi gittiğinizde 3 günlük fln yemek yapmasanız dolaba koysanız çok iyi olur

Babaanneyi kendi evinize alsanız?
hem o zaman otobüslerle uğraşmak zorunda kalmazsınız.

kayınvalideyi boşverin ortada bir hasta kadın var.
zaten yapmıyormuş zorla belki 1 2 sefer yapar yine vazgeçer.

Back
X