Arkadaşlar çok çok önemli

ECZBSRA

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
11
1
6
Bursa
günaydın arkdaslar diğer konulardan birine yazmıştım korkularım var adlı başlıkta bebek istiyordum ama korkuyordum.dün eşimle ilişki oldu içime boşaldı ıkı dakika oyle durduk hemen banyoya gidip su tuttum yıkandım.SONRADAN su tuttuğum için pişman oldum bugunde ertesi gün hapı falan içmiycem sizce bir ihtimalde olsa gebe kalırmıyım heyecanlyım mutluyum boyle bişey evlendiğimden beri ilk defa yapıyorum işte karışık duygularım sizce hamile kalırmıyımm ...

inşallah kalırsın bizim gibi aylarca uğraşmazsın

İNŞALLAH CANIMDA.. sence kalırmıyım ihtimal varmı boyle birşey başıma ilk defa geldiği için tecrübesizim

Burdan kalirsin ya da kalamazsin diyemeyiz ki biz:26: riskli gunlerin miydi, son adetin uzerinden kac gun gecti

adetinin kaçıncı günündesin bu işler kader kısmet ağustosunda dediği gibi biz aylardır hatta yıl oldu .. uğraşıyoruz vede öyle boşalıp 2 dakika değil saatlerce ayakalr havaya dikilmiş bekliyoruz hala gelen bişey yok onun için bu iş belli olmaz birtek seferde kalanda var yıllarca uğraşıp hiç ummadığı ayda ve günde kalanda

senin adetin kaçıncı günü oda önemli genel olarak adetin 14-15 günleri yani ortası en hamile kalabilinecek günlerdir yumurtlama ne zaman gerçekleşiyo sende buda önemli

Su tuttum derken iç yıkama mi yaptın onu kastediyorsan ahtimal çok azalmıştır ama madem bebek istiyorsun iliskiden sonra yarim saat uzan ayaklarin havada olarak.

canm tam olarak ben bunları hiç bilmiyorum valla ne yalan söyliyim adet olmama tam 1 hafta var işte

şansın var o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…