Arkadaşlar bu konuyla alakalı bilgisi olan var mı?

GLHNHT

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
3
0
1
İzmir
arkadaşlar mazlumun ahı bir gün biter mi yoksa ölene kadar peşimizi bırakmaz mı şöyle anlatayım..
ben 29 yaşında bir kızım 10 yıl önce bir çocukla çıkmıştım cahildim ne yaptığımı kestiremiyodum o beni çok severken ben onu durduk yere bıraktım karşımda kaç kere ağladı çok acılar çektirdim ona bir sürü beddua etti falan neyse bu yüzden benim 10 yıldır başıma gelmeyen kalmadı hiç bir ilşkim sürmedi çok mutsuz oldum yaptıklarımdan çok pişman oldum o ise evlendi şu an çok mutlu ben ise kaç kere ölmek istedim ama ölemedim resmen yaşarken mezara girdim ve dayanamadım bu acıya 10 yıl sonra aradım beni affet dedim helallik istedim helalleştik ben yaptıklarımın bedelini çok ağır bi şekilde ödedim dedim ve bana inş sende iyi birini bulup mutlu olursun dedi gerçekten içten bir şekilde şunu öğrenmek istiyorum sadece hala bana ahı geçiyo mudur yoksa kurtulmuşmuyumdur bende mutlu olabilrmiyim?

birçok şey kafa da beyinde biter
benzer birşeyi bende yaşadım ama durum farklıydı
gençkızlık ve tam ergenliğimin başında
yaşça benden daha olgun
ben 15 16 o 21 22 yaşlarındaydı
bir süre görüştük filört ettik
ama ben öğrenciyim ve okuyorujm o ise ailesinin işyerinde çalışıyor
konuyu evliliğe getirince ben topukladım
aynı şekilde beddualar filan etti
ama bana birşey olmadı çok şükür zamanı gelince güzel bir evlilik yaptım
yıllar yıllarr sonra ortak bir tanıdığımızdan duydum ki
ayağı taşa takılıp düşse benden bilmiş
hayatında birçok şey yolunda gitmemiş
öylesine takılmış ki bu duruma
başı ağrısa arkasından bana beddua ediyormuş
valla görüyorsun
bence yaşadıklarını bunlara bağlama
hem sonradan helalleşmişsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…