- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
- Konu Sahibi breeze3535
-
Canım aslında güzel bişey böyle olmanız sen ona fazlasıyla aşıksın sanırım korkuyosun aşkınızın bitmesinden o yüzden aklına böyle hastalıklı aşk düşüncesini falan getiriyosun bence normal bi durumm ama öyle düşünme sakınn bağlılık olabilir belkii ama kesnlikle hastalık değil :)
tatlım olur bu kadarı. normal tabi. bence sıkıntı yok. zamanında aynı şeyleri bende yapmıştım ondan söylüyorum. ama bizimkisi kültür çatışması yüzünden bitti. sizin ciddi bir probleminiz yoksa hayatın tadını çıkarmaya bak derim
böyle bağli ve sana düşkün birini bulduğun için şanslı hissetmelisin kendini
ve korkma sakın bağlanmişsınız birbirinizeböyl bi flört dönemi yaşamak isteyen kaç kişi vardr bilmm..
sana mutluluklar vede bu bağlılık değil tatlım AŞK.
bak ben sana anlatayım. bizim aile rahattır yani beni sıkmaz içkime arkadaşlarıma laf etmezler hatta rahmetli babamla fırsat buldukça oturup içerdik. sohbet ederdik. fakat onun ailesi ise tam tersi babası hacı falan. e doğal olarak önce benim içkime karıştı daha sonra kıyafetime. ip askılı giymeyi geçtim, kısa kollu giyerken bile koltuk altım görünüyo mu diye bakıyodu. hayatımın en kötü zamanlarıydı. okuduğum kitaba bile karışır olmuştu. düşün karl marx ile ilgili yazılar kitaplar okumak istiyodum bana okutturmuyodu. gerekçesi ise; o adam ateist sende onun kitaplarını okuyunca ateist olursun diyordu. düşün o ağ tutmuş iğrenç zihniyeti. ben bunlara 2yıl katlandım. şimdi hayatımın aşkını buldum hiç olmadığım kadar mutlu ve huzurluyum. o ise içki içmeye başlamış benden sonra
benim durumum bu canım. eğer senin ki benim durumuma yakınsa ayrıl biran önce. zamanla kendini unutuyorsun. ve bu hiç kimse için değmez. zaten değseydi senden böyle şeyler istemezdi. şimdiki ilişkimde anlladım bunları. özgürlüğünü kaptırma kimselere.
Tatlım biz de sizin gibiyiz onla eve çıkmadan önceki halin gibi..yazdıklarında kendimi gördüm..ben de bazen bağımlılık olduğunu düşünüyorum senin gibi.tabi ki bağlılık, bağımlılık var ama sevmediğin aşık olmadığın biriyle bu kadar vakit geçirmek ister misin, ya da onunla bu kadar çok vakit geçirince soğursun ondan..onunla vakit geçirmek her zaman eğlenceli geliyor,
şimdi her şey iyi güzel inşallah ileri de de böyle olur..sizin içinde canım aynı dileğim.
bence çok güzel bir ilişkiniz var ve kesnlkle bağımlılık olduğunu düşünmüyorum ben.
yarın ne olcağı belli olmaz tabi.
o yüzden hayatın tadını çıkarın
mutlu mesut yaşayınn
dostlar sağolsun canım. bu arada bende izmirliyim. tatlım benim yaşadıklarımı okudun. ve bunlar 2senelik bir süreçte gerçekleşti. şuan kısıtlamasa bile yarın öbürgün ister onun memleketinde ol ister izmirde her türlü şeyini yasaklar. bana sorarsan ayrıl. hemen değil zamanla önce kendini alıştır buna. yazık olur derim 7 8ay öncesine kadar aynı şeyleri düşünüyordum bende. ve en doğru şeyi ayrılmakta buldum. inan bana 7 8ay içinde 1kere bile pişmanlık yaşamadım. iyiki ayrılmışım dedim. fedakarlık evet çok önemli bişey ama kendini unutçak kadar değil. ilk başlarda çok medeni çağdaş görünüyordu eski sevgilim. ilk günler içkimi bile o alırdı. bak oku tekrar ne hale gelmişim. ve anca toparlıyorum kendimi. o kadar şey aldı götürdü ki benden. herşeyi sen daha iyi bilirsin mutlaka. ikinizide tanımıyorum. ama bak sende benim yaşadıklarımı yaşıyormuşsun...
hiç birşey yapamazsan bile okul bitmeden, kendi ekonomik özgürlüğünü eline almadan evlenme. okul bitene kadar ailesiyle bile tanışma. önce kendi ailenle tanıştır. eğer ailen onay vermezse yada içleri rahat etmezse otur tekrar düşün. çünkü ailemiz bizden daha iyi görüyo geleceğimiz ve sadece bizim mutluluğumuzu isterler unutma bunu. öğüt değil bunlar sadece benim yaşadıklarımı başkaları yaşamasın istiyorum.
mrhba arkdaşlar..size danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim...
benm 4 yıllık bi ilişkim var..üni birinci sınıftan beri yan yanayız..evde kaldıgı için ben gider kalrdım hep yanında..
bu sene beraber eve çıktık..ama birlikte olmadık hiç yakınlaştık ama ilişki yaşamadık...
sorun şu blkide güzel ama bu bağmlılık mı die düşünmeye basşladım...evde devmlı yanyanayız..pek çıkmayız dısarı arkdaslarla arada nadir takılrız..
sadece derslere gittigimizde ayrı kalıyoruz..bn ikinci öğretim oldgndan gece gidiyorum o ise gndüz...o ayrı kaldgımz zmanda ise ki 3 4 saatlik bi ayrılık...konşmadan ve msjlasmadan
duramıyoruz merak ediyoruz birbirimizi...yaz tatillerinde eve gittigmzde 2 ay görşmyorz ama nerdeyse günün her saati konuşyoruz....
düşünüyorum bazen korkutuyo bu beni bu kadar bglılık ilerdene olcagı belli degil...ki çok geçimsisizama hiç ayrılmadık devmlı kavga ederiz ama sorunlarımız olur ama ayrılalım dememişizdir...
bu normal mi arkdaslar sizce...21 yasındayım ve ilk sevgilim o yüzden mi baglandım...ama sevgilimde öle...etrafımda hiç görmedim bizim gibi aynı evde kalıp hiç ayrılmams yada devmlı konuşan..seviyorum ama bu hastalıklı bi bgmlılık mı die düşünmeye basladım...
yardımcı olrsanız çok sevinirim...
Resmen benm iliskimi anlatmısn :) Bizde üniversite ögrencisiyiz aynı evi paylasıyoruz :) bu bagımlılık degil ki tam tersi ask :) bizde ayrı kaldıgımız zamanlarda sürekli konusuruz mesajlasırız hele ki tatillerde neyse ki sanslıyız aynı sehirde oluyoruz her gün birlikte birseyler yaparız falan :) ve bizde devamlı kavga ediyoruz ama hemen barısıyoruz sarılıyoruz falan :) tadını cıkar canım mutluluklar dilerim :13:
teşşkr ederim tatlım.:) ne bileyim korkuttu bni böle olnca..aynı biz senin anlattıklarında ..sizede mutluluklar canım inş hiç bozulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?