• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar donmuş 6.gün blastokist embriyosu ile transfer olan var mı.......

İnşallah canım, sağolasın:29: ne bileyim bazen umutlarım tükeniyor. Rabbim güç versin, tekrar denemek için. Psikolojim pek iyi olmuyor benim yaaa, kendime ne kadar telkinler versemde, çok moral bozukluğu yaşıyorum. İnşallah 3. denememde daha rahat olurum. Değerli desteklerin için çok teşekkürler:16:

Kendini mesgul edecek biseyler bul. Gerci belki de calisiyorsundur bilmiyorum ama. Evdeysen kafani oyalayacak bisey bul tedavi suresince. Ben kus aldim eve onunla ugrastim. 😉 problem nedir peki arkadasim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkurlerrrr. Sadece daha rahattım yine olmayacak psikolojiyle 😊 onun yaninda ozellikle yapmadim ama guc versin diye harnup pekmezi ictim her sabah. O etki ettimi bilmiyorum. Insallah sende guzel haberler alacaksin allahin izniyle. Hic pes etme tamammı, zamanı gelince oluyormus demekki 😊

cnm doktorun ulun bey mi,
bende onla devam ediyorum da..

kızlaaar benim bgn kontrolüm vardı çok şükür kist falan çıkmadı 1 tane iğne yaptı bundan sonrasında oluşabilecek kistleri önlemek için okadar....15 gün sonra yine gidicem bu defa ilaçlara başlıcakmışız bantlara falan bayramdan önce transferim olurmuş bayramda yatıp dinleneceksin dedi çok sevindim yaaaa el öpmeyi hiç sevmiyorum daa :) aaaaaay budefa ilkinden daha çok heyecanlıyım nedense :)

kızlaaar benim bgn kontrolüm vardı çok şükür kist falan çıkmadı 1 tane iğne yaptı bundan sonrasında oluşabilecek kistleri önlemek için okadar....15 gün sonra yine gidicem bu defa ilaçlara başlıcakmışız bantlara falan bayramdan önce transferim olurmuş bayramda yatıp dinleneceksin dedi çok sevindim yaaaa el öpmeyi hiç sevmiyorum daa :) aaaaaay budefa ilkinden daha çok heyecanlıyım nedense :)

Hadi hayırlı olsun inşalla 😄😄😄 guzel haberler al

cnm doktorun ulun bey mi,
bende onla devam ediyorum da..

Ulun bey de degilim ama tanıyorum. Bir denememi onda yapmıştım. Ben suan diyarbakırdayım. Son iki Denememi burada yaptim. Sonuncusu tuttu cok sukur.

hadi inşallah cnm birlıkte başlıyoruz desene.
benım transfer tahmınen bayramdan 1 hafta öncesinde 18 temmuz gibi olur.
bayramda güzel haberler alırız inş..

Ulun bey de degilim ama tanıyorum. Bir denememi onda yapmıştım. Ben suan diyarbakırdayım. Son iki Denememi burada yaptim. Sonuncusu tuttu cok sukur.

anladım cnm. 6. gün dondurulmuşlar hk olumsuz şeyler de duymuştum.
senın durumun baya moral oldu

Aksine bende olumlu seyler duydum. Hem vucut dinlenmis oluyormus hemde dondurulmus ve sorunsuz cozulmus embriyolar daha guclu oluyorlarmıs. Hatta bazı doktorlar bilerek dondurmayı seciyorlarmış bu sebeplerden dolayı. Kismet olunca her turlu olur canim. Insallah seninde olacak iyi dusun

Aksine bende olumlu seyler duydum. Hem vucut dinlenmis oluyormus hemde dondurulmus ve sorunsuz cozulmus embriyolar daha guclu oluyorlarmıs. Hatta bazı doktorlar bilerek dondurmayı seciyorlarmış bu sebeplerden dolayı. Kismet olunca her turlu olur canim. Insallah seninde olacak iyi dusun

inşallah cnm saol.
ben mart ayında 4,5 aylık bebeğımı kaybettım o da tüp bebekti,
enfeksyon oluştu suyum azaldı bi anda. doğum yaptım normal :( neyse senın içini karatmış olmıyım ben şimdi,
ama benden bir tavsiye, takiplerini yapıcak doktorunu ii araştır öyle git cnm.
hatta mümkünse riskli gebelık doktoruna git ne olur ne olmaz diye. çunku onlar çok daha tecrubelı oluyorlar.
şimdiki embriyolarım önceki tedavımden kalma ilk defa dondurulmuş yapıcam,
Allah senınde kucağına almayı nasip etsin inşallah

inşallah cnm saol.
ben mart ayında 4,5 aylık bebeğımı kaybettım o da tüp bebekti,
enfeksyon oluştu suyum azaldı bi anda. doğum yaptım normal :( neyse senın içini karatmış olmıyım ben şimdi,
ama benden bir tavsiye, takiplerini yapıcak doktorunu ii araştır öyle git cnm.
hatta mümkünse riskli gebelık doktoruna git ne olur ne olmaz diye. çunku onlar çok daha tecrubelı oluyorlar.
şimdiki embriyolarım önceki tedavımden kalma ilk defa dondurulmuş yapıcam,
Allah senınde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Allahım bir daha yasatmasin insallah. 😟 hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah canim. Tavsiyen icin tesekkur ederim. dikkate alicam onemli bisey cunku. Allaha emanet ol 😊

hadi ya tahminen benimki de o günlerde istermisin çifte bayram yaşayalım annaaaaaaaaam :)

Bnde ikinci kez denicez haftaya insallah ama donmus olanlar dahami iyi bilmiyorum bide aspergine die ilac kullananlar varmi aranizda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bnde ikinci kez denicez haftaya insallah ama donmus olanlar dahami iyi bilmiyorum bide aspergine die ilac kullananlar varmi aranizda

Hayırlı olsun.guzel haberler al inş.

