nil_alp o kadars sevindim ki anlatamam umarım herşey yolunda gider işyerindeki arkadaşlarıma bile senden bahsettim hepsinin tüyleri diken diken oldu umarım herşey yolunda gider ve bebeğini kucağına alırsın herşey gönlünce olsun...
canııım mesajı heyecanla okurken tarihine bakamadım. inşallah kan testinin de sonucunu almuşsındır ve pozitiftir inşallah....
Mucizeeeeeee .... mucize bebek gelicek inşallah... dualarım sizinle... Allah huzurnla hayırlısıyla yavruna kavuşmayı nasibetsin inşallah.....
ne güzel bir mucize rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin...
tebrikler, hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inş..
darısı bze ınsalhhhhhhhhh
arkadaşlar bugüntekrardan kan testi yaptırdım çok şükür değerim 14o9 çıktı.doktoruma söyledim yarın keseyi görmek için çağırdı.çok şükür yaiçim rahatladı.inş yarındaherşey güzel gider.bana dua edin.rabbim inş isteyen tüm arkadaşlarımada nasip etsin.
arkadaşlar bugüntekrardan kan testi yaptırdım çok şükür değerim 14o9 çıktı.doktoruma söyledim yarın keseyi görmek için çağırdı.çok şükür yaiçim rahatladı.inş yarındaherşey güzel gider.bana dua edin.rabbim inş isteyen tüm arkadaşlarımada nasip etsin.
gozun aydin olsun canim.ins yarin bebginin kesesinide gorurusun.bende pazartesi gidicem kesemizi gormeye inss
canim cok sevindim yarinda güzel haberlerini bekliyoruz
Oncelkle tebrik ederim Allah saglikli evlat nasip etsin.merak ettigim ne kadar suredir olmuyordu ve bu ay ozel bi kur falan uyguladinizmi yoksa oyle kendiliginden mi oldu?Rabbimin izniyle o istedikten sonra oluyor iste Hayirli olsun tekrardan..
arkadaşlar bugün gittim keseyi gördüm.yolk sac da oluşmaya başlamış.çok şükür kesenin şeklide güzelmiş.herşey yolunda dedi doktor..haftaya tekrar kontrol var.şükürler olsun alahım.
arkadaşlar bugün gittim keseyi gördüm.yolk sac da oluşmaya başlamış.çok şükür kesenin şeklide güzelmiş.herşey yolunda dedi doktor..haftaya tekrar kontrol var.şükürler olsun alahım.
oh ohh ne güzel hadi haftaya da kalbi atar inşallah sonrası daha rahat sabır ve beklemekten ibaret.. çok şükür Allah nazarlardan saklasın.
canim inan cok sevindim rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?