arkadaşlar bir mucize daha gerçekleşmek üzere..umarımm.

ayyy ayşecim çok sevindimmmmm maşallaahhh sana canımmm allah korusun sizi kucağına aldığıngünleride göstersin inş

arkadaşlar çok mutluyum bugün tekrar kan tahlili yaptırdık.az önce sonucu aldık.çok şükür 132den 325e yükselmiş değer.kan değerlerimi size yazayım sizce nasıl gidiyor?
25 temmuz =65
27 temmuz=132
29temmuz=325

bence maaşallahın var, süper çıkmış, olması gerektiği gibi bence darısı başıma inşallah......

maşallah canım..herşey yolunda..inşallah hepte yolunda gider gözün aydın tekrar...

merhaba senı tanımıyorum ama rastgele gordum cok sevındım rabbım saglıkla kucagını almayı nasıp etsın ınsallah darısı bizlerin basına..

ay dün işim çok yoğundu bakamadım ama aklımdaydı neyse çok şükür tam 2ye katlaya katlaya gidiyor.. artık yaptırmazzsın herhalde kese için ne zaman çağırdı doktor?? ayy çok heyecanlıııı..

canım evet çok şükür.doktor son testte 260filan bekliyordum beklediğimden yüksek çıkmış 2katındanda fazla dedi.içim rahatladı.salı günü son kan testimiz var değerin 1000i geçmesi lazımmış.salı günü 1000i geçince doktoru arayıp sölücem o da keseyi görmek için çağırıcak..inş bi aksilik olmaz ya.

hiiiç bişey olmaaaz inşallah önümüzdeki haftasonuna kadar keseni görmüş olacaksın.. sonra gelsin pıtpıtlaar.. bunlara da pıt pıt diyoruz ya pıt pıt falan değil gümbür gümbür bir sesi var haa inanamadım ben ilk duyduğumda her duyuşumda ağlayasım geliyor..

hadi ya gümbür gümbür geliyorum diyor yani bebişler..inş cnm yaa.bu arada bebeğin kaç haftalık olduğu son adete göre belirleniyor ya peki bebeğin gelişimide o haftayamı denk geliyor

hadi ya gümbür gümbür geliyorum diyor yani bebişler..inş cnm yaa.bu arada bebeğin kaç haftalık olduğu son adete göre belirleniyor ya peki bebeğin gelişimide o haftayamı denk geliyor

ah sen birgörsen az kaldı göreceksin o telaş hayata tutunmak için o kalp nasıl atıyor nasıl hızlı kıyamıyor insan.. hele 9 haftalık olsun fıldır fıldır hareketleniyorlar ben geçen hafta gittiğimde attığı taklalara inanamadım :)))
cnım ben 17 nisanda adet olmuştum ama düzenim çok bozuktu doktor geç yumurtlamışsın dedi zaten o adetimden 2-3 gün önce görmüş ve ölçmüştü yumurtalarımı o ölçüme göre adet tarihini 24 nisan kabul edebiliriz dedi maaşallah diyim aslında 1-2 gün oynarmış usg de ama tam gününe göre gidiyor bugün 13+6 yani yarın 15. haftamın ilk günü :)))

nil_alp o kadars sevindim ki anlatamam umarım herşey yolunda gider işyerindeki arkadaşlarıma bile senden bahsettim hepsinin tüyleri diken diken oldu umarım herşey yolunda gider ve bebeğini kucağına alırsın herşey gönlünce olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…