- Konu Sahibi HASRETESON06
ben iğne olalı bir hafta oldu erken mi daha testee deli olacam ben yaaaaaaa:18::18::18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben iğne olalı bir hafta oldu erken mi daha testee deli olacam ben yaaaaaaa:18::18::18:
cnm sağol yaaa cvp verdin de ben de çatlayacam vallaaa inş olurr senin de sonucunu paylaş var mı belirti falan:18::18::18::18:
Merhaba, test için henüz erken çatlatma iğnesi hcg hormonu icerdigi için sonuc doğru çıkmayabilir. En doğru sonucu 14. gün alırsın inşallah hakkında hayırlısı olur...
evet cnm sana yazdımmm:)))Cevabı bana yazdıysan teşekkürler :))
evet cnm sana yazdımmm:)))
evet cnm sana yazdımmm:)))
Merhaba, test için henüz erken çatlatma iğnesi hcg hormonu icerdigi için sonuc doğru çıkmayabilir. En doğru sonucu 14. gün alırsın inşallah hakkında hayırlısı olur...
rica ederim canım...kasık ağrılarım var , göğüs uçları çok değil ama sızlıyo..bilmiyorum ya psikolojik de olabilir..10 aydır istiyoruz ilk ay bütün belirtileri yaşadım hatta adetim bile gecikti ama ona programladım heralde kendimi..bilmiyorum bakalım beklemedeyim..ALLAH dan ümit kesilmez..4 yaşında bi kızım var kardeş istiyoruz RABBİM den...3 yumurtam vardı ikiz olsa çok istiyorum..forumda okudum çoğul gebelik de olabiliyormuş..hepimiz için hayırlısı olsun İNŞALLAH...duayla..![]()