Arkadaşlar dönüş yapar mısınız???

Umutvar55

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2024
22
9
1
28
Arkadaşlar yaklaşık 2 gündür grip oldum ve hamileyim burnum akıyor silmekten kıpkırmızı oldu bal limon sıcak su tüketiyorum bol c vitamini ama banamisin demiyor arada sıtma tutuyor ne yapabilirim bayanlar normalde dayanamıyordum bu hastalığa şimdi hamile olunca inanin ilaç icilmedigi için çok zor oluyor

Arkadaşlar yaklaşık 2 gündür grip oldum ve hamileyim burnum akıyor silmekten kıpkırmızı oldu bal limon sıcak su tüketiyorum bol c vitamini ama banamisin demiyor arada sıtma tutuyor ne yapabilirim bayanlar normalde dayanamıyordum bu hastalığa şimdi hamile olunca inanin ilaç icilmedigi için çok zor oluyor
Merhaba çok geçmiş olsun. Hamilelikte grip ve enfeksiyonlara dikkat etmelisin. Sdece bir grip geçiriyorum diyip hastaneye gitmemezlik etmemelisiniz. Doktora göründünüz mü kan tahlili isteyin. Cmv enfeksiyonu ve toxsoplazma testleri isteyin Allah korusun şifa versin inşallah sadece normal sıradan bir gripse de bol bol sıvı ve meyve maalesef yapacak başka bir şey yok

Dün akşamdan sonra toparlandım biraz daha çok şükür ama Rabbim kimseye vermesin gerçekten okadar zor ki ilaç içmeden bir hastalığı atlatmak bol bol c vitamini tükettim ekstaradan bal limon tükettim oda yetmedi portakalı yemeyi bırakıp suyunu sıkıp sıkıp içtim 🤭

Back
X