arkadaşlar bu normal bir durum mu ? sizce sonu kötü mü ?

e ne güzel işte bir ilşkiyi dolu dolu yaşamak .sevinmeslisin bence buna .çok güzel birşey bence .

teşekkr ederim..bu zmana kadar hiç garip gelmemşti ama düşününce ve çevremdekileri görnce bi an garipsedim

doğru yoldasınız canım bu kadar iğrenç insan varken etrafta sevginize dahada sarılın şunu unutma asla herkes aşık olamaz bu bize verilen bir nimet .umarım hayatınız boyunca mutlu olursunuz .

doğru yoldasınız canım bu kadar iğrenç insan varken etrafta sevginize dahada sarılın şunu unutma asla herkes aşık olamaz bu bize verilen bir nimet .umarım hayatınız boyunca mutlu olursunuz .

haklsın canım bazen çok sanslı oldgumu düşünüyorum bnde bu konuda sağolsın inş sende çok mutlu olrsun

kendimi hatrlattın bana bende hayatımn aşkıyla üniversite 1. sınıfta tanıştım... brlikte okuduk ... ayrılık kelimesini bırak tartışmıyoduk bile:)) okul bitti mezun olduk sözlendik askere gtti bekledim... geldi nişanlandık 2 senede nişanlılık süresi bekledik... şimdi 10 aylık evliyiz çok mutluyz çok gzl anılar biriktirerek geldik bugünlere darısı senn başına bitanem:)

çok teşekkr ederim canım ya..inş çok istiyorum bi ömür onunla olmayı..ne güzel yazmsın o kdar mutlu oldum ki inş ilerde bizde sizin gibi olabilirz. size bi ömür mutluluklar..beraber yüzünüz bi ömür gülsün

teşekkür ederim cnm ... sonunu düşünmeden tadını çıkara çıkara yaşa aşkını... sevginiz gerçekse inan nereye gdersen,nerde olursan ol bitmez bitemez...yeterli birbirinize hep güvenin hep sadık kalın okul bitince bi bocalama yaşarsınız ama sımsıkı sarılırsanız brbrinize kopmaz bağlarınız merak etme.. umarım senn ilişkinde bizimki gibi mutlu sonla biter:)) üniversite aşkı bambaşkadr kıymetini bil hyatım keyfini çıkar gerisi nasip...

evet tatlım çok haklısın gerçekten..bzde 4.snıfız şimdi okul bitince ne olcak die bi korku var galiba birazda..inş canım sizin gibi olmak çok isterim

Merhaba,

Bizde eşimle ben üniversite 1 deyken tanışmıştık, sevgili diyebileceğim ilk kişi. Üniversitedeyken her gün ya ben onda, o bende kalarak 3.5 yılı bitirdik, 4. sınıfın son döneminde ona taşındım, okul bitti, okul bittikten 1 yıl kadar sonra da evlendik, 6 yıldır evliyiz, anlayacağın 11 senelik birlikteliğimiz var.. Ben okuldayken yaz tatillerinde birlikte tatil yapabileceğimiz zamanlar ayarlar ve tatilin bir kısmını da birlikte geçirirdik. Bence bizim gibiler şanslı azınlıkta. Ailelerin kültürleri, değer yargıları, yaşam biçimleri uyuşmuyor, uyuşmayacakta, önemli de değil.

çok sevindim inş bi ömür mutlu olrsunuz...evt çok haklısın azınlıktayız bn çevremde görmedim hiç acaba bnde mi sorun var demeye başlamstım artık..buna benzer şeyler duydukça çok mutlu olyorum.. evt ailelerin deger yargıları kültürleri uyuşmuyor okul bitince buda korkutuyor beni aslında..ama bn çok mutluyum onunla sizede mutlılıklar diliyorum bi ömür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…