arkadaşlar bu normal bir durum mu ? sizce sonu kötü mü ?

Canım aslında güzel bişey böyle olmanız sen ona fazlasıyla aşıksın sanırım korkuyosun aşkınızın bitmesinden o yüzden aklına böyle hastalıklı aşk düşüncesini falan getiriyosun bence normal bi durumm ama öyle düşünme sakınn bağlılık olabilir belkii ama kesnlikle hastalık değil :)

evet gerçkten korkuyorum bitmesinden çok şükür iyiyiz ne kadar kavga etsekte.:) 3 4 saat derse gidiyorum nasıl özlyorum hemen eve sarılıyorum güzel tabi mutluyum ama açıkcası birine bu kadar bglı olmak korkutuyor beni

tatlım olur bu kadarı. normal tabi. bence sıkıntı yok. zamanında aynı şeyleri bende yapmıştım ondan söylüyorum. ama bizimkisi kültür çatışması yüzünden bitti. sizin ciddi bir probleminiz yoksa hayatın tadını çıkarmaya bak derim

böyle bağli ve sana düşkün birini bulduğun için şanslı hissetmelisin kendini
ve korkma sakın bağlanmişsınız birbirinizeböyl bi flört dönemi yaşamak isteyen kaç kişi vardr bilmm..
sana mutluluklar vede bu bağlılık değil tatlım AŞK.

teşekkr ederim tatlım..ama bizimde kavgalarım kültr çatışmasından çıkıyo ii anlasıyoruz ama kültürler uymuyo bazen..peki ilerde daha çok mu sorun oluyo kltür

çok teşekkr ederim canım ...evt bazen ne kadar şanslıyım diorum..ben ilk defa aşık oldum o yzden alısamıyorum heralde bu duruma

bak ben sana anlatayım. bizim aile rahattır yani beni sıkmaz içkime arkadaşlarıma laf etmezler hatta rahmetli babamla fırsat buldukça oturup içerdik. sohbet ederdik. fakat onun ailesi ise tam tersi babası hacı falan. e doğal olarak önce benim içkime karıştı daha sonra kıyafetime. ip askılı giymeyi geçtim, kısa kollu giyerken bile koltuk altım görünüyo mu diye bakıyodu. hayatımın en kötü zamanlarıydı. okuduğum kitaba bile karışır olmuştu. düşün karl marx ile ilgili yazılar kitaplar okumak istiyodum bana okutturmuyodu. gerekçesi ise; o adam ateist sende onun kitaplarını okuyunca ateist olursun diyordu. düşün o ağ tutmuş iğrenç zihniyeti. ben bunlara 2yıl katlandım. şimdi hayatımın aşkını buldum hiç olmadığım kadar mutlu ve huzurluyum. o ise içki içmeye başlamış benden sonra

benim durumum bu canım. eğer senin ki benim durumuma yakınsa ayrıl biran önce. zamanla kendini unutuyorsun. ve bu hiç kimse için değmez. zaten değseydi senden böyle şeyler istemezdi. şimdiki ilişkimde anlladım bunları. özgürlüğünü kaptırma kimselere.

Tatlım biz de sizin gibiyiz onla eve çıkmadan önceki halin gibi..yazdıklarında kendimi gördüm..ben de bazen bağımlılık olduğunu düşünüyorum senin gibi.tabi ki bağlılık, bağımlılık var ama sevmediğin aşık olmadığın biriyle bu kadar vakit geçirmek ister misin, ya da onunla bu kadar çok vakit geçirince soğursun ondan..onunla vakit geçirmek her zaman eğlenceli geliyor,
şimdi her şey iyi güzel inşallah ileri de de böyle olur..sizin içinde canım aynı dileğim.

Son düzenleme:

öncelikle basın sağolsun tatlım..senin yazını okurken kndimi grdüm diebilirim..bnde aynı sen gibiyim ve ailemde..ama erkek arkdasımın annesi babası hacı..bu zmana kadar tanışmadım bna karsırlar mı kestiremiyorum..sevgilim çok rahat öle bi ailesi olmasına rgmen karsmazlar bana dio ama gelin farklı tabi..bide bn izmirliym o mardinli asıl sorun gelenek görenekten...biz çok rahat büyüdük..ama sevgilimin oralar kızlar rahat degil benm rahat olmama takıyo bazen ama anlaysta gösteriyo..sevdignden bişey ypamıyo..

