Geçmiş olsun umarım her şey gönlünce olur...Sanırım bizde problem var, geçen cuma kan geldi diye doktora gittim vajinadan ultrasonla baktı siyah bi nokta gördü ama kese yok dedi, salı günü mutlaka görmemiz lazım dedi...Ama benim hiç umudum yok, kahverengi akıntının yanında zaman zaman kanlı akıntıda geliyor, buda çok canımı sıkıyor...
kızlar hepinize slm pepukeciğim eşim görmüş faceden msj ını giremiyorum ne zmandır benim durumum aynı ağrı ve kasılmalarım hala çok var bekliyorum işte bi sabırla geçicek diye evde net yok giremiyorum bu yüzden dışarıda çıkamıyorum öle dr dışında malum zor bi süreç sen nasılsın ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız kanamalar ne alemde inanın o günler bile o kadar kolay geçmişki bugünlerin yanında kanamada neymiş diyorum şimdi inşallah sonunda hepsi için aynı şeyi deriz hepbirlikte hepinizin dualarına ihtiyacım var kızım daha çok küçük büyümesi gerekiyo...kendinize ii bakın fırsat bulursam yine girerim eşimde kızdı neti bağlatmıyo eve çok araştırıyorum diye hepinizi çok öptümm bebişlere dikkatttt
kızlar hepinize slm pepukeciğim eşim görmüş faceden msj ını giremiyorum ne zmandır benim durumum aynı ağrı ve kasılmalarım hala çok var bekliyorum işte bi sabırla geçicek diye evde net yok giremiyorum bu yüzden dışarıda çıkamıyorum öle dr dışında malum zor bi süreç sen nasılsın ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız kanamalar ne alemde inanın o günler bile o kadar kolay geçmişki bugünlerin yanında kanamada neymiş diyorum şimdi inşallah sonunda hepsi için aynı şeyi deriz hepbirlikte hepinizin dualarına ihtiyacım var kızım daha çok küçük büyümesi gerekiyo...kendinize ii bakın fırsat bulursam yine girerim eşimde kızdı neti bağlatmıyo eve çok araştırıyorum diye hepinizi çok öptümm bebişlere dikkatttt
Pepukeacim ben Çok şükür iyiyim.. Maşallah 2-3 gundur lekelenmelerim de kesildi.. İnşallah bundan sonra başka bi sorun cıkmaz..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..
Kızlar bana bir kaç kelime yazacak kimse yok mu? ne olur çok ihtiyacım var, stresten uyku da girmiyor gözüme, yarına kadar nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum(((((((((
bende bugün itibariyle 11 haftalık hamileyim.bebeğimi 5. haftanın içinde öğrendim.öğrendiğimin 2.günü sancı ve kanama başladı hemen hastane geldik ve 3 gün yattım rahimde 3günün sonunda hala kan vardı sabah akşam prognex 200 mg hapı ve iğnesini oldum 1 hafta da evde yattım sadece lavabo için kaltım.doktor 1 hafta sonunda rahimdeki tüm kanın çekildiğini söyledi bize.seni çok iyi anlıyorum her tuvalletten sonra iç çamaşırını kontrol etmek çok acı korkudan gitmek istemiyordum.
yakın bir zamanda yazmıştım buraya ben de hamileyim diye ama sanırım değilmişim dış gebelik olabilirmiş beta hcg 6. haftada olmasına rağmen3850lerde çıktı.Çok üzgünüm ama hayırlısı diye dua ediyorum hep........
pepuke teşekkür ederim bu arada teşhis kondu.Bugün öğleden sonra gidip nasıl tedavi edileceğini söyleyecek doktor.Bazı şeyler özellikle duygulara engel olmak elimizde olmuyor.Elimden geldiğince iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum.Bu benim ikinci gebeliğim.İlki de düşükle sonuçlandı.Hz Ali2nin bir sözünü sürekli tekrarlıyorum"Allahım gönlümdekileri hayırlı eyle, eğer gönlümdekiler hayırlı değilse hakkımdakini gönlüme razı eyle."...
pepuke senin bebeğin cinsiyeti belli olmuştur demi ????
Allah a sukurler olsun ben baya düzeldim.. cok nadir arada kahverengi lekelerim oluyo.. dktorda olabilir okadar kendini yorma dedi..
Ncb görünmüyo hiç o neyaptı acaba..?
Pepuke senin naıl gidiyo ?
Bu duayı ben de çok sever ve hep yaparım.kendimiz için neyin hayır ya da şer olduğunu bilemiyoruz cünkü.körü körüne istiyoruz bazen.Allah şùphesiz seni bu dertle sınıyor şu an,zor zamanlar ama yasayanın sadece kendin olmadiğını hatta daha acı şeylerin olduğunu bilmek insana belki de biraz teselli veriyor.umudunu kaybetme canım.ben ne hikayeler duydum ne insanlar gördüm ne mücadelelerin ardindan yavrularına kavuşmuşlar.herşeyin hayırlisı.bu mübarek günlerde de Allaha sğın eminim seni boş birakmayacaktir.çok geçmiş olsun dualarım seninle..
dış gebeliği 1 haftadır yok yok yaklaşık iki haftadır çekiyorum bet hcg hastanede 10000 olduğu için yatırdılar hemen kürtaj yapıp iğne yaptılar iki doz ama beta hcg düşmedi en sn 14000lerde idiyine iğne yapalım dediler hastanede çok sıkıldığım iççin gönderdiler bugün 4. gün kan testi yaptıracam.umarım bu sefer düşer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?