o akıntı geçti şimdi pembe gelgi 1 defa doktorumla konuştum gününü bekle dedi...
cnm çok yorma kendini evde dinlen ptesi sabahtan kan verirsin, inşallh Allah yuzumuzu güldürür dualarımdasın cnm
İnşallah canım benim inşallah bebeğim benimledir... sabah yaptığım teste biraz önce tekrar baktım belli belirsiz bi çizgi var eşimi çağırdım ona da baktirdim o da var diyo umarım göz yanilmasi değildir
canım testi yapmışsın idrar testine çok takılma ama şu belli belirsiz çizgiyyi çok merak ettim fotosunu çekip koyarmısın? birde kahverengi akıntılarının olmasına doktorun birşey demediyse çok korkma ayrıca onlar bebiş oraya yerleşiyor diyede olabilir kötü düşünme lütfenİnşallah canım benim inşallah bebeğim benimledir... sabah yaptığım teste biraz önce tekrar baktım belli belirsiz bi çizgi var eşimi çağırdım ona da baktirdim o da var diyo umarım göz yanilmasi değildir
canım testi yapmışsın idrar testine çok takılma ama şu belli belirsiz çizgiyyi çok merak ettim fotosunu çekip koyarmısın? birde kahverengi akıntılarının olmasına doktorun birşey demediyse çok korkma ayrıca onlar bebiş oraya yerleşiyor diyede olabilir kötü düşünme lütfen
İnşallah canım benim inşallah bebeğim benimledir... sabah yaptığım teste biraz önce tekrar baktım belli belirsiz bi çizgi var eşimi çağırdım ona da baktirdim o da var diyo umarım göz yanilmasi değildir
Canim benim eger negatif olsaydı ikinci cizgi isiga da tutsan ne yaparsan yap hic gorunmezdi. Hayirlisi olsun. Idrar yerine kan testi yaptirsaydin keske.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar sabah yaptığım testte çıkan silik çizgi biraz önce yaptığım testte daha da koyulaşmış hemde 2 dakka içinde çıktı aralarında 12 saat var demekki yarın sabah bariz belli olucak çok heyecanlıyıııım
Ayy hadi inşallah canım heyecanla bekliyorum Rabbim hayırlıwını versin :)
amiiin canımsağol canım benim umarım yarın daha da koyu hatta kırmızı görürüm ama pembe de güzel renkmişdarısı sana
kızlar sabah yaptığım testte çıkan silik çizgi biraz önce yaptığım testte daha da koyulaşmış hemde 2 dakka içinde çıktı aralarında 12 saat var demekki yarın sabah bariz belli olucak çok heyecanlıyıııım
İnşallah canım benim pembe diziye döndü yaaw :) arkası yarın kuşağı :))Hadi hayirli olsun insallahhh 😄😄😄 mutlu haberlere devaaaamm
cnm benim tipki benim gibi once silik cizgi sonra belli oldu hamilesin icini kavuran tereddutu birak hic dusunme kafayi bir bosalt ilaclarini kesme devam et cok dinlen hic yorma hamilesin cnm allahin izniylekızlar sabah yaptığım testte çıkan silik çizgi biraz önce yaptığım testte daha da koyulaşmış hemde 2 dakka içinde çıktı aralarında 12 saat var demekki yarın sabah bariz belli olucak çok heyecanlıyıııım
cnm benim tipki benim gibi once silik cizgi sonra belli oldu hamilesin icini kavuran tereddutu birak hic dusunme kafayi bir bosalt ilaclarini kesme devam et cok dinlen hic yorma hamilesin cnm allahin izniyle
Ah sagol canım benim ama şu kuruntular meraklar pazartesi kan testine kadar devam edecek anlaşılan :) umarım güzel bir deger çıkar gerçi sonrası da var daha artcakmi keseyi görcezmi kalp atışı duycazmi anaaam iş çok daha :)
hep sabirla dimi allahim insallah hepimize nasip eder
Ayy hadi inşallah canım, bence kesin oldu bu sefer. Ben de çok heyecanlandı m şimdi. bize umut olacaksın demiştim.yarina daha kesin haberlerini bekliyoruz
ama 6 gün kaldıııı:119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?