ARKADAŞLAR ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA GRİP OLDUM

olha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
258
64
28
Arkadaşlar çatlatma iğnesi yaptık sonra boğazlarım iltihap oldu. Doktoruma yazdım sağlık ocağına git ilaç yazarlar dedi. Bende çatlatma iğnesinden sonra ilaç kullanabilirmiyim bilmiyorum bu durumu yaşayan varmı

Valla bende aynısı oldum. Grip gebelik belirtside olabiliyormuş bende 10 gündür sürünürüyorum boğaz ağrısı geniz tıkanıklığı
19 kasımda bende çatlatma iğnesi oldum
Sadece pastil ve boğz spreyi kullanıyorm

Valla bende aynısı oldum. Grip gebelik belirtside olabiliyormuş bende 10 gündür sürünürüyorum boğaz ağrısı geniz tıkanıklığı
Sadece pastil ve boğz spreyi kullanıy

Bana hocam verilen ilaçların hepsini kullanabilirsin dedi anlamadım bugün 16. Günüm hala adet olmadım ama ufak ufak sancım var olacağım galiba

Bende catlatma ignesinden sonra grip oldum çok agir değil tabiki ama ilacsiz iyilesmeye çalışıyorum en nihayetinde hamileysem ilaclar zarar verebilir

Arkadaşlar çatlatma iğnesi yaptık sonra boğazlarım iltihap oldu. Doktoruma yazdım sağlık ocağına git ilaç yazarlar dedi. Bende çatlatma iğnesinden sonra ilaç kullanabilirmiyim bilmiyorum bu durumu yaşayan varmı
Bende senin gibi oldum iğnenin 6 günü boğaz enfeksiyonu grip baya olmuş sen yazali hamilelikmis mi

Sadece pastil ve boğz spreyi kullanıyorm
Sizin ne oldu hamilelikmismi bende şuan öyle oldum iğnenin 6 gunu

Bana hocam verilen ilaçların hepsini kullanabilirsin dedi anlamadım bugün 16. Günüm hala adet olmadım ama ufak ufak sancım var olacağım galiba
Durumunuz ne oldu acaba bende ilk defa bu kadar ağır hem grip hem boğaz enfeksiyonu oldum

Back
X