ayyy ayşecim çok sevindimmmmm maşallaahhh sana canımmm allah korusun sizi kucağına aldığıngünleride göstersin inş
kızım oluyoo kızım oluyoooo %90 kız dediiiii
arkadaşlar çok mutluyum bugün tekrar kan tahlili yaptırdık.az önce sonucu aldık.çok şükür 132den 325e yükselmiş değer.kan değerlerimi size yazayım sizce nasıl gidiyor?
25 temmuz =65
27 temmuz=132
29temmuz=325
bence maaşallahın var, süper çıkmış, olması gerektiği gibi bencedarısı başıma inşallah......
arkadaşlar çok mutluyum bugün tekrar kan tahlili yaptırdık.az önce sonucu aldık.çok şükür 132den 325e yükselmiş değer.kan değerlerimi size yazayım sizce nasıl gidiyor?
25 temmuz =65
27 temmuz=132
29temmuz=325
çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh
25 temmuz =65
27 temmuz=132
29temmuz=325
ay dün işim çok yoğundu bakamadım ama aklımdaydı neyse çok şükür tam 2ye katlaya katlaya gidiyor.. artık yaptırmazzsın herhalde kese için ne zaman çağırdı doktor?? ayy çok heyecanlıııı..
canım evet çok şükür.doktor son testte 260filan bekliyordum beklediğimden yüksek çıkmış 2katındanda fazla dedi.içim rahatladı.salı günü son kan testimiz var değerin 1000i geçmesi lazımmış.salı günü 1000i geçince doktoru arayıp sölücem o da keseyi görmek için çağırıcak..inş bi aksilik olmaz ya.
kızım oluyoo kızım oluyoooo %90 kız dediiiii
hiiiç bişey olmaaaz inşallah önümüzdeki haftasonuna kadar keseni görmüş olacaksın.. sonra gelsin pıtpıtlaar.. bunlara da pıt pıt diyoruz ya pıt pıt falan değil gümbür gümbür bir sesi var haa inanamadım ben ilk duyduğumda her duyuşumda ağlayasım geliyor..
hadi ya gümbür gümbür geliyorum diyor yani bebişler..inş cnm yaa.bu arada bebeğin kaç haftalık olduğu son adete göre belirleniyor ya peki bebeğin gelişimide o haftayamı denk geliyor
ben daha geçen ay tüp bebek yaptırdım ilk denememdi.
bende polikistik over eşimdede sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var.(10milyon sayı+%1 morfoloji) durum baya ktüydü yani.
ben muayene ve diğer tüp bebek için 1-2 gün içinde istanbula gidicektim.(izmirde yaşıyorum) uçakla gidicektik.ama beni birşey dürrttü sanki.dur dedim evde test var bir idrar testi yapayım diye.adetimede 2gün filan vardı.ben testi yaptım silik çizgi çıktı.inanmadım ikinciyi yaptım yine aynı.üçüncüyü yaptım yine aynı.sonra digital test vardı.ondada pregnant (hamile) yazdı.3-4 haftalık dedi.sonra sabah tekrardan yaptım yine silik çizgi.biraz öncede gidip kan testi yaptırdım.öğlen 2buçukta sonucu alıcam.umarım hayırlsıı olur.ama olursada rabbimin mucizesi olucak..dua edin bana çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?