arkadaşlar ''DOĞUM VİDEOSU'' BULDUM ! izleyin

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne kadar kolay doğurdu keşke bu tün doğumlar bukadar kolay olsa

valla ben böle bir resim gördüm diye .normal doğumdan korktum bence izlenmese daha ii sıf resimden sebeb normal doğumdan 9. ayda vazgeçtim ve sezeryana girdim doğurduktan sonrada sezeryanı izledim o dahada kötüymüş ne bilim başka türlü çıkamazmı bu bebek ler ((

ne kadar kolay doğurdu ama değilmi sadece azıcık inledi okadarda olur
bence hiç korkmayın kızlar sadece hamile kalmadan sağlığınızı kontrolden geçirin problem varsa çözün hamilelik döneminde de düzenli doktor kontrolünden geçerseniz Yüce Allahında yardımıyla çok güzel ve kolay bir doğum yapabilirsiniz değilmi

ufff be ne yaaa keske izlemeseydim kötü oldum yaaa

ben bebegim olsun coook istiyorum ama boyle videolari izleyincede biraz korkutuyo beni vallahi kadinlarla birlikte ikinmaya basliyorum bosuna dememisler anne olmak kolat degil diye

hamisler izlemeyin bakim boyle seyleriklava:klava:klava:

Bi garip oldum valla ama yinede mutlu son bebişi kucağa almak dünyalara değer korkmadım, bende bu kadar kolay doğururum inşallah...

Ben izlediğim zaman korkmuyorum aksine cesaretleniyorum o kucağına aldığı anı bende yaşamak istiyorum ve o günü iple çekiyorum 16 hafta sonra tatlı kızıma dokunucam gözlerine bakıcam koklucam sarılıcam...kızıma annelik yapmak için sabırsızlanıyorum ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH HEPİMİZİNKİNİ

ben izlemiyorum hic birini zaten ne yapacagim bilmiyorum birde bunlari gorupte iyice koyu olmak istemiyorum
hele bi doguruyum ondan sonra

yaaa bu ne yawww atlamak istiyorum n kısa yolda ayyyyyyyy
ben vazgeçtim keşke izlemeseydim

ne çabuk çıkıverdi yaaa 1 dakkada doğdu walla :) şaşırdıım

tamamen Allah ın bi mucizesi kesinliklşe bi tuhaf oldummmmmmmmmm

ben hamile kalmadan önce suda doğum izlemiştim ondan sonra tövbe ettim böle şeyleri izlemeye izlemem sadece yorumları okudum ya herşeyi görmek ve bilmek iyi değildir boşverin Allah yardımcımız olsun

ben çok kötü oldum. bir daha böyle birşey izleyemem herhalde. allahım herkese sağlıklı doğum nasip etsin

ayyy bana bişeylae oluyo:bbo::1shok::bbo:

Kızlar ben 36 haftalık hamileyim.Maşallah bebeği kocamanmış kadının benim minik kızık daha 2.600 gr.Kolay dogumlar normal dogum düşünen herkesea.s.

ayyy cok kotu oldum yaa kadın ne kadar da cesur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…