• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar donmuş 6.gün blastokist embriyosu ile transfer olan var mı.......

Sebusss nbr canim.test gunun yarinmii.heyecanla bekliyorum insallhh guzel olacak bu sefer.bu arada bizimkinin pipisi var teyzesi :)))

anaaaaam yerim ben onun bamyasını eşşeeeek utanmadan bide pipisini mi göstermiş oooy kurban olurum been hayırlı uğurlu olsun canım :52: evet test günüm yarın dünden beri silik çizgi çıkıyo idrarda :52: zannedersem bu defa bebeğim benimleee dua at canım benim için yarın değerim güzel çıksın :34:

gene siliiiiiik :) ama bayağı belli yaaa ülen bi öğrenemedim foto atmasını dün okadar uğraştıım olmadı beceriksizim beeen :52:
telefondan uygulamadan mı giriyorsunyoksa normal siteden mi ? ben bir bakayım ona göre sana yardımcı olayım meraktan ölücem bende görmek istiyorum o silik çizgiyi :52:

anaaaaam yerim ben onun bamyasını eşşeeeek utanmadan bide pipisini mi göstermiş oooy kurban olurum been hayırlı uğurlu olsun canım :52: evet test günüm yarın dünden beri silik çizgi çıkıyo idrarda :52: zannedersem bu defa bebeğim benimleee dua at canım benim için yarın değerim güzel çıksın :34:

Benmde silikti yarim saat sonra falan belirmisti biraz.silik milik haamile iste :) hamile olmayinca hic ama hicccc bisey olmuyor.hayal mayal bile cikmiyo canim.benim icimde guzel hisler var.Alllahn izniyle hepbirlikte sevinicez yarin ..aklim hep sende dualarim seninle ;)

Benmde silikti yarim saat sonra falan belirmisti biraz.silik milik haamile iste :) hamile olmayinca hic ama hicccc bisey olmuyor.hayal mayal bile cikmiyo canim.benim icimde guzel hisler var.Alllahn izniyle hepbirlikte sevinicez yarin ..aklim hep sende dualarim seninle ;)

Yok ya canım benim dun aksam ve bgn yapar yapmaz 2dk bile sürmeden çıktı senin silik çıktıktan sonra hemen kan testi vermismiydin ve kac çıkmıştı unuttum canım

SEBUS cnm kan sonucun çıksın da artık bi ohh diyelim :nazar:
kzılar benım transfer ptesiye ertelendi rahımın bıraz daha kalınlaşmasını beklicez..
sizlerde durum ne

SEBUS cnm kan sonucun çıksın da artık bi ohh diyelim :nazar:
kzılar benım transfer ptesiye ertelendi rahımın bıraz daha kalınlaşmasını beklicez..
sizlerde durum ne

hayırlısı olsun canım geç olsun guç olmasın.benim yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor.değişmezse cumartesi transfer

Valla olduysa sizin dualarınız iyi dilekleriniz sayesinde olmuştur canım okadar şeker ve samimisiniz ki cok sağolun yarın da bi yapayım gelismeleri an be an yazarım :)) zaten size tecrübe oluyodur dimi bana hep öyle oluyo okurken :)) inşallah sonra sen de güzel haberler verirsin bize

sebus sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz canım,sonra sen de bize hamiş hamiş güzel dualar et biz de güzel haberler verelim :)

Benim de bugun transferimin 6. Gunu dayanamayip idrar testi yaptim 2. Cizgi cikti 3 testte de. Catlatma ignesinin etkisinden olabilir mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sebus sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz canım,sonra sen de bize hamiş hamiş güzel dualar et biz de güzel haberler verelim :)

İnşallah canım sabah gittim hastaneye cok kalabalıktı 11gibi anca verbildim kanı ee çıkması da 2-3 saati bulurmuş bekliyorum artık sabırsızlıkla :)

Benim de bugun transferimin 6. Gunu dayanamayip idrar testi yaptim 2. Cizgi cikti 3 testte de. Catlatma ignesinin etkisinden olabilir mi?

Yok canim catlatma ignesinin oyle bi etkisinin olacagini sanmam hic duymadim. Hayirli olsun hamissin benceeeeee😄😄😄😄

Yok canim catlatma ignesinin oyle bi etkisinin olacagini sanmam hic duymadim. Hayirli olsun hamissin benceeeeee😄😄😄😄

😄😄😄tesekkur ederim canim. 6. Un cok erken diye emin olamadim ben de insallah oyledir :)))

Çatlama iğnesinin etkisi 10 gün kadar devam eder ve idrarda pozitif sonuç verir gününü bekle bence canım hayal kirikligi olmasin

Çatlama iğnesinin etkisi 10 gün kadar devam eder ve idrarda pozitif sonuç verir gününü bekle bence canım hayal kirikligi olmasin

Benim 5. gun transferi oldugu icin catlatma ignemi yapali 13 gun oldu. Bakalim cuma gunu test gunum bekleyecegim artik :)

Benim 5. gun transferi oldugu icin catlatma ignemi yapali 13 gun oldu. Bakalim cuma gunu test gunum bekleyecegim artik :)

cnm bence hamilesin , hayırlı olsun :nazar:

Back
X