arkadaşlar çatlatma iğnesi 7 günde belli olur mu

canım erken galiba... ben de vurulalı 12 gün oldu...yumurtalarım çatladı mı bilmiyorum ama ben çatlıcam galiba:1::1: 14. ve 15. günü yapılıyomuş tecrübeliler öyle söylüyor:34:

ben iğne olalı bir hafta oldu erken mi daha testee deli olacam ben yaaaaaaa:18::18::18:

Ben de bu çarşamba çatlatma iğnesi oldum.önümüzdeki çarşamba kan tahlili ile iğnenin işe yarayıp yaramadığını anlarız dedi dr.ben hamilelik var mı diye bakmak için algıladım kan tahlilini.

Merhaba, test için henüz erken çatlatma iğnesi hcg hormonu icerdigi için sonuc doğru çıkmayabilir. En doğru sonucu 14. gün alırsın inşallah hakkında hayırlısı olur...

cnm sağol yaaa cvp verdin de ben de çatlayacam vallaaa inş olurr senin de sonucunu paylaş var mı belirti falan:18::18::18::18:

rica ederim canım...kasık ağrılarım var , göğüs uçları çok değil ama sızlıyo..bilmiyorum ya psikolojik de olabilir..10 aydır istiyoruz ilk ay bütün belirtileri yaşadım hatta adetim bile gecikti ama ona programladım heralde kendimi..bilmiyorum bakalım beklemedeyim..ALLAH dan ümit kesilmez..4 yaşında bi kızım var kardeş istiyoruz RABBİM den...3 yumurtam vardı ikiz olsa çok istiyorum..forumda okudum çoğul gebelik de olabiliyormuş..hepimiz için hayırlısı olsun İNŞALLAH...duayla..:emir_bebek::emir_bebek:

Benim 4 senedir olmuyor canım yaaa ilk defa bu ayy yaptık iğneyi bakalım ne olacak bugün 10. Gün cuma gidecem kan vermeyee belim çok kötü ağırıyorr bir de çok acıkıyorumm sebebi ne kii belki de psikolojikk:((((

evet cnm sana yazdımmm:)))

Merhaba, test için henüz erken çatlatma iğnesi hcg hormonu icerdigi için sonuc doğru çıkmayabilir. En doğru sonucu 14. gün alırsın inşallah hakkında hayırlısı olur...

rica ederim canım...kasık ağrılarım var , göğüs uçları çok değil ama sızlıyo..bilmiyorum ya psikolojik de olabilir..10 aydır istiyoruz ilk ay bütün belirtileri yaşadım hatta adetim bile gecikti ama ona programladım heralde kendimi..bilmiyorum bakalım beklemedeyim..ALLAH dan ümit kesilmez..4 yaşında bi kızım var kardeş istiyoruz RABBİM den...3 yumurtam vardı ikiz olsa çok istiyorum..forumda okudum çoğul gebelik de olabiliyormuş..hepimiz için hayırlısı olsun İNŞALLAH...duayla..:emir_bebek::emir_bebek:

Senin belli oldu mu canım?

Back
X