öğretmenlik okuyoruz ve ben mardnde yasamak istemiyorum..onu kafası karsık..mardnde olmazsam aileside krısamaz zaten..ama mardin die tutturursa asla kabul edemem..çok bağlıyım bu da krkutuyor beni..

teşekkr ederim tatlım inş..canım inş sizde çok mutlu olrsunuz.. evt hiç bi zman sıkılmadım yanında kavga ettik ama bi kere bile onun için herhngi bişeyde keşke demedim..evt kesnlikle devmlı yanyanayım ve hiç bi dk bileayrılmak istemiyorum

bence çok güzel bir ilişkiniz var ve kesnlkle bağımlılık olduğunu düşünmüyorum ben.
yarın ne olcağı belli olmaz tabi.
o yüzden hayatın tadını çıkarın
mutlu mesut yaşayınn

tekrar..............

Son düzenleyen: Moderatör:
dostlar sağolsun canım. bu arada bende izmirliyim. tatlım benim yaşadıklarımı okudun. ve bunlar 2senelik bir süreçte gerçekleşti. şuan kısıtlamasa bile yarın öbürgün ister onun memleketinde ol ister izmirde her türlü şeyini yasaklar. bana sorarsan ayrıl. hemen değil zamanla önce kendini alıştır buna. yazık olur derim 7 8ay öncesine kadar aynı şeyleri düşünüyordum bende. ve en doğru şeyi ayrılmakta buldum. inan bana 7 8ay içinde 1kere bile pişmanlık yaşamadım. iyiki ayrılmışım dedim. fedakarlık evet çok önemli bişey ama kendini unutçak kadar değil. ilk başlarda çok medeni çağdaş görünüyordu eski sevgilim. ilk günler içkimi bile o alırdı. bak oku tekrar ne hale gelmişim. ve anca toparlıyorum kendimi. o kadar şey aldı götürdü ki benden. herşeyi sen daha iyi bilirsin mutlaka. ikinizide tanımıyorum. ama bak sende benim yaşadıklarımı yaşıyormuşsun...

hiç birşey yapamazsan bile okul bitmeden, kendi ekonomik özgürlüğünü eline almadan evlenme. okul bitene kadar ailesiyle bile tanışma. önce kendi ailenle tanıştır. eğer ailen onay vermezse yada içleri rahat etmezse otur tekrar düşün. çünkü ailemiz bizden daha iyi görüyo geleceğimiz ve sadece bizim mutluluğumuzu isterler unutma bunu. öğüt değil bunlar sadece benim yaşadıklarımı başkaları yaşamasın istiyorum.

Son düzenleme:

çok teşekkr ederim çvremde böle şeyler duymyorum o yzden korkuttu galiba beni bide kybetme korkusu daha çok oluyo tabi

tabiki tatlım yaşayan daha ii bilir..teşekkr ederim paylastıgın için..biz ağrıda okuyoruz ve buralar o kadar farklı ki..içkimi alr gelir oturur beraber içeriz...çok mutluyum onunla her zaman ilgili bi dk ayrılsak özlyoruz...ama ileri düşünemiyorm kör nkto orası...4 yıldır beraberz ama ailesi ile tansmadım ilk önce okulum bitsin işim olsun die bklyorum..ve ailemin onayı tabiki onu asla üzmek istemiyorum...ama bazen bkyorum eskiden daha rahattım snde izmirliymişsn en ii sen anlarsın..bn izmirdeki erkek arkdaslarımla kardes gibiyimdir çok samimiyiz sevgilim sadece buna takıyo..zamanla alştı ama bnde kndimi çktm biraz...giyinmeme karsmaz ağrda oldgm için biraz dikkat ediyorum zaten...ama bnm korkum geleckten...bzn diorum ayrıl ama bu kadar ii iken ve seviyorken kıyamıyroum....

zaman veriyorum gerçktn bi atanayım diorum iş biraz daha ciddi olunca nolcak...

Resmen benm iliskimi anlatmısn :) Bizde üniversite ögrencisiyiz aynı evi paylasıyoruz :) bu bagımlılık degil ki tam tersi ask :) bizde ayrı kaldıgımız zamanlarda sürekli konusuruz mesajlasırız hele ki tatillerde neyse ki sanslıyız aynı sehirde oluyoruz her gün birlikte birseyler yaparız falan :) ve bizde devamlı kavga ediyoruz ama hemen barısıyoruz sarılıyoruz falan :) tadını cıkar canım mutluluklar dilerim :13:​

teşşkr ederim tatlım.:) ne bileyim korkuttu bni böle olnca.. aynı biz senin anlattıklarında ..sizede mutluluklar canım inş hiç bozulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…