Arkadaslar bir yardim. Cikamiyorum isin icinden.

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
18
36
Aylardir hamile kalmaya cabaliyorum. Ne zaman yumurta takibi yapip calisma yapsak o ay yerlesme kanamasi gibi adetten bir hafta once pembe kahve akinti oluyor. Yani bu daha once bir kere oldu. Ben hamilelik beklerken tam zamaninda adet oldum.

Bu ay doktora gittim yumurtama bakti. Olusmus dedi. Dort gun iliski oldu ve sabaha kadar kalkmadim yataktan etkili olsun diye. Simdi yine pembe kahve akintim var. Erken gebelik testlerinden yaptim iki gun negatif. Kasigimda ve belimde ara ara agrilar oluyor ama goguslerimde hicbir degisiklik yok. Yine mi adet olacagim ya.

Benim gibi yasayan bilen var mi. Sanirim dollenme oluyor ama tutunamiyor diyebilir miyiz. Yoksa nicin tam gununu tutturdugumda pembe kahve akinti oluyor. Normalde hic olmaz bu. Anlam veremiyorum.

Hormonlara bakildi rahim ultrasonuna bakildi ama bisey yok. Esim sperm testi yaptirdi. Onda da bi sorun yok. Doktor uc ay daha deneyin olmazsa gelin dedi.

Simdi aklima takilan dollenip yerlesemiyor mu. Benim yapabilecegim birsey var mi. Lutfen konumu tasimayin da biraz cevap alabileyim.

Prolaktin yüksek olduğunda ara kanama yapabiliyor. Doktorlar düzenli kontrolde her zaman bakmıyor bu hormona. O yüzden sordum.

Canım döllenip yerleşemese de beta-hcg yükseleceğinden idrar testinde pozitif çıkar. Kimyasal gebelik geçirmiyorsun yani bence. Kanda beta-hcg baktırdın mı hiç?

Prolaktin yüksek olduğunda ara kanama yapabiliyor. Doktorlar düzenli kontrolde her zaman bakmıyor bu hormona. O yüzden sordum.
Bi arkadasimda yuksek cikmisti. Hatta o sebeple hamile kalamazsin tedaviye ihtiyacin var demisti doktor. Ordan biliyorum ben de. Bakildi normal cikti. Hatta o arkadasim da tedavisiz hamile kaldi. Cok sevinmistim.

Bu ay baktirmad
Canım döllenip yerleşemese de beta-hcg yükseleceğinden idrar testinde pozitif çıkar. Kimyasal gebelik geçirmiyorsun yani bence. Kanda beta-hcg baktırdın mı hiç?
Bu ay baktirmadim daha kana. Preditorun erken gebelik testlerinden aldim. Dun ve bugun sabah yaptim negatif. Pazartesi yada sali adet olacagim normalde. Varsa gebelik cikmasi gerekmez miydi.

Akışına bırakmadığınız sürece çok zor. O yüzden rahat olun. İstediğiniz zaman sevişin, ara kanamaları boşverin. Adetiniz 3 4 gün geçsin sonra test yapın.
Rahat olmadığınız sürece vücudunuz size sanki hamileymişsiniz gibi belirtiler gösterecek.

Akışına bırakmadığınız sürece çok zor. O yüzden rahat olun. İstediğiniz zaman sevişin, ara kanamaları boşverin. Adetiniz 3 4 gün geçsin sonra test yapın.
Rahat olmadığınız sürece vücudunuz size sanki hamileymişsiniz gibi belirtiler gösterecek.
Benim kiz kardesim ilk denemelerinde olmadi diye cok stres yapti ikinci ay hamile kaldi. Ayni sekilde en yakin arkadasim iki ay olmadi diye doktor doktor gezdi olmayacak herhalde diyordu. Cok sukur o da hamile simdi. Ustelik de hormonlari normal degildi ve doktorlar tedavi gormen gerek demisti. Bende mi bozukluk var anlamadim ki.

