Arkadaşlar düşük tehditim var evde yatıyorum benim gibi olan var mı ya da fikri olan?

inşallah seninde herşey gönlünce olur.cuma gecesi kanamadan sonra sabah olmadı.gece 4 de acil doktoru aradım,eğer düşecekse düşer benim yapabileceğim bişey yok dedi,ben başladım ağlamaya.sabaha kadar ağladım walla.sabah doktora gidince kalp atışlarını görünce bide o arada eşimin ağladığını görünce o kadar hırslandım ki anlatamam,sırf kocam için doğurmak istiyorum.elimden gelen herşeyi yapıyorum.ihtiyac harici yerimden kalkmıyorum.Allah tüm isteyenlere yavrularını bağışlasın inşallah.

yakın bir zamanda yazmıştım buraya ben de hamileyim diye ama sanırım değilmişim dış gebelik olabilirmiş beta hcg 6. haftada olmasına rağmen3850lerde çıktı.Çok üzgünüm ama hayırlısı diye dua ediyorum hep........

ohh beeee canım beni bir daha merakta bırakma ayol,fırsat bulduğunda iyi olduğunun haberini ver.ablan seni merak etti amaaaaa
neyse şimdi rahatladım.aklıma kötü kötü şeyler gelmişti neyseki bebişin göbişinde duruyormuş..çok sevindim.Allah yardımcın olsun canım,inşallah ağrıların diner.bu da senin kısmetinmiş demekki. şimdi çok sıkıntıdasın ama bebğini kucağına alınca hepsini unutacaksın bak gör..dualarım seninle güzelim..Allaha emanet ol..

ohh beeee canım beni bir daha merakta bırakma ayol,fırsat bulduğunda iyi olduğunun haberini ver.ablan seni merak etti amaaaaa
neyse şimdi rahatladım.aklıma kötü kötü şeyler gelmişti neyseki bebişin göbişinde duruyormuş..çok sevindim.Allah yardımcın olsun canım,inşallah ağrıların diner.bu da senin kısmetinmiş demekki. şimdi çok sıkıntıdasın ama bebğini kucağına alınca hepsini unutacaksın bak gör..dualarım seninle güzelim..Allaha emanet ol..

Pepukeacim ben Çok şükür iyiyim.. Maşallah 2-3 gundur lekelenmelerim de kesildi.. İnşallah bundan sonra başka bi sorun cıkmaz..

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..

çok sevindim canımmmm maşallah inşallah da böyle devam eder.hiçbirimiz i gıcık kırmızı kahverengi renklerini görmeyiz taa ki lohusalığımıza kadar

Kızlar bana bir kaç kelime yazacak kimse yok mu? ne olur çok ihtiyacım var, stresten uyku da girmiyor gözüme, yarına kadar nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum (((((((((

canım merhaba,ben de senin yaşadıklarını yaşadım ve şükür atlattım iğnelerle,istirahtle 1,5 ay yattım.şimdi herşey yolunda çok şükür.önceden bana da doktorum heveslenme düşebilir.ne kullanırsan kullan ne yaparsan yap bebek düşecekse düşer demişti.Allah ne yazmışsa o oluyor kocaman olup ta doğup ölmesindense daha birkaç milimken düşmesi muhakkak ki daha hayırlıdır.o yüzden hiç panik yapma sakin ol doktoruna güven,ilaçlarını kullan ve bol bol istirahat et.inşallah hakkında hayırlısı olur canım..güzel haberlerini alırız inşallah...

merhaba canım..Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah.artık kanama hamilelikte inanılmaz sıklıkta görülen rutin bişey haline geldi neredeyse.maşallah senin riskin çabuk gelip gitmiş

hiç üzülme canım herşeyin hayırlısı,canını sıkma..burada okuyorsun neler yaşayanlar var..eğer dış gebelikse biraz tehlikeli olabilir bebek büyümeden müdahale edilmesi gerek doktorun söylemiştir tabiki de ben de yazmak istedim..çok geçmiş olsun canım..

pepuke teşekkür ederim bu arada teşhis kondu.Bugün öğleden sonra gidip nasıl tedavi edileceğini söyleyecek doktor.Bazı şeyler özellikle duygulara engel olmak elimizde olmuyor.Elimden geldiğince iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum.Bu benim ikinci gebeliğim.İlki de düşükle sonuçlandı.Hz Ali2nin bir sözünü sürekli tekrarlıyorum"Allahım gönlümdekileri hayırlı eyle, eğer gönlümdekiler hayırlı değilse hakkımdakini gönlüme razı eyle."...

