Arkadaşlar dertleşmeye çok ihtiyacım var

zamaninda size yasatilan gibi o kadar cok sey yasayan ve yasatilan insan var ki ama mecburuz hayatimizi idame ettirmeye baska cikar yolu yok kucuk seylerden mutluluk cikarabiliriz kendimize yeni anlar anilar ekleyerek ama merak etmeyin er yada gec onu size yasatanlar zaten Allahindan bulur ne yazikki bu duzen boyle. karartmayin kalbinizi ve size deger veren insanin icini degmedigini cok sonradan anladiginiz bir iki ahlaki ve karakteri bozuk insanlar icin. onlarin hesabini hak sorar takip ediyosaniz bir sekilde yapmayin kanmayin sahte mutluluklarina oluyorum bitiyorum iyiki varimlarina hevesleriyle isteklerini karistirmis insanlarin yolu degil dogru olan. siz cefasini cektiginiz kederin sefasinida mutlaka surersiniz. bu gece de sabah olacak. :dua:
Ne guzel yazmissiniz gerçekten de oyle insallah cikar benimde temennim o sadece

Aslında bilmiyorum nasil degistirilirki o
Youtube a falan yazınca çıkıyor bir şeyler. Neden aynı insanları çekiyorum tarzı araştır bir bence. Mesela bazı kızlar baba figürü kaynaklı yanlış ilişkilere meylediyorlar. Yanlışı bulup eğitme isteği var içlerinde. Babalarını eğittikleri yanılgısı yatıyormuş bunun altında. Çok ilginç şeyler ya araştırmak lazım

Youtube a falan yazınca çıkıyor bir şeyler. Neden aynı insanları çekiyorum tarzı araştır bir bence. Mesela bazı kızlar baba figürü kaynaklı yanlış ilişkilere meylediyorlar. Yanlışı bulup eğitme isteği var içlerinde. Babalarını eğittikleri yanılgısı yatıyormuş bunun altında. Çok ilginç şeyler ya araştırmak lazım
Babam dunyanin en duzgun erkegi olabilir bence keske babam gibi ahlakli ciksa nerdeeee baba figürü ile alakalari hic yok :(

Şu hayatta kafaya tokadan başka birşey takmayacaksın. Bende çok hüsran yaşadım ama dünyanın en iyi eşlerinden biriyle evlendim. Öyle bazılarının faturasını başkalarına kesersen hesaplar karışır. Olmaz. Ben sana diyeyim. Bu da kimsenin değil, senin elinde ve isteğinde olan birşey. Bilesin.

Şu hayatta kafaya tokadan başka birşey takmayacaksın. Bende çok hüsran yaşadım ama dünyanın en iyi eşlerinden biriyle evlendim. Öyle bazılarının faturasını başkalarına kesersen hesaplar karışır. Olmaz. Ben sana diyeyim. Bu da kimsenin değil, senin elinde ve isteğinde olan birşey. Bilesin.
Ya bunlari duyunca umutlaniyorum benimde insallah karsima cikar diye

Back
X