arkadaşlar ''DOĞUM VİDEOSU'' BULDUM ! izleyin

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende kötü oldum ama normal doğum yapamadığım için cok üzülüyorum herkes normal doğumu önerirken ben yapamadım ama her ne olursa olsun oğlumu sağlıklıca kucağıma aldım ya buna sükrediyorum

çok güzeeelll.allah herkese nasip etsin.sanki bende o acıyı çekmiş gibi oldum..
ufff yaaaa...

Ayyy her izlediğimde ne var doğururum diyorum ama yaaa benim canım çok kıymetli sezeryandanda korkarım ,normal doğumdanda :roflol:

ayy ben mahvoldum aman allahim bebek yapmasammi nee

ayy balim ya kaynanam diyo kii yarin elin adami seni cikariverir
bole ev isiyle gunler gecmez diyo onunu arkani dusun diyo allaaahim napcam ben yaa iki saattir agliyorummm

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy balim ya kaynanamla konustum diyo kii yarin elin adami seni cikariverir
bole ev isiyle gunler gecmez diyo onunu arkani dusun diyo allaaahim napcam ben yaa iki saattir agliyorummm

Canım yaa lütfen takma kafana sen kaynananı o öyle konuştukça seni kırıyor ama allahta onun hesabını vericek ona canımsın yaa allahım sana vericek en kısa zamanda bir evlat sen yeterki allahtan iste ve pozitif düşün,bak ne güzel normal yollada kalabiliyorsun hamile.Ağlama sakın a.s.unlar sana

balimmmmmm canim arkadasim benim pmuk gibi kalbin var ne yapsamda insanlari rahatlatsam diye cirpiniyosun senin icin hep dua edicemm canim benimm

Ayyy süper yaa,ben de normal doğumdan yanayım...
Allah bana da böyle kolay bir doğum nasip etsin,mucize gibi ya...

balimmmmmm canim arkadasim benim pmuk gibi kalbin var ne yapsamda insanlari rahatlatsam diye cirpiniyosun senin icin hep dua edicemm canim benimm

Canım sende benim asyammmsınn canımsın o kadar sevindimki okuyunca senın için hep dua edicem demişsin allah razı olsun senden ne dıyeyım baska:1hug:

Keşke Herkes Bukadar Kolay Doğursa...

he he bunu izlemiştim çok kolay doğuruyooooooooooooooooo

ne kadar kolay doğurdu öyle yaaa dikişide yok galiba....
bebek fıııışşşk diye çıkıverdi......

doğum böyle mi oluyo yaw:1shok:

zaten korkuyorum ama gene de dört kez izledim :bbo:

hemen kucağa ne güzel:asigim:

paylaşım için teşekkürler..hiç bölesini görmemiştim :1rolleyes:

ay kızlar allah herkese bu kadar kolay doğum nasip etsin benim kuzenimde 2 doğum yaptı girmesi çıkması 15 dak maşallah kolay oluyor onun doğumu. bizim nasıl olur allah bilir spor hareketli olmak çok önemli ama kuzenim 8 aylıkken halay çekiyordu çok hareketliydi.

Keşke izlemeden önce sizlerin yorumlarını okusaydım.Bir tuaf oldum şimdi gerçi başa gelen çekiliyor...

iigggggg igrenccccccccc(( bu ne ya midem bulandi biz annemizden böyle dogduk demek.kizlar ben vazgectim hamile kalip cocuk dogurmaktan bu ne ya???o sancilari agrilari nasil cekerim,nasil dayanirim ooooooffff cocuk istiyorum ama cok korkuyorum dogurmaktan kabusum oldu resmen....igggg....öööööggg....anne olmak gercekten de kolay gibi görünmüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…