Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adete 3 gün kala 108 çıktıİnşallah güzel haber alırsın canım. İlk kan sonucun kaçtı
Çok güzel değeriniz bence tekrar verdiniz mi artış nasılAdete 3 gün kala 108 çıktı
Bugün vereceğim 2. Kanı işte inşallah artmıştır diyorum çok endişeliyimnm 2 ay önce 3 gün gecikmede 36 ile öğrenmiştim kimyasal oldu ama bu sefer umutlanıyorum adet öncesi 108 geldi inşallah artmıştır sağlıkla yazarım sonucuÇok güzel değeriniz bence tekrar verdiniz mi artış nasıl
Kötü düşünüp strese sokma kendini canm her gebelik kimyasal olacak diye bişey yok. Kimyasal olması zaten sağlıksızmış ki vücut atıyor onu öyle düşün. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.Bugün vereceğim 2. Kanı işte inşallah artmıştır diyorum çok endişeliyimnm 2 ay önce 3 gün gecikmede 36 ile öğrenmiştim kimyasal oldu ama bu sefer umutlanıyorum adet öncesi 108 geldi inşallah artmıştır sağlıkla yazarım sonucu![]()
Bende ekim ayında kimyasal yaşadım tabi insan ilk şokla üzülüyor ama şimdi demekki böyledi hayırlıymış demekki sağlıklı olmayacakmış diyorum. Gerçekten de Allah sağlıkla imtihan etmesin hiç birimizi. Arkadaşımın ikizi oldu tek yumurta. Doğduğundan beri küçük olan hep sıkıntı çekti. Şimdi de 2 aydır hastanede yatıyor başka bi şehirde. En son boğazından delik açıldı nefes alması için. Yani kısacası hep bebeğim olacaksa da sağlıklı ve hayırlı olsun diye dua ediyorum artık.Bugün vereceğim 2. Kanı işte inşallah artmıştır diyorum çok endişeliyimnm 2 ay önce 3 gün gecikmede 36 ile öğrenmiştim kimyasal oldu ama bu sefer umutlanıyorum adet öncesi 108 geldi inşallah artmıştır sağlıkla yazarım sonucu![]()
Bende öyle dua ediyorum zaten farklı bir düşüncem yok. Allah hayırlısını versin sağlıkla sıhhatle.Bende ekim ayında kimyasal yaşadım tabi insan ilk şokla üzülüyor ama şimdi demekki böyledi hayırlıymış demekki sağlıklı olmayacakmış diyorum. Gerçekten de Allah sağlıkla imtihan etmesin hiç birimizi. Arkadaşımın ikizi oldu tek yumurta. Doğduğundan beri küçük olan hep sıkıntı çekti. Şimdi de 2 aydır hastanede yatıyor başka bi şehirde. En son boğazından delik açıldı nefes alması için. Yani kısacası hep bebeğim olacaksa da sağlıklı ve hayırlı olsun diye dua ediyorum artık.
Amin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahBende öyle dua ediyorum zaten farklı bir düşüncem yok. Allah hayırlısını versin sağlıkla sıhhatle.
Ben de geçen ay yaşadım kimyasal canım ve günlerce verdiğim kanlarla 100 bile olamamistim. O yüzden gecikme olmadan çok güzel sonuç inşallahBugün vereceğim 2. Kanı işte inşallah artmıştır diyorum çok endişeliyimnm 2 ay önce 3 gün gecikmede 36 ile öğrenmiştim kimyasal oldu ama bu sefer umutlanıyorum adet öncesi 108 geldi inşallah artmıştır sağlıkla yazarım sonucu![]()
315 olmuş bugünBen de geçen ay yaşadım kimyasal canım ve günlerce verdiğim kanlarla 100 bile olamamistim. O yüzden gecikme olmadan çok güzel sonuç inşallah
Değeriniz artmış.İsterseniz 2 gün sonra yine test yapın.İsterseniz bi 10 gün sonra doktor kontrolüne gidin.(Geç giderseniz keseyi kalp atışını duyma ihtimaliniz artar)315 olmuş bugün
haftaya cumartesi gidelim diyorum bakalım belki haftaya pazartesine de olabilirDeğeriniz artmış.İsterseniz 2 gün sonra yine test yapın.İsterseniz bi 10 gün sonra doktor kontrolüne gidin.(Geç giderseniz keseyi kalp atışını duyma ihtimaliniz artar)
Gözün aydın canım315 olmuş bugün
28 mayısHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah son adet tarihiniz neydi?