arkadaşlar çok acil cevap bekliyorum

eslaa

Annesinin Prensi ''EGE''
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
2.898
1.851
248
$Ekran Alýntýsý.webp

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var adetim henüz 1 2 gün gecikti. benim adetlerim gecikmez hep önce gelir. 2 kere düşük yaptım bundan 12 ay önce geçen sene bu zamanlar hamileydim yani. ondan 2 ay sonra yine düşük yaptım. sonra testlere başlandı. 17 martta son testim vardı genetik test ama adetim gelmeyince test yapayım dedim. belki değişimden dir dedim konduramadım hala konduramıyorum ya adet olucakmış gibi belirtilerim var ama tık yok. herneyse bu testte çok silik bir 2. çizgi var. yada benmi öyle görüyorum olmadı bu akşam acilde kan testi yaptırıcam. bundan önceki hamileliğimde de bundan biraz koyu çıkmıştı. :43: öyle korkuyorum ki ne olur bana yardımcı olun ben 2. bi izgi görmüyorum dimi. yani varmı yokmu gözlerim şaşı oldu bakmaktan .

Sasi olmaniza gerek yok cizgiyi bende gordum.ustelik 3.75 numarali gozlukerimi takipta baktim.hayirli olsun rabbim saglikla hayirla kucaginizda gormeyi nasip etsin insallahhh..

Eki Görüntüle 1000482

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var adetim henüz 1 2 gün gecikti. benim adetlerim gecikmez hep önce gelir. 2 kere düşük yaptım bundan 12 ay önce geçen sene bu zamanlar hamileydim yani. ondan 2 ay sonra yine düşük yaptım. sonra testlere başlandı. 17 martta son testim vardı genetik test ama adetim gelmeyince test yapayım dedim. belki değişimden dir dedim konduramadım hala konduramıyorum ya adet olucakmış gibi belirtilerim var ama tık yok. herneyse bu testte çok silik bir 2. çizgi var. yada benmi öyle görüyorum olmadı bu akşam acilde kan testi yaptırıcam. bundan önceki hamileliğimde de bundan biraz koyu çıkmıştı. :43: öyle korkuyorum ki ne olur bana yardımcı olun ben 2. bi izgi görmüyorum dimi. yani varmı yokmu gözlerim şaşı oldu bakmaktan .

Evet canm cizgi bende gordum ayyy hadi hayirli olsun canm kan testini yaptirdiktan sonra tekrar yaz

Eki Görüntüle 1000482

var canım 2 ci çizgi ben adetime 3 gun kala test yapmıştım oda boyle cıkmıstı. adet günü dahada belirgindi bence kan testi yap hamile gibi görünüyosn

cevaplarınız için teşekkürler rabbim herkese nasip etsin ama işte içim buruk ben 2 düşük yaptım korkular başlıycak yine. biraz beklemek istiyorum. en azından pazartesiye kadar sonra gider kan testi yaptırırım. bakalım rabbim belki bu sefer yüzümü güldürür. :17:

Back
X