• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar donmuş 6.gün blastokist embriyosu ile transfer olan var mı.......

Sonucumu aldım rabbime şükürler olsun ki 12. Gün değerim 331. Normal mi diye doktoruma henüz soramadım. Cok mutluyum allahım sizlere de güzel haberler versin inşallah ������

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çook sevindimm..
maşallah maşallah:nazar:
darısı başımıza inşallah cnm , mutluluğun hiç bitmesin, bende çok sevindim senın adına,
kaç gün yattın dinlendin cnm ben çalışıyorum pek izin alamıcam o yüzden soruyorum

Son düzenleme:
Ilk iki gün daha fazla dinlendim ama acik konusmak gerekirse nasılsa bu da olmayacak diye cok kendimi kasmadım. 😄 ağır kaldırmadım ve yorulmamaya çalıştım o kadar. Tesekkur ederim allah sizlerinde guzel haberlerini almayi nasip etsinnn 😄😄

Sonucumu aldım rabbime şükürler olsun ki 12. Gün değerim 331. Normal mi diye doktoruma henüz soramadım. Cok mutluyum allahım sizlere de güzel haberler versin inşallah 😄😄😄

Hayırlı olsun canım, tebrik ederim:nazar: kaçıncı denemen, daha önce hiç pozitifi görmüşmüydün, merak ettim:34:

Hayırlı olsun canım, tebrik ederim:nazar: kaçıncı denemen, daha önce hiç pozitifi görmüşmüydün, merak ettim:34:

Teşekkür ederim. Bu 4. Denememdi ve her daim negatif görmüştüm. Bu yuzden hiç yüksek değer görebileceğime inanamıyordum.

slm bizimde 4 adet 6. gün dondurulmış embiyomuz var, haftaya adetımle başlıyorum tedaviye, hayırlısı..

aaaay çok sevindim canım 4 tane ha ooh maşallah inşallah sağlıcakla transferin olur iyice yapışır sana da mutlu haberlerini verirsin bize :) buarada bi aksilik olmazsa haftaya ben de başlıcam 1 yada 3 temmuzda gelicek benimki senin? ay bide aynı zamanlarda başlarmışız amaan ne güzel olur paslaşırız burdan :)

Sonucumu aldım rabbime şükürler olsun ki 12. Gün değerim 331. Normal mi diye doktoruma henüz soramadım. Cok mutluyum allahım sizlere de güzel haberler versin inşallah 😄😄😄

inanmıyoruuuuuum çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun değerin tabiki de normal merak etme sakın aaaaaaay gerçekten çok sevindim

inanmıyoruuuuuum çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun değerin tabiki de normal merak etme sakın aaaaaaay gerçekten çok sevindim

Tesekkur ederiimm valla bende cooookkk sevindiiiimmm 😄😃 evet normalmis doktor soyledi. Persembe tekrar kan tahlili ve muayene var. Insallah sizlerin guzel haberlerinizi buradan duymak nasip olur. 😘

Tesekkur ederiimm valla bende cooookkk sevindiiiimmm 😄😃 evet normalmis doktor soyledi. Persembe tekrar kan tahlili ve muayene var. Insallah sizlerin guzel haberlerinizi buradan duymak nasip olur. 😘

ikizler geliyo söyliyim ben sana :49::49::emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsun güle güle büyüt inşallah😊
4 denemede hiç tutunan olmamış mıydı?

hayırlı olsun güle güle büyüt inşallah😊
4 denemede hiç tutunan olmamış mıydı?

Yok canım hiç olmamıştı. Hatta bir kere daha dondurulmuşlarım vardi, onların transferi nasip olmadı.onu saymıyorum bile yani bu 4. ydü tuttu çok şükür.

Sonucum yüksekmi ki o kadar? Gelsin valla ben evdeyiiiimmm 😄😄😄

tebrik ederim canim hayirli olsun:) kucagimiza lamka nasip olsun hepimizie Allah tum isyetenelere nasip etsin insallah:)

Yok canım hiç olmamıştı. Hatta bir kere daha dondurulmuşlarım vardi, onların transferi nasip olmadı.onu saymıyorum bile yani bu 4. ydü tuttu çok şükür.

Nasıl sevindim hamileliğine bilemezsin benim 4 başarısızlığım var niye olmuyor anlamadım rahmim ters ondanmı acaba diye düşünüyordum ama senin gibi zamanı gelince hamile kalınabiliyormuş demek ki çok sevindim.

