Arkadaslar bir yardim. Cikamiyorum isin icinden.

akışına bırak 4 ay denedik ve düzenli olan adetlerm düzensizleşti. hamileym sandım doktora gittm yok. psikoljk ddiler erken ama kısırlık bölümüne yollayalım dediler vs vs gittm rahim filmi çektiler perde var rahimde olmaz çocuğun ameliyat dediler psikoljm falan bzuldu ameliyat için adet beklioduk hatta doğum kontrol hapı kullandım adet olayımda amleyt bian önce olsun die doktor vermişti. nasıl doktorsa 2 hafta hamileyken göremiyor bebeği ve bana ilaç verior kullanda adet ol die düşün.. ve ameliyatlık nasılsa die o ay çocuk bile düşünmeden ilişki yaşıyoduk. derken hamileymişim bilee :) şaka gibi mucizeydi herşey. aldır sakat doğar düşer ölür hap kullanmışsın dediler. aldırmadm. hastanemi değiştirdm sapasaglam biriciğim şuan karnımda annesine tekmeler atıyor.. işin özü çocuk olcak yapısıyla bakarsan olmuyor ben onu anladım. akışına bırakın hiç ummadığım anda oldu herşey :) öyle sen gibi yattım falan ama nerde hiç bişi olmadı. o ayda yaşadık ilişkiyi kalktım banyo yaptım ayıptır söylemesi hiçç umursamadım beklemedim bile nasılsa olmuyor die yani
:) Allah büyük ona sığın canım kısmetse olurr

Back
X