Kızlar nasılsiniz? Hic sesiniz çıkmıyo. Ayrıca ben artık iğnelerimi göbeğime cok rahat yapamıyorum cok zor giriyorlar sizde hic böyle bir durum oluştu mu?
Kızlar nasılsiniz? Hic sesiniz çıkmıyo. Ayrıca ben artık iğnelerimi göbeğime cok rahat yapamıyorum cok zor giriyorlar sizde hic böyle bir durum oluştu mu?
Sen transferini beklemiyor musun canim, suan ne iğnesi kullanıyorsun.? Benim sadece 1 haPIM var
7 gün kaldııııı günler çabuk geçiyor beee
sebuşş nasılsınnbayramın mübarek olsun nasıl gidiyo canım ne gün ALLah izin verirse transfer
iyiyim canım benim sen nasılsııın ufaklık nasıılsenin de bayramın mübarek olsun.... transferim cuma günü oldu bebişlerim içimde şimdiiii 4 ağustos da test günüm budefa hamiş olcam inşallah
Oyyy maşallah hayirli olur insallah canim.cok dikkat et cook insallh bu sefer guzel haber alicaz.bizde iyiyiz cok şukur buyuyo ufaklik napsin gayet iyi :) 3 aylik olduk.15 agustosta 3 lu tarama yapilck bide 4 boyutlu ultrasyonda bakilcak buyuk ihtimal cinsiyet ogrencez :))) heyecanla bekliyorum
anaaaaaam okadar büyüdünüz ha sana da maşallah ozamancinsiyet deyince direk kızın olucak geçti içimden neden bilmem ben bu defa çok rahatım bi saldım sorma öyle ilk seferindeki gibi sürekli yatmıyom hatta bugün ev işi bile yaptım ufak ufak çünkü yatıp düşündükçe hem vakit geçmiyo hem de kafamdan atamıyorum daha çok stres oluyorum bakalım hayırlısı diyelim nasipte varsa olur bu defa
Bende kız hissediyorum amaa tek ben hissediyorum :) herkes erkek diyor.bende hic yatmadim canim transferden sonra 3. Gun carsiya cikmistim sonra evde is yaptim yemek yaptim komsulara gittim hergun oturmaya elisi yaptim yapboz yaptim hep biseylerle ugrastim yani hicc yatmadim.herkes kiziyodu ama sonuc cok sukur :) kendini nasil iyi hissediyosan oyle davran sonucta biz ona zarar gelecek yalnis bi hareket yapmayiz :) hayirlisii canim
ama 6 gün kaldıııı:119::119::119:
6 gun sonra guzel haber bekliyoruz insallahhh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aaaay inşallah canım benim resmen safak sayar oldum çok heyecanlıyım been :)
Şafak cok az kaldı canım, herhangi bir belirtin var mi?
Hic belirtim yok canım adet sancısı gibi ağrım jel ve kapsül kullandığımdan beri var onu saymıyorum yani onun dışında ne bel ne göğüs ağrısı bişeycik yok sadece bgn hiç halim yok
Sorun yapma sakın belirtim yok diye. Bende de bel ve göğüs ağrısı olmadı. Sadece adet olacak gibi karnım hafif ve ara ara ağrıdı. Onu saymadım bende belirtiden. Birde gobek kenarında hafif kaşıntı olmuştu onu da saymadım. 😜😜😜😜Herkeste belirtiler hemen olusmuyor, bazen 2 aylik olunca belirtiler başlıyor. O yuzden kendini dinleme ve belirti arama derim ben. Insallah guzel haber alacaksin inaniyorum ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ama 6 gün kaldıııı:119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?