• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar dua edin!!!

Arkadaşlar bebeğim 4aylik oldu hâlâ kuvezde atakları vardı doğuştan solunum sıkıntısı ile devam etti rahatsızlıkları, entube ile geçti daha çok günleri , şu an oksijen var sadece ,sonda ile beslenebiliyor,yutma emme refleksi yok, benim oğlum için Allah rızası için dua edermisiniz,ismi Koray Talha 🤲
Rabbim şafi ismiyle şifa versin.

Rabbim Şafii ismiyle şifa versin Koray Talha'ya...Allah'ım size bağışlasın

Sayi kac kaldi baktim ama anlamadim. 1.000 ya safi aldim. Rabbim sifa versin, size bagislasin insallah 🤲

Sayi kac kaldi baktim ama anlamadim. 1.000 ya safi aldim. Rabbim sifa versin, size bagislasin insallah 🤲
Allah razı olsun kardeşim, bütün zikir çekenlerden Allah'ta sizinde ne derdiniz varsa çare versin, mucizeler yaşatsın inşallah hepinizede banada inşallah en yakın zamanda 🤲🤲🤲🤲🤲☹️ şu an aklimda ne zaman sondadan kurtulup biberon tutacağı günü bekliyorum hayırlısıyla inşallah 🤲

Allah razı olsun kardeşim, bütün zikir çekenlerden Allah'ta sizinde ne derdiniz varsa çare versin, mucizeler yaşatsın inşallah hepinizede banada inşallah en yakın zamanda 🤲🤲🤲🤲🤲☹️ şu an aklimda ne zaman sondadan kurtulup biberon tutacağı günü bekliyorum hayırlısıyla inşallah 🤲

Allah cumlemizden razi olsun canim. Allah buyuktur ol demesiyle mucizeler olur. Rabbim yuzunuzu guldursun, uzuntunuzu neseye cevirsin insallah. 🤲

Back
X