Bu duayı ben de çok sever ve hep yaparım.kendimiz için neyin hayır ya da şer olduğunu bilemiyoruz cünkü.körü körüne istiyoruz bazen.Allah şùphesiz seni bu dertle sınıyor şu an,zor zamanlar ama yasayanın sadece kendin olmadiğını hatta daha acı şeylerin olduğunu bilmek insana belki de biraz teselli veriyor.umudunu kaybetme canım.ben ne hikayeler duydum ne insanlar gördüm ne mücadelelerin ardindan yavrularına kavuşmuşlar.herşeyin hayırlisı.bu mübarek günlerde de Allaha sğın eminim seni boş birakmayacaktir.çok geçmiş olsun dualarım seninle..

merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca kendi durumumu hatırladım.canınızı sıkmayın dicem ama olmuyor biliyorum.sadece bu sıkıntılar bir gün bitiyor onu söyliyebilirim.ilk hamileliğimde kürtaj oldum sonra 2.kez hamile kaldım 6 haftalıkken kanamam oldu acil doktora gittik bebek yok kese yok düşük yapmışşsın dedi doktor nerdeyse beni kürtaja alacaktı.ordan hemen kendi doktorumuza geldik.iyiki de gelmişim.kalbi pıt pıt atıyordu.3 gün hastanede kaldım evde de biraz yattım.5 hafta iğne kullandım.çok ağladım çok üzüldüm.allahıma çok şükür şimdi 20 haftayı geçti kızım olacak.herşey iyi gidiyor şimdilik şükür.çok üzüntüler yaşıyoruz ama sonunda mutlu oluyoruz.allah hepimizin bebişlerini kucağımıza verir inşallah.

Allahım gönlümdekileri hayırlı eyle, eğer gönlümdekiler hayırlı değilse hakkımdakini gönlüme razı eyle."... çok güzel bir cümleymiş. hepimizi hakkında hayrlısı olsun.

çok teşekkür ederim Allah kimin gönlünden ne geçiriyorsa hayırlısıyla onu nasip etsin inşallah. benim kanamam 2 günden kısa sürdü ama koyu lekelerim 3 haftaya yakın sürdü.

Allah a sukurler olsun ben baya düzeldim.. cok nadir arada kahverengi lekelerim oluyo.. dktorda olabilir okadar kendini yorma dedi..

Ncb görünmüyo hiç o neyaptı acaba..?

Pepuke senin naıl gidiyo ?

Allah a sukurler olsun ben baya düzeldim.. cok nadir arada kahverengi lekelerim oluyo.. dktorda olabilir okadar kendini yorma dedi..

Ncb görünmüyo hiç o neyaptı acaba..?

Pepuke senin naıl gidiyo ?

çok şükür canım ben de şimdilik iyiyim.ufak tefek hamilelik şikayetleri dışında bişey yok.senin için de çok sevindim.ncbnin morali bozuluyor diye eşi nete girmesine pek izin vermiyormuş.ağrıları devam ediyormuş ama onun dışında bebiş iyiymiş.hayırlı ramazanlar bu arada herkese

dış gebeliği 1 haftadır yok yok yaklaşık iki haftadır çekiyorum bet hcg hastanede 10000 olduğu için yatırdılar hemen kürtaj yapıp iğne yaptılar iki doz ama beta hcg düşmedi en sn 14000lerde idiyine iğne yapalım dediler hastanede çok sıkıldığım iççin gönderdiler bugün 4. gün kan testi yaptıracam.umarım bu sefer düşer...

çok geçmiş olsun canım..inşallah düser de sen de rahat bir nefes alırsın.Allah şifanı versin canım yaa.acaba içinde parça falan mı kaldı anlamadım ki kürtajdan sonra değerlerin anında düşmesi gerekmezmiydi?

kızlar slm napıosunuz bakalım görüşmeyeli benim durumlar aynı bildiğiniz gibi eskisi gibi sık giremiyorum malesef eşimden yasakkkkk var kaçar haftalık oldunuz yaw?pepuke oğluşmu geliyo sana çok sevindim sağ salim kucağına aldığın günleri görelim inşallah ...yağmursuyu sen nasılsın canım cinsiyet belli olmuştur heralde seninde bebişlerede kendinizede dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…