- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- 53
- Konu Sahibi Hayalimde11
-
MÜCADELE etmeye de tam bu noktadan başlayacaklar işte, ben size katılmıyorum. Hiç kimsye böyşe şeyler yaşatmasın Allah da ,eğer varsa böyle bir imtihan o zaman savaşacak başka yolu yok. 2 lokma için, kocasının fiziksel/psilojik aşağılamaşlarına katlanmak zorunda değil hiçbir kadın, kaldı ki çocuklarını sırf babası başında olsun diye de böyle bir ortamın içinde büyütmek onları hayatları boyunca etkilyecek kalıcı hasarlara bırakmaktor.
Mücadale etsin tabı ama bunu göstermesın çünkü erkekler bunu anladıkları an cok güzl kullanıyolar insanları aptal yerıne koyuyorlar erkegın pesınden koştukça o kaçacak düzelmeyecek
Cunku kadinlar kendini degersiz goruyor ve kendine zerre guvenmiyorlar.
Allah aşkına boş konuşma ya. Kadının 2- 3 çocuğu var nasıl boşansın kolay mı tek başına çocuk büyütmek. İnsanlar burda sıkıntısını paylaşıyo kadının iradesizliğini nerden çıkarıyosun çok mu meraklı şiddet görmeye o kadın. Çocukları için toplum baskısı yüzünden katlanıyor. Ordan konuşmak kolay tabi. Başına gelmeden anlayamazsın.
İşte tam da bu konu bu yüzden gereksiz. Sanki bütün kadınlar acizmiş bütün kadınlar kör kütük aşıkmış gibi "biz kadınlar neden bu kadar aciz" diye genel bi konu açılınca dayanamıyorum. Sen ne yaşadın ne biliyosun da konuşuyosun derler adama. Her kadın bir mi her insan bir mi ya ?Yazdıklarinda haklisin ancak bu duzelecek birsey degil. Hep bir bahaneleri var. Basi cekende cocugum var bahanesi. Cocuklusuda, cocuksuzuda, evlisi, bekarı aynı hepsi. Sevgiliyken dayak, hakaret gorup "nefes alamam onsuz." Diyende var. Erkek, kadından her konuda bir tık önde olmalı diyende var. Hatta bu forumdada var bizzat yazdigim cumleyi kuran.Ailesi gel bosan arkandayız dedigi halde adamdan vazgecemeyende var. Bazılarinın ruhu köle istedigin kadar hak tanı köle ruhlu o yapacak birsey yok. Bahane üretmek ve şikayetlenmek disinda birsey yapmazlar.Ama bazı kadınlarda var ki coluk cocuguyla imkansizliklar icinde imkan üretirler kendilerine. Bunlarında örneği çok.
Ben konu sahibinin "aciziz" derken bütün kadınları genellediğini düşünmedim. Sadece, " bazi kadınlar neden bu kadar aciz" gibi bir cümle kurmak yerine böyle söylemiş kendinide içine alarak daha samimi olacağını dusunmustur.Ancak ters tepmiş. Herkesin üstüne alınması bana garip geldi.İşte tam da bu konu bu yüzden gereksiz. Sanki bütün kadınlar acizmiş bütün kadınlar kör kütük aşıkmış gibi "biz kadınlar neden bu kadar aciz" diye genel bi konu açılınca dayanamıyorum. Sen ne yaşadın ne biliyosun da konuşuyosun derler adama. Her kadın bir mi her insan bir mi ya ?
Ben konu sahibinin "aciziz" derken bütün kadınları genellediğini düşünmedim. Sadece, " bazi kadınlar neden bu kadar aciz" gibi bir cümle kurmak yerine böyle söylemiş kendinide içine alarak daha samimi olacağını dusunmustur.Ancak ters tepmiş. Herkesin üstüne alınması bana garip geldi.
Allah aşkına boş konuşma ya. Kadının 2- 3 çocuğu var nasıl boşansın kolay mı tek başına çocuk büyütmek. İnsanlar burda sıkıntısını paylaşıyo kadının iradesizliğini nerden çıkarıyosun çok mu meraklı şiddet görmeye o kadın. Çocukları için toplum baskısı yüzünden katlanıyor. Ordan konuşmak kolay tabi. Başına gelmeden anlayamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?