Arkadaşlar dua edin yarın biyopsi sonuçlarım çıkacak

efsunsuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
4.213
4.244
133
Yarın biyopsi sonucumu öğreneceğim...

olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bastırmaya çalıştığım endişe yine de gün yüzüne çıkıyor
çektiğim acının yanında bir de kötü haber almam inşallah
Dualarınızı eksik etmeyin..

çok çok geçmiş olsun...Rabbim gönlünüze göre versin kaldıramayacağınız bir yükü yaşatmasın size inş...umarım güzel haberlerinizi yazarsınız yarın...

Dilerim şu mübarek günlerde tertemiz çıkar.

Rabbim yardımcınız olsun.

Allah güler yüzle ve sapasağlam olarak o hastaneden çıkmanızi nasip etsin. Inşallah hiçbir seyciginiz yoktur. Niçin biyopsi alındı acaba? Ve nerden?

Rabbim hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin. .inşallah hersey çok güzel olacak. ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

resminizden kaynaklı sigara içerken yorumları yazıyormuşsunuz gibi geliyor bana

Yapma şunu adaaaa yapmaaaaaaaaaa :)

Hamileliğimi öğrendiğimde bıraktım sigarayı o resmi gördükce manevi tatmin duyuyorum

Şu mübarek ayda Rabbim yüzüne baksın inşallah.
Gönlünü ferah tut kardeşim.
Çok geçmiş olsun...

inşallah mükemmel haberlerle geleceksin yarın, eminim hiçbirşey korktuğun gibi olmayacak.. çok çok geçmiş olsun, yaz bize mutlaka yarın..

Cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin...
Bana da yaklasik 1 ay önce biyopsi yapildi hala sonuc yok..
Gerci önemli bisey olsa ararlardi...
Umarim sizinde biseyciginiz yoktur Allahin izniyle....

Yapma şunu adaaaa yapmaaaaaaaaaa :)

Hamileliğimi öğrendiğimde bıraktım sigarayı o resmi gördükce manevi tatmin duyuyorum

canım içmediğinden eminim zira hamilelik takvimin göz dolduruyor Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bebişini ama napimmm ya kadın o kadar etkili çekiyor ki nerdeyse ben iliklerime kadar hissediyorum nikotini ki ben kullanan biri değilim

Hamile kalmadan önce o şekilde yazıyordum hey gidi günle

Neyse konuyu katletmeyeyim :)

Öpüyorum.

Şimdiden geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun, güçlü dur inşallah sonuçlar iyi çıkacak.

Allah güler yüzle ve sapasağlam olarak o hastaneden çıkmanızi nasip etsin. Inşallah hiçbir seyciginiz yoktur. Niçin biyopsi alındı acaba? Ve nerden?

vulvadan...
gittiğim iki doktor da vulva da çıkan kabarcıkları tanımlayamadı..daha önce böyle birşey görmemişler.
oyüzden biyopsi aldı...nedir ne değildir öğrenmek için...

çok çok geçmiş olsun...Rabbim gönlünüze göre versin kaldıramayacağınız bir yükü yaşatmasın size inş...umarım güzel haberlerinizi yazarsınız yarın...

aminnn çok teşekkür ederim adabilge
inşallah 2014 sizin yılınız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…