arkadaşlar depersonalizasyon (kendine yabancılarşma) bilen yaşayan varsa yardımmm !!

Sizde ne kadar süredir var?anksiyete mi sizinkinin de sebebi

evet anksiyete.Yaklaşık 1 yıldır var.Gittikçe azalıyor ama ufak bir stres anında ortaya çıkabiliyor
Bende 4 aydır yabancılaşma var benimki de anksiyete ama sizin de aralıksız bu kadar uzun sürdüğü oldu mu yoksa ara ara mı hissettiniz

Nasılsınız biraz geçti mi durumunuz şu aralar bende de var çok yoğun bir şekilde şu son cümlenizi çok iyi anlıyorum

Nasılsınız biraz geçti mi durumunuz şu aralar bende de var çok yoğun bir şekilde şu son cümlenizi çok iyi anlıyorum
Evet cnm 5 aydır yaşıyorum ama azalarak geçeceğini de umuyorum bugün ara ara geçmiş gibi hissettim hatta ama bu seferde geçti mi geçmedi mi diye kıyas yapıyorum eskisine göre çok çok iyiyim eğer şu anda çok yoğunsa korkma azalıyor belki de yakındır geçmesi ama şu korku filmi gibi olayın hafızamdan gitmesi nasıl olacak onu bilmiyorumSenin yeni mi başladı konuşmak istersen özelden yaz insan konuşmaya çok ihtiyaç duyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…