- 24 Temmuz 2019
- 559
- 2.062
- 28
- Konu Sahibi Falanfilannnn
-
Kendi kendimle boğuluyorum galiba. Paranoyaklastim iyice iliskiler konusunda güvensizlik o kadar cok yasıyorum ki gerçekten anın mutlulugunu bile yasayanaz oldum ve hani farkındayım yaptığım yanlışın ama engellemiyorum. Güvenemiyorum bunu nasıl aşacağımi hic bilmiyorumNeyiniz var ??
Bunu yenmezseniz hic birsekilde mutlu olamazsiniz zaten güvensizlik cok kötüKendi kendimle boğuluyorum galiba. Paranoyaklastim iyice iliskiler konusunda güvensizlik o kadar cok yasıyorum ki gerçekten anın mutlulugunu bile yasayanaz oldum ve hani farkındayım yaptığım yanlışın ama engellemiyorum. Güvenemiyorum bunu nasıl aşacağımi hic bilmiyorum
Maalesef o kadar mutsuzum ki hani bir iliskiye başlıyorum bir kacay sürüyor mutlu olmam sonra gene aynıyım ya adam suanda iyiysr beni seviyorsa neyi takıyorum bu kadarbilmiyorum. Zamanında baskalarinin yaşattıkları yuzunden boyle oldumBunu yenmezseniz hic birsekilde mutlu olamazsiniz zaten güvensizlik cok kötü
Haklisiniz size katılıyorum ayni seyleri bende yaşadım yasiyorumda bu sizide karşıdakinide yoracak bir durumMaalesef o kadar mutsuzum ki hani bir iliskiye başlıyorum bir kacay sürüyor mutlu olmam sonra gene aynıyım ya adam suanda iyiysr beni seviyorsa neyi takıyorum bu kadarbilmiyorum. Zamanında baskalarinin yaşattıkları yuzunden boyle oldum
Zaten karşımdaki bıkma seviyesine geldi bende bıkıyorumgecmisinden sanane diyorum kendime. Araştırınca herkeste birsey bulunur çünkü. Ama engelleyemiyor bulunca kafama takıyorum sonra hatta dayanamayıp ona diyorumve kavga çıkıyor yemin ederim zevk alamıyorum suan hayattan resmenHaklisiniz size katılıyorum ayni seyleri bende yaşadım yasiyorumda bu sizide karşıdakinide yoracak bir durum
Yaz özelden konuşalımAranızda dertlesmek ya da derdimi dinleyip yardımci olabilecek bir bacı kardeş dost varmı gece gece uyuyamıyorum bile gördüğünüz üzere.
Bende cok taktım hastalik derecesinde baktim ben kötü oluyorum psikojim bozuldu ilaçlar kullandım dengem bozuldu artık sonra düşünmemeye çalıştımZaten karşımdaki bıkma seviyesine geldi bende bıkıyorumgecmisinden sanane diyorum kendime. Araştırınca herkeste birsey bulunur çünkü. Ama engelleyemiyor bulunca kafama takıyorum sonra hatta dayanamayıp ona diyorumve kavga çıkıyor yemin ederim zevk alamıyorum suan hayattan resmen
27 yaşındayım bu yasta ne bu diyebilirsinizKaç yaşındasınız? Daha önce ne yaşadınız aldatıldınız mı? Bir de son soru şu an ilişkiniz var mı ? :)
Antidepresan dusunuyorum bendeBende cok taktım hastalik derecesinde baktim ben kötü oluyorum psikojim bozuldu ilaçlar kullandım dengem bozuldu artık sonra düşünmemeye çalıştım
Seni rahatlatacsksa git ama varya kimse icin değmiyor denge bozmaya bende öyle ilaca başladım herkes yapacak olduğunu her şekilde yapıyor zaten çokta düşünmeAntidepresan dusunuyorum bende
Onun bende farkındayım her saniye tepesinde olsanda aldatan aldatıyor baska sey yapacaksa da yapıyor ama resmen takıntı olmus bende cunku o eski mesajları coj kotu bir gunde yakaladım psikolojimi o kadar etkiledikiSeni rahatlatacsksa git ama varya kimse icin değmiyor denge bozmaya bende öyle ilaca başladım herkes yapacak olduğunu her şekilde yapıyor zaten çokta düşünme
Haklisin ne kadar yapmayacagim desende bir anda kendini karşıdakini sorgularken buluyorsun yoksada aklina sokuyorsun ama destek al derimOnun bende farkındayım her saniye tepesinde olsanda aldatan aldatıyor baska sey yapacaksa da yapıyor ama resmen takıntı olmus bende cunku o eski mesajları coj kotu bir gunde yakaladım psikolojimi o kadar etkilediki
Alıcam bu aklimda ama suan ailemden dolayı gidemiyorum bir sure ertelemem lazim sadece o süreçtesevgilimi kaybetmek istemiyorumHaklisin ne kadar yapmayacagim desende bir anda kendini karşıdakini sorgularken buluyorsun yoksada aklina sokuyorsun ama destek al derim