Bu ay baktirmad

Bu ay baktirmadim daha kana. Preditorun erken gebelik testlerinden aldim. Dun ve bugun sabah yaptim negatif. Pazartesi yada sali adet olacagim normalde. Varsa gebelik cikmasi gerekmez miydi.
Kesin çıkar diyemeyiz, geç döllenme olabilir çünkü. Benim adete 5 gün kala aşırı silik çıkmıştı ama bir gün önce yaptığımda negatifti. Bazılarının tam adet günü silik çıkabiliyor ama tam adet gününde regl oluyorsan döllenmiş yumurta yoktur, yoksa çıkar idrar tahlilinde.

Kesin çıkar diyemeyiz, geç döllenme olabilir çünkü. Benim adete 5 gün kala aşırı silik çıkmıştı ama bir gün önce yaptığımda negatifti. Bazılarının tam adet günü silik çıkabiliyor ama tam adet gününde regl oluyorsan döllenmiş yumurta yoktur, yoksa çıkar idrar tahlilinde.
Evet tam gununde oluyorum. Cok yuksek ihtimalle pazartesi gunu en gec sali gunu olurum. Bu yaptigim testlerde cikmasi gerekirdi diye dusunuyorum ben de. Peki ama hicbir sorun yokken ve yumurtlama gununu de tuttutmusken nicin hamile kalamiyorum ben.

Sabaha kadar yatmana gerek yok
Aslına bakarsan ilişkiden sonra yatar pozisyonda durmanın işe yarayıp yaramadığı konusunda kesin bir şey yok, kendini doğal akışa bırak kafaya takmayınca daha kolay olduğu bir gerçek

Evet tam gununde oluyorum. Cok yuksek ihtimalle pazartesi gunu en gec sali gunu olurum. Bu yaptigim testlerde cikmasi gerekirdi diye dusunuyorum ben de. Peki ama hicbir sorun yokken ve yumurtlama gununu de tuttutmusken nicin hamile kalamiyorum ben.
Kısmet canım, bazı pozisyonlar var ve birliktelik bittikten sonra biraz ayaklarını dikebilirsin. 5-10 dk yeterli olur. Hemen de yıkama. Bunları denedin mi bilmiyorum. Ama kısmet benim yanımdaki arkadaşım 8 ay denedikten sonra oldu. Onda da bir problem yoktu. Olabiliyor yani, canını sıkma hemen.

Kısmet canım, bazı pozisyonlar var ve birliktelik bittikten sonra biraz ayaklarını dikebilirsin. 5-10 dk yeterli olur. Hemen de yıkama. Bunları denedin mi bilmiyorum. Ama kısmet benim yanımdaki arkadaşım 8 ay denedikten sonra oldu. Onda da bir problem yoktu. Olabiliyor yani, canını sıkma hemen.
Son ay dort gun denedik yumurtlama zamaninda. Sabaha kadar kalkmadim yataktan. Bir saat de ayaklarim yukarida yattim.

Yumurtlama zamanı denedin de bakalım yumutlama oldu mu?Her kadın her ay yumurtlamaz.Stress,mevsim,pco vs.yüzünden.

Döllenip yerleşememesi ne alaka yahu? Döllenip yerleşememesi dış gebelik demek. yerleşme kanaması da öyle olmaz.
Ayrıca her ay kanama oluyorsa bu başka birşeydir. Yumurta çatlayınca da kanama oluyor bazı bayanlarda o da olabilir.

Ana kanamalar boşverilmemeli. Bir kere yaşanmasının normal birşey olabileceği gibi tekrarlanması da çok ciddi rahatsızlıkların habercisi olabilir.

Yerlesmeden beta HCG salınımı başlamaz ama. Döllenme olup tutunamiyorsa HCG yukselmeyecektir. Salinmaya tutunduktan sonra başlar. K Kalenderender

Back
X