arkadaşlar bir mucize daha gerçekleşmek üzere..umarımm.

çok teşekkür ederim canım inşallah rabbim onu bizebağışlar.darısı isteyenherkesin başına inş

canııım mesajı heyecanla okurken tarihine bakamadım. inşallah kan testinin de sonucunu almuşsındır ve pozitiftir inşallah....
Mucizeeeeeee .... mucize bebek gelicek inşallah... dualarım sizinle... Allah huzurnla hayırlısıyla yavruna kavuşmayı nasibetsin inşallah.....

evet kan testi yaptırdım sırayla 65-132-325 çıktı çok şükür şimdi keseyi görmek için bekliyorum.teşekkür ederim herkese nasip etsn inş

ne güzel bir mucize rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin...
tebrikler, hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inş..

arkadaşlar bugüntekrardan kan testi yaptırdım çok şükür değerim 14o9 çıktı.doktoruma söyledim yarın keseyi görmek için çağırdı.çok şükür yaiçim rahatladı.inş yarındaherşey güzel gider.bana dua edin.rabbim inş isteyen tüm arkadaşlarımada nasip etsin.

gozun aydin olsun canim.ins yarin bebginin kesesinide gorurusun.bende pazartesi gidicem kesemizi gormeye inss

canim cok sevindim yarinda güzel haberlerini bekliyoruz

Oncelkle tebrik ederim Allah saglikli evlat nasip etsin.merak ettigim ne kadar suredir olmuyordu ve bu ay ozel bi kur falan uyguladinizmi yoksa oyle kendiliginden mi oldu?Rabbimin izniyle o istedikten sonra oluyor iste Hayirli olsun tekrardan..

Oncelkle tebrik ederim Allah saglikli evlat nasip etsin.merak ettigim ne kadar suredir olmuyordu ve bu ay ozel bi kur falan uyguladinizmi yoksa oyle kendiliginden mi oldu?Rabbimin izniyle o istedikten sonra oluyor iste Hayirli olsun tekrardan..

merhaba.2yıldır,istiyorduk sorun olduğunu öğrenince 1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdık.tüp bebeğin hemen arkasından hamile kaldım.önceden kür vs.kullanıodu eşim ama nasılsa olmuyor diye bu ay hiçbişi kullanmadık tamamen çıkardık aklımızdan ve oldu..rabbimin mucizesi en güzel hediyesi oldu bize.

arkadaşlar bugün gittim keseyi gördüm.yolk sac da oluşmaya başlamış.çok şükür kesenin şeklide güzelmiş.herşey yolunda dedi doktor..haftaya tekrar kontrol var.şükürler olsun alahım.

arkadaşlar bugün gittim keseyi gördüm.yolk sac da oluşmaya başlamış.çok şükür kesenin şeklide güzelmiş.herşey yolunda dedi doktor..haftaya tekrar kontrol var.şükürler olsun alahım.

oh ohh ne güzel hadi haftaya da kalbi atar inşallah sonrası daha rahat sabır ve beklemekten ibaret.. çok şükür Allah nazarlardan saklasın.

oh ohh ne güzel hadi haftaya da kalbi atar inşallah sonrası daha rahat sabır ve beklemekten ibaret.. çok şükür Allah nazarlardan saklasın.

inşallah canım ya içim rahatladı.doktor sevin artık hamilesin dedi.ağzımdan sadece şükür kelimesi çıkabildi.rabbimin en güzel hediyesi bu mübarek günlerde.gerçekten şükürler olsun.haftaya yine kontrol var bakalım nasıl olucak gelişmeler.

canim inan cok sevindim rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…