Yaşıtız. Ben de dipteyim canım seni gayet iyi anlıyorum. Ben de 2 sene önce yaşadım terk edilmeyi. İlk ilişkimdi. Onun deyimiyle çok iyi çok terbiyeli içki sigarası olmayan düzgün bir kızmışım o ise sevdiğine dokunmak istermiş,karşılıklı içmek istermiş vs vs tabi dinleyince mantıklı geliyor ama kendisi içki içmeyi bir gelişim ölçütü sanan ergen tribinde olduğu için rahatsız olmuştum yoksa yerine göre içmişliğim var sadece iyi bir içici değilim . Kendisi duygum olduğunu anlayınca beni yedeklemeye çalıştı en başında ise aşık rolü yapıyordu başta inanmadım sanarken beni aşık etti ve sonra sen arkadaş gibi yaklaştın bana olmuyor dedi gitti. Gittiği kız Allahım affetsin kendisinden ben istesem böyle intikam alamazdım kendi kendinden intikamını o kıza giderek kendisi aldı. Aradığı cinsellikmiş çok geç anladım. Kendimi rezil rüsva ettim. Beni gördüğünde hala süzüyor ediyor. Ben intiharı bile düşünmüştüm beni bıraktı diye ona söylemedim ama çok kötüydüm. Neler yaşadım neler. Ona gizliden yazmalar , dalga geçmeler resmen belası olmuştum çocuğun. Çok salaktım çok. Düşündükçe hala üzülüyorum.27 yaşındayım bu yasta ne bu diyebilirsinizpat diye terk edildim sacma sapan seyleri sorun etti sonraustune baskasiyla konusmaya basladim onunda telefonda birsuru kizla mesajlarını yakaladim eskiden de baska seylerde oldu ama yakın geçmişte beni etkileyenlee bunlar
Canim o kisa sure olan birseydi o yuzden o cok yikmayabilirdi ama digerinin ustune gelince beni darmadagin etti ve artik guvenemeyen bie insana dönmüştüm ve değişemiyorum resmen herkes pislik gibi gelmeye basladi bunu aşamıyorumYaşıtız. Ben de dipteyim canım seni gayet iyi anlıyorum. Ben de 2 sene önce yaşadım terk edilmeyi. İlk ilişkimdi. Onun deyimiyle çok iyi çok terbiyeli içki sigarası olmayan düzgün bir kızmışım o ise sevdiğine dokunmak istermiş vs vs tabi dinleyince mantıklı geliyor ama beni yedeklemeye çalıştı aşık rolü yaptı aşık etti ve gittiği kız Allahım affetsin kendisinden ben istesem böyle intikam alamazdım kendi kendinden intikamını o kıza giderek kendisi aldı. Beni gördüğünde hala süzüyor ediyor. Ben intiharı bile düşünmüştüm beni bıraktı diye. Neler yaşadım neler.
Seninki ne dedi ? Hiç açıklama yapmadı mı sana ?
Bak benim konuları okuyabiliyorsan oku son ilişkim de bir garipti. Artık evde kaldım tribine girdim. İşimde de yapmam gereken sorumluluklarımı erteliyorum 2 yıldır. Hatta bir ara başım belaya giriyordu iş yerimle. Sebebi de o çocuğun yaşattığı yıkım dönemiydi.
Her erkek aynı değildir diye düşünüyorum bilmiyorum güven sorunumun olduğunu söylüyorlar ama ben emin değilim. Sadece evet biraz geç seviyorum karşıdakini ama sevince de bırakamıyorum. Başta bazı şeyler zor geliyor abartı geliyor vs vs. İlişkiye başlamaktan korkuyorum aynı senin gibi.
Hmm anladım canım eğer hep benzer insanları çekiyorsan hayatına yaydığın enerji ve temel inanç sistemini sorgulamak lazım bence. Biraz bu konuda mı düşünsen. Neden aynı tipler geliyor hayatına ?Canim o kisa sure olan birseydi o yuzden o cok yikmayabilirdi ama digerinin ustune gelince beni darmadagin etti ve artik guvenemeyen bie insana dönmüştüm ve değişemiyorum resmen herkes pislik gibi gelmeye basladi bunu aşamıyorum
zamaninda size yasatilan gibi o kadar cok sey yasayan ve yasatilan insan var ki ama mecburuz hayatimizi idame ettirmeye baska cikar yolu yok kucuk seylerden mutluluk cikarabiliriz kendimize yeni anlar anilar ekleyerek ama merak etmeyin er yada gec onu size yasatanlar zaten Allahindan bulur ne yazikki bu duzen boyle. karartmayin kalbinizi ve size deger veren insanin icini degmedigini cok sonradan anladiginiz bir iki ahlaki ve karakteri bozuk insanlar icin. onlarin hesabini hak sorar takip ediyosaniz bir sekilde yapmayin kanmayin sahte mutluluklarina oluyorum bitiyorum iyiki varimlarina hevesleriyle isteklerini karistirmis insanlarin yolu degil dogru olan. siz cefasini cektiginiz kederin sefasinida mutlaka surersiniz. bu gece de sabah olacak.Maalesef o kadar mutsuzum ki hani bir iliskiye başlıyorum bir kacay sürüyor mutlu olmam sonra gene aynıyım ya adam suanda iyiysr beni seviyorsa neyi takıyorum bu kadarbilmiyorum. Zamanında baskalarinin yaşattıkları yuzunden boyle oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?