• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Çok Acil Fikir Lütfen...

Ben olsam netleştirmeden durumu arkadaşıma kesin birşey söylemezdim,siz sanki söz vermişsiniz de tutamamışsınız gibi olmuş anladığım kadarıyla.
Bir de eşinin sana olan tavrı çok yanlış.

Ben arkadaşıma indirim yaparız yada ücret almaz filan demedim zaten kendisini eşimle konuşturacagımı soyledım numarası değıştiği için direkt beni aradı eşimde bugun ararım yarın ararım derken arayamadı ben eşime rica ettim sadece fiyatta birşeyler yap diye

1. Algıda seçicilik örneğisin, tebrik ederim
2. Nişan vs yapan insanlar saçma sapan değil, orda toplanan insanlardan illaki saçma sapan her gecede vardır. Yüzdelik olayları bilirsin
3. Kocanın emeğiyle alacağı paraya bu kadar karışman hoş değil
4. Kesinlikle seninle tartışmak istemiyorum
5. Sana aksi görüşlere bahanelerle açıklama yapacaksan, beni haklı bulun yaz ki biz de seni görmezden gelelim bari
6. 30yaşında olunca insan işinde çok rahat falan mı oluyor? Hiç bir iş yoktur ki günlük gülistanlık, stressiz olsun.

O zaman fikirlerini kendine saklayıp konumu terk edersen benimle kesinlikle tartışmazsın...

İnan ki çok yazarım ama sağır bir insana laf anlatmak imkansız bilirsin...

Ayy herkes mekan parasi diye anlamis. Duzgun okuyun.bence siz konusmayip tavir yapsaydiniz kavga etmeseydiniz hatasini anlardi.ayrica tel firlatmak ne demek ya cocuk varken...

Sanırım öyle düşündü. Mekan sahibi eşime bıraktığını soylemış müzisyenlik parasını madem arkadaşsınız sız halledin kendi aranızda demiş alacak verecekten mekan sahıbının haberı olmayacak .

Arkadaşım çok sevindiğini söyledi çok teşekkür etti çok duyamadım :)

Eşimle konustum onunda kendince haklı olduğu yerler vardı özür diledi küfür meselesinide konuştuk biraz şakaya vurdu onun için özel olarak konuşacağım.

Bu akşamki gibi anlatsaydı dün akşam hiçbir mesele olmayacaktı ama oldu inşallah düzelir herşey demekten başka birşey gelmiyor elimden ...

Sinirli bir anına denk gelmiş demek ki. Evet küfür , sert tepki insanın içinde yara yapabilir illaki ama inşallah bundan sonra yapmayacaktır. Net bir konuşma yaparsınız.

Şimdilik tatlıya baglandigina sevindim. Huzurunuz hep olsun.

Sinirli bir anına denk gelmiş demek ki. Evet küfür , sert tepki insanın içinde yara yapabilir illaki ama inşallah bundan sonra yapmayacaktır. Net bir konuşma yaparsınız.

Şimdilik tatlıya baglandigina sevindim. Huzurunuz hep olsun.

Amin canım çok teşekkür ederim, Allah kimsenin evinin huzurunu kaçırmasın.

Ayy herkes mekan parasi diye anlamis. Duzgun okuyun.bence siz konusmayip tavir yapsaydiniz kavga etmeseydiniz hatasini anlardi.ayrica tel firlatmak ne demek ya cocuk varken...

Zaten herşeyden çok hem telefon fırlatmasına hemde küfür etmesine kızdım , ikimizinde fevri anına denk geldi diyelim artık

Arkadas için eşle kötü olma der bizimkiler.aklının bi köşesinde dursun

esiniz hatali benim esimde telefon isinde yeri geliyor bir yakinimin tel isi oluyor indirim yaparmisin diye rica ediyorum ne var bunda yani sizinde arkadasinizmis ..tel firlatmalar kufur etmeler ergen isi..olcak seymi ya s..git ne demek

Haklısın, algıladığın kadar herşey. Kocana sabırlar... :)

Seninle mahalle kadınları gibi tartışmayacagım bu sana son mesajım.

Umarım hayatın sadece eşi sevmekle ,memnun etmekle ilgisi olmadığının farkına varırsın.

Bu kadar sadece eşini hayatının odak noktasına koyup, diğer insanlarıda bu şekide sevmeyip , önemsemeyip karşılığında onlardanda haklı olarak değer görmemene bağlıyorum...

Diğer insanlarıda sevip anlaman dileğiyle...

Back
X