• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her evlilik böyle midir?

Evliliği monotonlaştıran kesinlinle çocuk bence. 7 yıllık evliyiz enerjimize, aramızdaki ilişkiye herkes hayran kalır. Birbirimize şımarırız çocuk gibi. Öpmek sarılmak nasıl içinizden gelmez çok şaşırdım. Birbirinize ilginiz bitmiş bence
Şu anda o evliliğimizi kurtarmak için elinden geleni yapıyor. Ama bende sevgi, ilgi bitmiş görünüyor ona karşı.

Evliliği monotonlaştıran kesinlinle çocuk bence. 7 yıllık evliyiz enerjimize, aramızdaki ilişkiye herkes hayran kalır. Birbirimize şımarırız çocuk gibi. Öpmek sarılmak nasıl içinizden gelmez çok şaşırdım. Birbirinize ilginiz bitmiş bence
Evliliği monotonlaştıran çocuk değil karı koca olduğunu birbirine aşık iki insan olduğunu unutup anne babalık görevine kendini adayan eşler. Çocuğumuz var hiç bir zaman değişmedik. Her gün eşim işten geldiğinde kapıda montunu çıkartırken kızımla didişiriz şakalışırız en çok beni öpcek diye birbirimizi ittiririz. Çocuğa atmamak lazım suçu iki tarafta kendini bir sorgulasa belki toparlanır canlanır yeniden evlilikleri.

Back
X