- 20 Aralık 2018
- 233
- 34
- 13
- 31
- Konu Sahibi Selinseker95
Eşim eve geç geliyor geldiğinde de iki dakika iliski için ilgili davranıyor sonra yemek var mi ne yicez diyor ne yapmam lazım bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki böyle durumları çoğu kadın yaşar mıİlişki için iyi davrandığı zaman ,hooop bi dur bakalım orda diceksin....
Ben yaşamadım.Peki böyle durumları çoğu kadın yaşar mı
Peki sizin eşiniz düzeldi miBen yaşamadım.
Eğer bana sadece ilişki için yaklaştığını sezersem , bu ciddi bir kavga sebebi olur.
Lütfen kocalarınızn esiri olmayın.
Evlilik çift taraflı mutlulukla olur,tek tarafın kafasına göre yaşanırsa ,zindana döner.
Evet severek evlendik görücü ile değil 22 yaşındayım o da 23 4 aylık evliyiz hep yapıyorum eve geliyor jartiyer giyiyorjm sürpriz yapıyorumEşiniz kaç yaşında?
Severek mi evlendiniz?
Ne zamandır evlisiniz?
Siz hiç adım atmayı denediniz mi, ilgi, sevgi gösterdiniz mi? Romantik sürpriz vs ya da sevgi sözcükleriyle hitap ediyor musunuz?
Tanıdım tabiki ama sizde öyle düşünün evlilik bi sorumluluk ve saygi sevgiYa benim aklıma böyle sorunlarda direkt şu geliyor; tanımadan mı evleniyorsunuz, evrim mi geçiriyor bazıları?
Adam açıkça evliliği cinsellik ve evde hizmet sektörüne bağlamış. Siz de aynısını ona yapın madem, ne diyeyim ki
Anladım. Eşinizin yaşı küçük. Belki yaş itibariyle cinselliğe düşkün, aklı genelde orda olabilir.Evet severek evlendik görücü ile değil 22 yaşındayım o da 23 4 aylık evliyiz hep yapıyorum eve geliyor jartiyer giyiyorjm sürpriz yapıyorum
YuhhhhhEvet severek evlendik görücü ile değil 22 yaşındayım o da 23 4 aylık evliyiz hep yapıyorum eve geliyor jartiyer giyiyorjm sürpriz yapıyorum
Galiba yine keklenıyoruz. Yeni uyeYuhhhhh![]()
Bana da fake geldi bu saatte..Galiba yine keklenıyoruz. Yeni uye![]()
Artık utanıyorum soylemektenAnladım. Eşinizin yaşı küçük. Belki yaş itibariyle cinselliğe düşkün, aklı genelde orda olabilir.
Siz açık açık konuşup, ilgi beklediğinizi söyleyebilirsiniz mesela.
Yok bu saatte geldi demedim normalde geç geliyor dedimBana da fake geldi bu saatte..
Yemekten girdi jartiyerden çıktı![]()
gerçekten bi kadın olarak gururum kırılıyorŞaka gibi gülesim geldi valla kusura bakmayın![]()