Arkadaşlar Bir Fikir Verin Çok Kararsızım :(

NESLIHAN9393

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Mart 2015
28
3
31
Üniversiteye ilk başladığım sene bir çocuk benden çok hoşlandı (Bundan sonra ona x dicem). Peşimde bayağı koştu ikinci dönem denemeye karar verdim ve ilişkiye başladık ama sürekli kavga ediyorduk çok ergendi ben 18 x 19 yaşındaydı. O sene okullar tatil oldu ve biz bir süre sonra ayrıldık. 2. sınıfa başladığımda tekrar peşimi bırakmadı ve denmek istedi ben de değiştiğini düşündüm ve tekrar denedim ama değişen pek bir şey olmadığını gördüm. Değişmeyen çok kıskançtı sürekli bana müdahale etmeye çalışıyordu giydiğim kıyafete gideceğim yere konuşacağım kişilere bile. Ben kendi kendime yetebilen biriyim birinin bana ne yapacağımı söylemesinden nefret ederim. Zaten bu yüzden yürümedi. Yargılamak istemiyorum ama ben İstanbul da yetiştim o Sivasın bir köyünde yetişmiş. Çoğu şeyi görmemiş ama çok saygılı ve efendi biriydi. Benim üstüme çok düşüyordu bu biraz da beni bunaltıyordu ve çok kıskançtı. Sonra okulun ilk dönemi bittik ayrılalı 2.5 sene oldu ve hala beni seviyor mezuniyette gözlerini bir dakika ayırmadı hep çevremde dolaştı. Ortak arkadaşlarımız çok değiştiğini söylüyor ve benimle yeniden başlamak istiyor. Ben ise kararsızım beni böyle çok seven ve değer veren bir daha belki bulamam ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan da korkuyorum.

Şimdi tekrar bir şans vermelimiyim.
Yoksa hayallerime ve yoluma devam mı etmeliyim.

Bu ikilemdeyim

Son düzenleme:
Ortak arkadaşlarınız güvenilir insanlarsa eğer sizinde aklınızda birisi yoksa ve eğer gerçekten ona karşı bir şeyler hissediyorsanız (bu önemli) tekrar deneyin.Bir şey hissetmiyorsanız ikiniz içinde zaten baştan haksızlık olur.Hissediyorsanız şans vermedim diye ilerde pişman olursunuz.
Huylu huyundan vazgeçmez diye bir laf var.Açıkçası inanmıyorum ben o lafa.Değiştim ve değişenide gördüm.

Olmayan neydi? Ne gibi konulardan kavgalar çıkıyordu?
Sürekli kıskançlık ve ben kendime karışılmasını çok sevmem o ise sürekli bir müdahale etme çabası içindeydi gideceğim yere giyeceğim kıyafete konuşacağım kişilere bile.
Şimdi aşmış gibi ama bilmiyorum söylenen bu emin de olamıyorum

Bence olmaz iki kere şans vermişsin olmamış can çıkarda huy çıkmaz demişler yeni hayatına başla okul da bitmiş yolunu çiz bence ailesi de önemli bunu da düşün

Sürekli kıskançlık ve ben kendime karışılmasını çok sevmem o ise sürekli bir müdahale etme çabası içindeydi gideceğim yere giyeceğim kıyafete konuşacağım kişilere bile.
Şimdi aşmış gibi ama bilmiyorum söylenen bu emin de olamıyorum
hmm, kıskanç ve bu ilişkide erkek benim tutumu varsa, bunlar kolay değişecek şeyler değil bence.

Bende sivasliyim ve 8 yasima kadr koyde buyudum :).
Bilemiyorm canim sivaslilar sabit fikirlidir, degismez pek. Helede erkekleri. Etek boyuna etrafindaki erkek arkadaslarina karismamasi cok zor bi sivaslinin.

Ama 2 buck sene diyosun, su an galiba 22 yasinda. Eger hala icinde bi kipirti varsa dene derim. Ilerde pisman olmaktan en kotu seydir.

Bende sivasliyim ve 8 yasima kadr koyde buyudum :).
Bilemiyorm canim sivaslilar sabit fikirlidir, degismez pek. Helede erkekleri. Etek boyuna etrafindaki erkek arkadaslarina karismamasi cok zor bi sivaslinin.

Ama 2 buck sene diyosun, su an galiba 22 yasinda. Eger hala icinde bi kipirti varsa dene derim. Ilerde pisman olmaktan en kotu seydir.
evet 22 yaşında çok karmakarışık aklım değişip değişmediğinden de emin olamıyorum. İleri de pişman da olmak istemiyorum :KK43:

herkesin kendince düşünceleri var ve bu düşünceler değişmez sen böyle şeylere dayanamadığını hoşlanmadığını belirtmişsin o çocuk bu huylardan vazgeçemez bir süre vazgeçmiş görünsede zamanla eski kimliğine bürünür illaki eğer çok iyi bir insansa katlanırım diyorsan seni sevdiğine eminsen tekrar dene derim ama değişeceğini düşünmeden dene hayal kırıklığı yaşama değişmez çünkü..

X