arkadaşlar ''DOĞUM VİDEOSU'' BULDUM ! izleyin

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy bende korktum.çocuk falan doğurmak için kendimi motive etmem lazım::) zaten doğum yapanlar öyle bir anlatıyorlar ki acaip. neyse. şimdi izleyince de kötü oldum.doğanın kanunu bu.ama her güzelliğin elbet zor bir yanı olacak.ne diyelim allah herkesin yardımcısı olsun.allah çocuk isteyenlere de hayırlısıyla versin inş...

yaa anlamadim gitti normalde bu video yabanci ulkede cekilmis ve avrupa birligi ulkelerinde genelde dogum sancisi baslayinca belinden igne yapiyorlar sancin kesiliyor hicbirsey hissetmeden dogum gerceklesiyor cevremdeki cocuklu arkadaslardanda boyle duydum(fransada yasiyorum)bu kadin neden bu kadar zorlandi ve bagirdi anlamadim ya turkiyede dogum yapsaydi!!!!masada kalirdi herhalde:1shok: :sm_confused:

sagol canim dualarin icin,oyle ihtiyacim varki,keske bende dogurabilsem o guzel duyguyu tadabilsem.

ay çok kötüydüü,bi garip oldum ya ay o ordan nasıl çıktı ööööle????

Of yaaaaaaa. Zor bu doğum süreçleri ama, banane ben de istiyom

ben daha kötü zannediyodum çok kolay doğurdu vallahi:1shok:

ben hep korkuyodum normal doğumdan bunları goruncede aman yok ben almıyım normal doğum yapan arkadaslarıda ceseretınden dolayı tebrık edıyoruma.s

belki daha önceside vardır canım kimi saatler önceden sancıya başlıyo ne güzel ya direk kucana verdilerr :) en azından bebeğini göre göre alıyo kucana ve sezeyanı izleyenler bunu çok daha az iğrenç bulurlar bence

katılıyorum kelebek, sezeryan daha kötü bir görüntü. ben de biraz kötü oldum bakınca ama mantıklı düşünürsek doğum olayı kadınların yanlız başlarına bile yapabildikleri bişey. e anne=fedakarlık demekse korkuyu falan bi kenera bırakıp eğer sağlığımız el veriyosa normal doğum yapmaya şartlanmamız lazım. adı üzerinde normali bu:)

korkunun ecele faydası yok arkadaşlar bu bebişleri öyle yada böyle ,korksakta korkmasakta allahın izniyle doğuracaz. içimizde kalacak halleri yokya :))))))))
bu videoları seyretmiyeyim diorum meraktan da tutamıyorum kendimi :))))
offf offf Allahım sen bana ve bütün hamiş arkadaşlarıma kolay doğumu nasip eyle...

ay çok kötü oldum. zaten düşünmüyodum iyice caydım.

hakikaten ne kadar kolay doğurdu kadın .. ama yine de çok kötü oldum ufff ne yapacağız yaa

o neydi yaww ben sezeryan yaptım ıyıkı normal doğum yapmadım gercı sezeryan daha kötude neyse gözumuz görmuyor

.............................

Son düzenleyen: Moderatör:
ya arkadaslar basligi gorunce dayanamadim seyrettim

ama olmazki ben 2,5 yildir cocuk icin ugrasiyom. inanin vazgecmek uzereyim. amaniiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…