- 22 Ocak 2016
- 178
- 88
- 13
- 33
- Konu Sahibi Hayalimde11
-
Ne yazık ki o soğuma olayı var. Bende de Kürtlere karşı var şimdi yalan yok. Buradaki insanlardan üzerine alınan çıkmasın lütfen ben başıma gelenden bahsediyorum. Terör olaylarından tut başka şeylere kadar, e bir de kötüleriyle gerçek hayatta karşılaşınca insan doğal olarak antipati duyabiliyor. Tabi karakter çok başka bişey.Var öyle seyler bende lazları hıc sevmıyorum yada bana hep kotusu denk geldı ..İnsan bır kaçından darbe alınca genel anlamda hepsinden coguyo
Türk kürt ayrımını saçma buluyorum. Herkes insan sadece kullandıkları dil farklı bunda bu sıkıntı göremiyorum.
Ne yazık ki o soğuma olayı var. Bende de Kürtlere karşı var şimdi yalan yok. Buradaki insanlardan üzerine alınan çıkmasın lütfen ben başıma gelenden bahsediyorum. Terör olaylarından tut başka şeylere kadar, e bir de kötüleriyle gerçek hayatta karşılaşınca insan doğal olarak antipati duyabiliyor. Tabi karakter çok başka bişey.
Evet nisanlin kötü bi laz çıkmış olabilir. Ama herkesi aynı kefeye koymamak gerekir. Eniştem var laz mesela çok temiz bir insanhaklısın valla bende su lazlardan cok darbe aldım nısanlımda lazdı ama düşman basına :\ sımdı hepsınınden nefretmı edeyım yanı heryerın ıyısı kotusu var
Evet nisanlin kötü bi laz çıkmış olabilir. Ama herkesi aynı kefeye koymamak gerekir. Eniştem var laz mesela çok temiz bir insan
Bende bunu diyecektim antep kürt ama en kürt olmayan insanların olduğu bir şehir :) hatta yanlışmı gördüm diye iki kez okudum konuyu:)ıyıde sekerım anteplıler türkmen kökenlıler :)
ben anteplıyım ve antepdede yasıyorum
burda oyle bı ayırım yok
antep hıc sanıldıgı gıbı bı yer degıl ancak yasayan anlar cogu sehırden daha gelısmıs modern :)
ınsanları rahat... kımseyı kımseden ayırmazlar
Konu sahibi korkmayın. Pkk yanlısı artık Türk Kürt laz çerkez farketmiyor. İçimizde heryerde o şerefsizler artık. O yüzden iyi insan olsun merhametli insan olsun yeter. Kırmızı noktam benimde hain olmamasıdır. Ama antep çok cici insanların olduğu gayet güzel bir memlekettir. Benim tanıdığım insanlar kadarıyla bilgim bu yönde
Bu konu siyasete dönerse kapanır.
Çocuktan emin değil mi halan. Siyasi, ideolojik, yasam felsefesi, dini, dili nedir ne değildir bilmediği biriyle mi sözlendi.
Çocuk nasıl fikir değiştirecek ki. Halan emin olmadığı ve yeterince tanımadığı biri ile neden sözlenmiş.
Türk-Kürt meselesi yoktu ta ki 10-15 sene öncesine kadar. Ne yaparsan yap kafalarda ki bu yapılanmayı artik yok edemezsiniz.
Allah daha iyilerini cikarsin karşına. Bu hayatta gülmek varken üzülmek niyeÖyle bır ön yargı olduki anlatamam cok soğudum benım sansıma en kotusu denk geldı
Cok tanımıyoruz halam emın aynı unıversıtede okumuşlar sonra gorusmusler falan sonuçta kendı bır karar verdı ve bızde ona guvenıyoruz
O zaman geri kalan durum kimseyi ilgilendirmez sanki.
İkisinin kararı.
Birbirlerinden de eminseler sıkıntı yok.
Siz niye bunu dert edindiniz ki?
eşim antepli...ben türküm o bildiğiniz kürt..ama bizim oraya gideken annesi ve babasının ödü kopmuştu..dağlık bir bölgeden geçiyoduk ve sıkı sıkı tembihlediler bizi gece sakın geçmeyin buralardan,it(terorist) vardır burada diye:)
demem o ki,antepliler teroristi sevmez, terörü barıtmazlar ve çok samimi söylüyorum,benden daha milliyetçiler..
ben evlenene kadar evin içine bayrak asanı görmemiştim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?