Arkadaşlar bu fikir verin lütfen

undrzeo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
36
4
6
36
Ben 2 yillik evliyim. Eşimin memleketine eş tayiniyle geldim. Ama ne bi arkadaşim var nede iş yerinde bir arkadas edinebildim.(daha doğrusu isyerimde arkadasim vardı ama sorunlar oldu şimdi yok) Cok sıkılıyorum bunaldim ve seneye zorunlu tayin isteyecez ama esim yine memleketini ve cevresini yazmak istiyor. Ben ne yapmalıyım çok canim sıkılıyo ne gidecek ne konusacak birisi yok. Memleketimde uzak sürekli gidilecek mesafe degil zor durumdayım.

Kursa yazılın halk eğitim merkezlerinde ilginizi çekebilecek bir kurs ya sa spor salonuna ya da pilates e gidin orada arkadaş edinin çevreniz genişler

Niye onun istediği yerde yaşamaya mecbursunuz ki? Diretin, kavga edin, boşanmakla tehdit edin. Ne saçma! O istiyor diye onun memleketine niye gidiyorsunuz ki??? Söz hakkınız niye yok???

Böyle bir konuda eşiniz tek başına karar veremez. Tek sorun arkadaşsa kursa filan yazılın. Arkadaş edinemiyorsanız zaten başka şehre gidince de edinemezsiniz.

Niye onun istediği yerde yaşamaya mecbursunuz ki? Diretin, kavga edin, boşanmakla tehdit edin. Ne saçma! O istiyor diye onun memleketine niye gidiyorsunuz ki??? Söz hakkınız niye yok???
Ben bu kadar sıkıntı olabilecegini hic dusunmemistim. Aramızin kotu olmasını istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…