ben cem demirel'e yaptırmıştım şu anda kızım 34 aylık. Ama semra kahraman'ın da iyi olduğunu duydum. Sonuçta doktorun haricinde laborotuvar da çok önemli ve ikisi de laborotuvarı güzel hastanelerde çalışıyorlar. Gerçi ben cem bey Acıbademdeyken yaptırmıştım şimdi Memorial Ataşehir'de . Karar senin hayırlısı olsun..
Bana burdaki doktorum cem demirel dedi hem maddı manevı daha ıyı olur ama hep semra hanım ve ekıbınden bahsediliyor bende şüpheye düştüm iyi karar vermek istiyorum
Bana burdaki doktorum cem demirel dedi hem maddı manevı daha ıyı olur ama hep semra hanım ve ekıbınden bahsediliyor bende şüpheye düştüm iyi karar vermek istiyorum
cem bey benim eski dr um 3 kere negatif tedavim oldu ama asla kötü diyemem eşim de ben de memnunduk kendisinden bikaç hafta önce de 4. tedavim negatifle sonuçlandı oda semra hanımınla oldu gerçi hergün semra hanım yapmıyo kontrolünüzü ama her hasta hakkında bilgisi var bence semra hanım daha titiz hem hastane olarak da çok memnun kaldım hergün ama hergün kontrole gidiliyo hem muayene hem e2 bakılıyo herkezin hakkında hayırlısı olsun inşallah iyi günler.
bencede semra hanım ve ekibi... onun kadar dikkatli bir doktor görmedim. memorialde 3 denemem oldu son denememde semra hanımla başladım tedaviye transferimi de o yaptı. çok şükür ikizlerimi aldım kucağıma darısı sizlerin başına inş. hakkınızda neresi hayırlı ise rabbim orayı nasip etsin...