Phaselis yukrda gordum insallah en yakin zamnda tekrar nasip eder bnmde asilamadan snra iki sefer dusugum oldu 1. Tup bebek denemem oldu ama nasip degilmis demek olmadi 2. Denicez insallah kismetse olur insallah

Kendini mesgul edecek biseyler bul. Gerci belki de calisiyorsundur bilmiyorum ama. Evdeysen kafani oyalayacak bisey bul tedavi suresince. Ben kus aldim eve onunla ugrastim. 😉 problem nedir peki arkadasim?

Çalışmıyorum, bekarken çalışıyordum, evlenince bıraktım, şehir değiştirdim. Geçen tedavimde eşim iş getirdi bana:1: muhasebeci kendisi, evde onun işlerini yaptım, kafam dağılsın diye:1: ama tabi yine düşünüyor insan. Kitap okuyayım dedim, kitabı kafam almadı düşünmekten, her tedaviden sonra bir kitap okudum:1: Ailem başka şehirde, belki çevrem olsa, gelenim gidenim biraz daha rahat geçer. Eşimin ailesinden başka kimsem yok, galiba ondan çok düşündüm.
Bizde aslında tam bir sebep yok, bende herşey normal görünüyor ama 2 tedavimde 6 yumurtam oldu. İlkinde 1. kalite embriyom vardı, 2 tane konuldu. İkinci denemde ise sona bir tane kalmış ve gelişimi çok kötüydü. Hatta koymayalım dediler. Ben suyumu içmişim, transfere diye gitmişim, öyle söylenince olsun siz yinede koyun dedim. O zaman eşimin değerleri çok kötü çıkmış. Embriyolog döllenmede sorun yaşandığını, eşimden kaynaklı olduğunu söyledi. Bir önceki tedavimde TPMSS 22 miyon olan sperm ikinci tedavimde 3 milyona düşmüş.Eşime sordum rahatmı veremedin diye, yook diyor, sorunsuz verdim diyor. Anlamadım gitti canım ya, öyle işte..

Çalışmıyorum, bekarken çalışıyordum, evlenince bıraktım, şehir değiştirdim. Geçen tedavimde eşim iş getirdi bana:1: muhasebeci kendisi, evde onun işlerini yaptım, kafam dağılsın diye:1: ama tabi yine düşünüyor insan. Kitap okuyayım dedim, kitabı kafam almadı düşünmekten, her tedaviden sonra bir kitap okudum:1: Ailem başka şehirde, belki çevrem olsa, gelenim gidenim biraz daha rahat geçer. Eşimin ailesinden başka kimsem yok, galiba ondan çok düşündüm.
Bizde aslında tam bir sebep yok, bende herşey normal görünüyor ama 2 tedavimde 6 yumurtam oldu. İlkinde 1. kalite embriyom vardı, 2 tane konuldu. İkinci denemde ise sona bir tane kalmış ve gelişimi çok kötüydü. Hatta koymayalım dediler. Ben suyumu içmişim, transfere diye gitmişim, öyle söylenince olsun siz yinede koyun dedim. O zaman eşimin değerleri çok kötü çıkmış. Embriyolog döllenmede sorun yaşandığını, eşimden kaynaklı olduğunu söyledi. Bir önceki tedavimde TPMSS 22 miyon olan sperm ikinci tedavimde 3 milyona düşmüş.Eşime sordum rahatmı veremedin diye, yook diyor, sorunsuz verdim diyor. Anlamadım gitti canım ya, öyle işte..

Zor bir surec evet ama sanirim bu isin puf noktası stressiz rahat olabilmek. O da ne kadar olabilirse iste😞 kismetinde ne zaman varsa o zaman olacak. insallah bu tedavinde guzel sonuclar alirsin. Dua ediyorum hepinize.

Zor bir surec evet ama sanirim bu isin puf noktası stressiz rahat olabilmek. O da ne kadar olabilirse iste😞 kismetinde ne zaman varsa o zaman olacak. insallah bu tedavinde guzel sonuclar alirsin. Dua ediyorum hepinize.

Allah razı olsun, inşallah canım, çok sağolasın:16:

ben daha adet olmadım yaaaaa.... adetin gelmesini hiç bukadar istediğimi hatırlamıyorum :) gelsede başlasam tedaviye...

ben daha adet olmadım yaaaaa.... adetin gelmesini hiç bukadar istediğimi hatırlamıyorum :) gelsede başlasam tedaviye...

Cnm adetin kacinci gunu gidiyoruz dun bebegimi kaybettigimi ogrendim 15gun once kan testinde gorundu ama dun kesesini goremedi doktor bugunde kanamam geldi az az ne yapacam bu adet kanamasimi

Cnm adetin kacinci gunu gidiyoruz dun bebegimi kaybettigimi ogrendim 15gun once kan testinde gorundu ama dun kesesini goremedi doktor bugunde kanamam geldi az az ne yapacam bu adet kanamasimi

nasıl yani kanda çıktı ama kese yok ha geçmiş olsun canım çok üzüldüm hıııııım değerin neydi bilmiyorum ama canım kimyasal gebelik yaşamış olabilirmisin doktorun bişey demedi mi bu konuda ama kullandığın ilaçları bıraktıysan progestan crinone jel vs bıraktıktan sonraki günlerde adet oluyosun sanırım sen de adetinle birlikte düşük de yapıcaksın çünkü kanda çıkmış bikere.... bana adetinle gel demedi doktorum haftaya salı çağırdı ama normalde dün adet olmalıydım

Back
X