Sonucum yüksekmi ki o kadar? Gelsin valla ben evdeyiiiimmm 😄😄😄

valla sonuca pek bakmıyo o burda çok okudum düşük olup da ikiz olan yada yüksek olup tek olan....benim içime öyle doğdu birden :34:

tebrik ederim canim hayirli olsun:) kucagimiza lamka nasip olsun hepimizie Allah tum isyetenelere nasip etsin insallah:)
Unbelivable tesekkur ederim. Insallah tabikii 😊
Nasıl sevindim hamileliğine bilemezsin benim 4 başarısızlığım var niye olmuyor anlamadım rahmim ters ondanmı acaba diye düşünüyordum ama senin gibi zamanı gelince hamile kalınabiliyormuş demek ki

Benimde rahim eğriliğim vardı. Artı tabiki iki tupte de tıkanıklık. Aynen zamanı gelince bence de. Bende umidi kesmış gibiydim ve çok yorulmuştum artık tedavilerden ilaçladan. Fakat hiç pes etmicektim çünkü ilerde keşke demek istemiyordum. Sunu soyleyebilirim gecmis tedavilerimden farkli olarak daha rahattım. Olmayacak nasılsa deyip koyverdim tabiri caizse. Tatil planları da yaptım tutmazsa diye. Yani kendini rahatlat. Normal hayatını yaşamaya çalış. Soylemesi kolay tabi diyebilirsin ama ben yaptım. Devamlı düşünme başka şeylerle meşgul ol. Mesela ben yeni yavru muhabbet kuşu aldım onunla ilgilendim falan. Kendin icin sen bul. Insallah zamani gelince seni bulur zaten 😊 allahım güzel haber almayı nasip etsin inşallah

aaaay çok sevindim canım 4 tane ha ooh maşallah inşallah sağlıcakla transferin olur iyice yapışır sana da mutlu haberlerini verirsin bize :) buarada bi aksilik olmazsa haftaya ben de başlıcam 1 yada 3 temmuzda gelicek benimki senin? ay bide aynı zamanlarda başlarmışız amaan ne güzel olur paslaşırız burdan :)

aynı zamanda başlıcaz gibi.benımde 29 -30 haziran gibi duruyor:)
4 tane ama 2 şerli dondurmuşlar.
hepimiz için hayırlısı olsun

Teşekkür ederim. Bu 4. Denememdi ve her daim negatif görmüştüm. Bu yuzden hiç yüksek değer görebileceğime inanamıyordum.

Maşallah canım:nazar: Allah nazarlardan korusun, senin adına çok sevindim. Ben daha önce hiç pozitif görmeden, hamile kalan birini arıyordum. Şöyleki araştırmalarıma, okuduklarıma göre bir kere hamile kalabilen, hatta kimyasal gebelik geçiren biri, bir sonraki denemelerde mutlaka hamile kalıyor. Bende sen gibi hiç pozitifi göremedim. Sen bana umut oldun. 2 aşılama, 2 tüp bebek yaptırdım, hiç hamile kalamayınca umudum azaldı. Sen peki bu son tedavinde farklı bir şey uyguladınmı ?

Maşallah canım:nazar: Allah nazarlardan korusun, senin adına çok sevindim. Ben daha önce hiç pozitif görmeden, hamile kalan birini arıyordum. Şöyleki araştırmalarıma, okuduklarıma göre bir kere hamile kalabilen, hatta kimyasal gebelik geçiren biri, bir sonraki denemelerde mutlaka hamile kalıyor. Bende sen gibi hiç pozitifi göremedim. Sen bana umut oldun. 2 aşılama, 2 tüp bebek yaptırdım, hiç hamile kalamayınca umudum azaldı. Sen peki bu son tedavinde farklı bir şey uyguladınmı ?

Tesekkurlerrrr. Sadece daha rahattım yine olmayacak psikolojiyle 😊 onun yaninda ozellikle yapmadim ama guc versin diye harnup pekmezi ictim her sabah. O etki ettimi bilmiyorum. Insallah sende guzel haberler alacaksin allahin izniyle. Hic pes etme tamammı, zamanı gelince oluyormus demekki 😊

Tesekkurlerrrr. Sadece daha rahattım yine olmayacak psikolojiyle 😊 onun yaninda ozellikle yapmadim ama guc versin diye harnup pekmezi ictim her sabah. O etki ettimi bilmiyorum. Insallah sende guzel haberler alacaksin allahin izniyle. Hic pes etme tamammı, zamanı gelince oluyormus demekki 😊

İnşallah canım, sağolasın:29: ne bileyim bazen umutlarım tükeniyor. Rabbim güç versin, tekrar denemek için. Psikolojim pek iyi olmuyor benim yaaa, kendime ne kadar telkinler versemde, çok moral bozukluğu yaşıyorum. İnşallah 3. denememde daha rahat olurum. Değerli desteklerin için çok teşekkürler:16:

Back
X