• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim hergün öğlen arası nerdesin foto at diyor nasıl söylemezsin sana güvenmiyorum diyor. ben çok yoruldum yaa

Konu sahibi bak canlı örnek yaşadım da geldim sana gelecekten haber veriyorum resmen, bunu deneme, kaç canını kurtar bak aynısıydı hatta aynı adam olduğundan şüpheliyim şu an A armes07

Çıktım çıktım şükür. Çok zor oldu. Canımdan oluyordum, bir ara öleceğimi hatta ölüp cehenneme gitmiş olabileceğimi düşündüm, o derece kötüydü.
Benim ayrılmak istemeye hakkım yoktu, o isterse ayrılır isterse barışırdık. Bir gün kabul ettim “Yüüüooo alkollüydüm bu sayılmaz” dedi :D
Sonra işte okuduğum okulu basmıştı neler neler.
Beş sene oldu, hayat tarzını değiştirmediyse şu an toprağın altındadır muhtemelen.
Çok şükür canım, çok sevindim senin adına. Acı bir tecrübeden sonra kendi değerini anlayip geleceğini ona göre şekillendirdiysen ne mutlu sana 🧿🧿

Rabbim her şeyin karşılığını layıkıyla veriyor. Ama yine de o şahıs ta doğru yolunu bulmuştur. Başkalarının canını yakmamak adına.

kızlar merhaba. 2 yıldır aynı kurumda çalışıyorum. eşim herkesi tanıyor. 2 haftadır babamın hasta oldugunu öğrendim ve kafam yerinde değil ve eşimde pek yanımda olmuyor. ilk kez arkadaşlarımla öğlen yakındaki yere yemeğe çıktım eşime söylemedim çünkü konuşmuyordum. küçük bir ilçedeyim ve iki yer var sadece. şimdi eşim hergün öğlen arası nerdesin foto at diyor nasıl söylemezsin sana güvenmiyorum diyor. ben çok yoruldum yaa
Ben eşimle eğer telefonda konuşuyorsam laf arasında şuraya geldik derim. Onun haricinde öğle arası nerede ne yedifimi bilmez. Canım o gün ne isyiyorsa ya da arkadaşlarımla nereye gitmek istiyorsak oraya gidiyoruz. Cok çirkin eşiniz davranışı bunu sakın normalleştirmeyin.

kızlar merhaba. 2 yıldır aynı kurumda çalışıyorum. eşim herkesi tanıyor. 2 haftadır babamın hasta oldugunu öğrendim ve kafam yerinde değil ve eşimde pek yanımda olmuyor. ilk kez arkadaşlarımla öğlen yakındaki yere yemeğe çıktım eşime söylemedim çünkü konuşmuyordum. küçük bir ilçedeyim ve iki yer var sadece. şimdi eşim hergün öğlen arası nerdesin foto at diyor nasıl söylemezsin sana güvenmiyorum diyor. ben çok yoruldum yaa
baban hastayken eşin yanında olmuyor? küçük yerde bile fotoğraf istiyor? Yani bu tarz şeyler bana çok garip geliyor öncelikle zaten babanız hastayken yanınızda olmaması çok çok apayrı bir konu çok üzücü ve rahatsız edici açıkçası ve sürekli fotoğraf istemesi de kişi kendinden bilir işi sanırım🤷‍♀️Sizde ondan isteyin

Back
X