arkadaşlar ''DOĞUM VİDEOSU'' BULDUM ! izleyin

• Konu Sahibi Konu Sahibi limonatam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne yalan söyleyeyim ben korkumdan izleyemedim zaten dogumdan co korkuyorum bebegimi nasil doguracagim bilmiyorum vallahi Allah benim ve tum hamilelerin yardimcisi olsun insallah...

ayyy doğurmaya hevesliydim...bunu izledikten sonra vazgeçtim:(
şaka bir yana rabbim hamileleri bir avazda kurtarsın..zor yaaaa....

ya ben de çok tuhaf oldum zaten kara kara düşünüyodum şimdi hepten fena oldum.pek korktum ben:))))

kadin ne cabuk dogurdu, aslinda izlerken cok korktum benimde doguma 1 bucuk hafta kaldi,

bende şimdiden nasıl doğurucam korkusuna düştüm nasıl korkuyorum ama bu kadın gibi doğuracaksam süper vallaaa ne rahattı bizimkiler basıyo cıglıkları kokutuyorlar bizi iyice

slm kk nın hamiş kızları bende iki doğum yaptım ama böyle videoları ne zaman izlesem bacaklarım tutmuyor.ayrıca ben hiç bir sorun yokken sırf korktuğu için sezeryan yaptıranlara çok kızıyorum normal doğumda doğum anında acı hissediyorsun ama bebişi kucağına alınca hersey bitiyor.yaaa sezeryan normal doğumda çekilen acının kaç misli sezeryan sonrası çekiliyor.gözümle gördüm bebeği kucağına alamıyor ve emziremiyorlar.ayrıca normal doğumda bebeğin geçtiği bir kanal varmış ve orda bebeğin son olarak ciğarlarinin ve beyninin gelişmesi orda tamamlanıyormuş heralde sezeryan olup bebeğinizin gelişimi etkilemek gibi bir kararınız yoktur.lütfen boştan yere para tuzaklarına alet olmayın benim herşeyim normalken bana ısrarla sezeryan önerilmesine rağmen reddettim.kolay da bir doğum yaptım allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin

Zaten midem bulanıyordu bide sonunda anneden nekadar sıvı boşaldıkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

ben hiç taraftar değilim özellikle de korkan anne adaylarının böyle videoları izlemelerinin...

cidden foşş diye boşaldı bi kova su yaa :bbo:

Son düzenleme:
ayy koymayın bööle videoları izlemedim izlemiycemde bilmeden yasamak en güzeli..

:1shok:korktum doğum yapmaktan,beni bayıltsınlar daha kolay olur belki:bbo:

Ayy ne kadar kolay doğdu yaa, yada burada öyle gözüküyor:)) Annelik ne kadar kutsal bişey, Allah ım sen hepimize hayırlısıyla bu duyguyu yaşat yarabbiimmm, Amiiinn! Ben korkmadım açıkçası, aksine korkum azaldı:)

ay bir tuhaf hissettim kendimi tabi herkezin dogumu farklıdır etkilenmemek lazım.etkilenecekseniz izlemeyin.eğer hamile kalırsam en kısa zamanda inşallah kalırım doktorum ne derse hangisini uygun görürse onu kabul ederim.yani şimdiden ben şunu istiyorum şunu istemiyorum demem.hele bebek bir olsunda hayırlısıyla.

ay ne güzel yaa, pıt diye doğurdu, birde şu kuşlarını temizlemeyi öğrenseler güzel olcak..

bence kadının ilk doğumu değildi agrıyıda cekmış bellıydı...baş göründüğüne göre acık lık ve silinme tam rahat bir dogum..teşekkürler paylaşımın için..Şeniz

ay ne güzel yaa, pıt diye doğurdu, birde şu kuşlarını temizlemeyi öğrenseler güzel olcak..

bazen acil dogum gercekleşebiliyor..bu yüzden perine bakımı yapılmadan geline biliyor..bu yüzden çok görmemek lazım...:CüvCüv:

Son düzenleme:
bazen acil dogum gercekleşebiliyor..bu yüzden perine bakımı yapılmadan geline biliyor..bu yüzden çok görmemek lazım...:CüvCüv:

valla canımcım ben preklampsi hastasıydım hamileliğimde, sancılarım arttı belim ağrımaya başladı diyince dr acil hastaneye çağırdı, gitmeden önce bile banyoya gidip temiz miyim diye kontrol ettim yani..
iş kişide bitiyo bence, 9 aylık hamilesin yap bakımını 1 ayda anca çıkar zaten:))

ya arkadaşlar kadın sanırdım yabancı avrupa da çok doğalmış hatta biraz olması lazımmış yani hiç ayıp değil benim kız kardeşim almanyada yaşıyor o söyledi

Back
X