• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar çok kötüyüm

Bu noktada çok şüpheye düşüyorum işte:KK43: Tam olarak emin olabilsem bir şekilde resti çekeceğim ama hep arafta kalıyorum

Wallaha bence çekin, yani bir kac gun sonra belki barisirsiniz. Hatta dugununuz bile olur ama evlenince surekli bunu kullanirsa emin olun cekilcek hal almaz. Bugunlerini ararsin.

Restini cek ! Sen deil o korksun kaybetmekten, bitceksede bitsin. Evet belki solemesi kolay ama ilerde cok uzulmendense suan biter daha az uzulursun..

Ama benden sana tavsiye bole bir adamla evlilik yapma, hadi evlendin diyelim sakın evliligin oturmadan cocuk yapma..

Ben olsam evlenmeZdim. Bitirirdim hic dusunmeden...

Sizin düşüncelerinize , kişiliğinize, yaşam şeklinize saygısı olmayan biriyle evlenilir mi kuzum?ömrünün yarısından fazlasını bu adamla yaşayabilecek misin ?
Beni okadar sindirdiki yaşanan sorunların hepsinde sürekli beni suçluyor.Bu yüzden sürekli vicdan azabı duyuyorum şuan sanki gözlerim kör olmuş gibi ama söylediklerinizde haklısınız gerçekleri tamamen görmem çok zaman alacak galiba :/

Wallaha bence çekin, yani bir kac gun sonra belki barisirsiniz. Hatta dugununuz bile olur ama evlenince surekli bunu kullanirsa emin olun cekilcek hal almaz. Bugunlerini ararsin.

Restini cek ! Sen deil o korksun kaybetmekten, bitceksede bitsin. Evet belki solemesi kolay ama ilerde cok uzulmendense suan biter daha az uzulursun..

Ama benden sana tavsiye bole bir adamla evlilik yapma, hadi evlendin diyelim sakın evliligin oturmadan cocuk yapma..

Ben olsam evlenmeZdim. Bitirirdim hic dusunmeden...
Evet zaten yapacak başka bir seçeneğimde kalmadı gerçekten.Etrafımdaki herkes bunu söylüyor sürekli tehdit edilince insanın özgüvenide yerle bir oluyor :/

Daha aynı evde bile yasamamissiniz bukadar dagilamyin nikah kiyildi die koca moduna sokmayın Nisanlinizdan ayriliyor gibi bişey bi yorumda asilmiyacak sorun yoktu demissiniz birindede geleneksel yaşamak istiyor demissiniz bunu aşmak gurur dan ödün vermektir ayrılmak daha kolay bence sizi takmaynlara sukadar kaptirmayin kendinizi

Daha aynı evde bile yasamamissiniz bukadar dagilamyin nikah kiyildi die koca moduna sokmayın Nisanlinizdan ayriliyor gibi bişey bi yorumda asilmiyacak sorun yoktu demissiniz birindede geleneksel yaşamak istiyor demissiniz bunu aşmak gurur dan ödün vermektir ayrılmak daha kolay bence sizi takmaynlara sukadar kaptirmayin kendinizi
Evet aslında aşılmayacak bir sorun yok benim açımdan ama onun tabuları okadar kuvvetliki bunu bir türlü anlatamıyorum kendisine

Evet zaten yapacak başka bir seçeneğimde kalmadı gerçekten.Etrafımdaki herkes bunu söylüyor sürekli tehdit edilince insanın özgüvenide yerle bir oluyor :/

Buna siz firsat vermissiniz,
O ilk tehtidi yaptigi an siz ben aciyorum davayi sen hic ugrasma, deseydiniz o zaman onun ozguveni yerle bir olurdu..

Daha yolun basindasin gercekten bir imza attinn diye dunyanin sonu degil, hem daha dgru duzgun evli bile degilsiniz.

Uzmeyin kendinizi... Ve tavrinizi koyun...
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :) sizlerle konuşmak bana güç veriyor böyle anlarda hep bir desteğe ihtiyaç duyuyor insan

Tam olarak öyle değil ama biraz geri kafalı aslında eşim eski tarihlerden kalma fikirleri var
Kurtuldum desenize..
Daha şimdiden boşanmakla tehdit eden,isteklerini zorla yaptırmaya çalışan biri için çokta üzülmeyin.
Verilmiş sadakanız varmış.
Aynı evin içinde kim bilir ne baskılar yapacaktı.
Bu tarz Kişiler sizin ne düşündüğünüz umurlarında olmaz.
İstediğini yapıp oturacaksınız.

Kurtuldum desenize..
Daha şimdiden boşanmakla tehdit eden,isteklerini zorla yaptırmaya çalışan biri için çokta üzülmeyin.
Verilmiş sadakanız varmış.
Aynı evin içinde kim bilir ne baskılar yapacaktı.
Bu tarz Kişiler sizin ne düşündüğünüz umurlarında olmaz.
İstediğini yapıp oturacaksınız.
Benim fikirlerime saygı duymuyor zaten ve bir sorun yaşandığında asla empati yapmıyor dinlemeden anlamadan direkt beni suçluyor

Onun kafasında öyle galiba her söylediğini kabullenmemi bekliyor karşı çıkıncada ayrılmakla tehdit ediyor

Ayrilsin gitsin o zaman ablacim, sen gel diyince gelen, git diyince giden kukla misin??
Yildirma, tehdit, yakinda santaj mi yapar artik adam sadece psikolojik baski seklinde iletisim kuruyor.
Madem daha geleneksel! al kafasina vur ekmegini bir kiz istiyormus seninle evlenmicekmis en bastan.

:) işte bu çelişkiyi çözemiyorum bende bir türlü hatta kendide çözemiyor bence
Aman arkadaşım kaç kurtul inan ki bu kardeşine çok dua edersin bi kaç yıl sonra.. İlerde bu adamla devam edersin bi kaç çocuk olur şiddet de görürsün ki şu an yaptığı da bi çeşit şiddet bu sefer hiç kurtulamazsın. Ben bu zihniyetten çok korkarım

Back
X