ARKADAŞLAR ÇOK ACİL YARDIM LÜTFEN

nevize

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
5
0
37
http://i.hizliresim.com/ZLy86Z.jpg

arkadaşlar linkte 18 yaşında (erkek) yengemin çocuğu göğüsünde tam meme ucunun alt kısmında nadir kaşıntı yapan ben'e benziyen birşey çıktı hastaneden de randevu alındı fakat tedirgin oluyor biraz fikriniz varsa lütfen paylaşın bu ne olabilir bu arada grip oldu geçen günlerde gripten 2 gün önce kaşınmaya başlamış ve iyileştiğin de böyle oldu 2-3 kilo kaybetti ama ben gripten ötürü olduğunu düşünüyorum ondan öncede diyete başlamıştık beraber yardımlarınızı bekliyorum

Çıban da olabilir ama en doğrusunu tabi doktor söyleyecektir

Hiçbir fikrim yok. Eğer aşırı rahatsız etmiyorsa randevu gününü bekleyebilirsiniz.

http://i.hizliresim.com/ZLy86Z.jpg

arkadaşlar linkte 18 yaşında (erkek) yengemin çocuğu göğüsünde tam meme ucunun alt kısmında nadir kaşıntı yapan ben'e benziyen birşey çıktı hastaneden de randevu alındı fakat tedirgin oluyor biraz fikriniz varsa lütfen paylaşın bu ne olabilir bu arada grip oldu geçen günlerde gripten 2 gün önce kaşınmaya başlamış ve iyileştiğin de böyle oldu 2-3 kilo kaybetti ama ben gripten ötürü olduğunu düşünüyorum ondan öncede diyete başlamıştık beraber yardımlarınızı bekliyorum
Brnimde gebwlıkte cıkmıstı doğumdan bir gün önce kanadı ve yok oldu.eğer geçmeseydi yakiyorlarmiş veya dondurma işlemi

neden hemen kötüye yordunuz? belki de kan toplanması falandır. ya da geçici birşey. resmi çok yakından çekmişsin ve bulanık çıkmış. kırmızı mı siyah mı tam belli olmuyor ama ben e benziyor. umarım kötü bir şey yoktur

Nasıl bileceğiz ki?
Ne söylesek yalan olur, burada ne okusan yalan olur
Çünkü doktor bile gerekli testleri ve muayeneyi yapmadan söyleyemez

arkadaslar teşekkürler ilgilendiğiniz için siyah rengi bene çok benziyor evet ama sertleşmiş ve kaşınma yapıyormuş şimdi bu çıkmadan ilk başlarda kaşınmaya başladığında meme ucu kızarıklık oluşmuş bilirsiniz belki paget meme kanserinde belirtilere benziyor kızarıklık sonrasında birşey çıkması sol göğüste buda tabiki doktora en yakın zamanda gidicez ama belki yaşıyanlar vardır fikir alışverişi her zaman yararlıdır 18 yaşındaki genç bi çocukta paget olma ihtimali nedir onu bilemiyorum

Gül hastalığı olmasın. Kasintiyla çıkan deri hastalığıdır. İnternette çok resim var. Gül hastalığı diye araştırın derim.

arkadaslar teşekkürler ilgilendiğiniz için siyah rengi bene çok benziyor evet ama sertleşmiş ve kaşınma yapıyormuş şimdi bu çıkmadan ilk başlarda kaşınmaya başladığında meme ucu kızarıklık oluşmuş bilirsiniz belki paget meme kanserinde belirtilere benziyor kızarıklık sonrasında birşey çıkması sol göğüste buda tabiki doktora en yakın zamanda gidicez ama belki yaşıyanlar vardır fikir alışverişi her zaman yararlıdır 18 yaşındaki genç bi çocukta paget olma ihtimali nedir onu bilemiyorum
Gecmis olsun..
Paget gogus kanserinde kasinti olmaz canim.hemen jotuye yormayin

Deride çıkan benler kaşınıyorsa, mutlaka doktora gitmek gerektiğini söylemişti bir doktor.

Korkutmak istemem ama geçen haberlerde çıkmıştı oda aynı bu şekildi sanırım grip sonrası kaşıntı şeklinde çıkmıştı kansermis meğer ama tedavi olmuştu ihmal etmemek lazım geçmiş olsun..

herkese teşekkürler arkadaşlar doktor bugün o kısımda hiçbirşey olmadığını söyledi sadece iki göğüsüde kontrol etti biraz büyükmüş bi film çektirin dedi sanırım oda ergenlikten dolayı çünkü 2-3 senedir yiğenim göğüslerinin biraz büyük olduğunu söylüyor ergenlikle alakalı olsa gerek çok teşekkürler tekrardan arkadaslar

X