Arkadaşlar düşük tehditim var evde yatıyorum benim gibi olan var mı ya da fikri olan?

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun,inşallah hepimiz yavrukuşlarımızı kucaklarımıza alıcaz.Rabbim tüm yavrularımızın güzel günlerini gostersin bizlere..

pepuke cok sevindim canım ya.. İnşallah sağlıcakla doğsun bebeğin..

Bende bugun doktordan geldim..Allah a sukur bizimde bi sorun yok.. Progestana devam etcem biraz daha.. Maşallah bebiş de 6 cm olmuş..

pepuke cok sevindim canım ya.. İnşallah sağlıcakla doğsun bebeğin..

Bende bugun doktordan geldim..Allah a sukur bizimde bi sorun yok.. Progestana devam etcem biraz daha.. Maşallah bebiş de 6 cm olmuş..

cok sevindimm valla :) yatmaya devammı pekii ? Maşallah cnm dahada büyüsün inşallah

herkese merhabalar 6+2 de kanamam oldu hemen iğne oldum progestana başladım ve yattım 8+2 de tekrar gittim kanama alanı kaybolmuş dedi ama 8+4de yani dün 3 damla kahveyle krmızı arası lekelenmem oldu sonra da kahverengi akıntılar gelmeye başladı dr mu aradım çok kanama yoksa panik yama yat dinlen dedi ama benim bir sorum olacak kanama alanı yok olsa da böyle lekelenme olabilir mi yardım edin lütfen ilk gebeliğim

Kanama alanı tekrar oluşmuş olabilir yada usgde görünmeyecek kdar cok küçük bi pıhtı kalmıştır. o akmıştır..
Benimde geçmişti 1 haftadır yoktu.. bu sabah gene başladı biraz..

cok sevindimm valla :) yatmaya devammı pekii ? Maşallah cnm dahada büyüsün inşallah

yatma durumunu sormayı unuttum ama yatmaya devam etcem inşallah..Dun 2 saat falan oturdum hastnede hemen sırtım , belim falan ağrımaya başladı..
Bugun önce biraz kanama oldu, arkasından da kahverengiye döndü.. sanırım o küçüçük pıhtıdaki kan boşalıyo..

Merhaba canım inşallah bu ilk gebeliğinde yavrunu sağlıkla kucağına alırsın.panik yapma benim de aynı zamanlarda kanamam olmuştu senin gibi.ultrasonda doktorun gozünden kaçmış olabilir.bebek sağlıksızsa ve duşecekse amuda kalksan,bin tane iğne olsan bile düşer engel olamazsin ama basit bir risk te olabilir.sen sakin ol ve yat dinlen..

çok sağol pepuke yatıyorum zaten Rabbim bebeklerimizi korusun senin düşük riskin kalmamıştır artık değil mi inşallah bende atlatırım

arkdaşlar yardımınıza ihtiyacım var bende inş. şubat annesi olma ümidindeyim ancak kahverengi akıntım vardı dr progesteron verdi ve yatak istirati dedi geçmişti 2 gündür ancak bugün yine oldu çok korktum.benim gibi kahverengi akıntısı olan varmı bide bu kahverengi akıntı ne anlama geliyor sizin dr larınız neler söylüyor lütfen cvp yazın bide ben çok halsizim bu normalmi ne dersiniz?acil cvp bekliyorum

çok sağol pepuke yatıyorum zaten Rabbim bebeklerimizi korusun senin düşük riskin kalmamıştır artık değil mi inşallah bende atlatırım

Evet canım riskim geçti.25 iğneden ve bir kutu vajinal tabletten sonra geçti.şimdi daha iyiyim ama simdi de previa riski var başımda

Geçmiş olsun canım korkma sakin ol öncelikle kahverengi akıntıdan korkma.taze kan değil daha once olmuş bir kanamanın dışarı atılması.yaşasıdığın basit bir düşük tehdididir muhtemelen.düsecek olan bebek ne kullanırsan kullan ne yaparsan yap düşer.bol bol dinlen yat iş yapma sadece wcye git.hakkında hayırlısı olsun inşallah..

pepuke çok tşkkr ederim cvbın için benim hiç kanamam olmadı aslında hep bu kahverengi akıntı devam etti hep zaten hamileliğimi onunla öğrendim progesteronla bir iki gündür kesilmişti ve hiç gelmicek artık sanmıştım bugün yeniden gelince arkası kesilmicek sandım bi an Allah korusun.şimdi azaldı sayılır sabahtan beri yatıyorum dün daha kesemizi yeni görmüşken bugün yüreğimi hoplatti anlıcanız acaba normale ne zaman dönerim tatilede çıkıcaz endişe ediyorum

Ya benim gene kanamam var..Gecen haftalarda geçmişti..Cumartesiden beri yine başladı.. açık kırmızı değil.. ya koyu kırmızı bordo gibi geliyo yada kahverengi..
Şakır şakır değil ara ara geliyo..Ne zaman gccek bu kanamalar..Bende de plasenta prevıa mı var acaba...

Rica ederim canım.yatman çok iyi.bu sıcakta habire yatmak zor ama ne yapalım mecburen yavrularımızın iyiliği için yaticaz bol bol.doktor izin vermeden tatile cıkmamanı öneririm canım.aslına bakarsan benim kanamam çok az ve bir iki gün sürmesine rağmen doktorum 3 ay dolana kadar dinlendirmişri beni.sonrasında uçakla gitmek şartıyla 5günlüğüne tatile gitmiştim.kendimi hiç yormadan biraz moral depoladım.ama denize havuza girmedim.eğilip kalkmadım,ani hareket yapmadım falan.hala da dikkat ediyorum.sana da bunları tavsiye ederim canım.

Rica ederim canım.yatman çok iyi.bu sıcakta habire yatmak zor ama ne yapalım mecburen yavrularımızın iyiliği için yaticaz bol bol.doktor izin vermeden tatile cıkmamanı öneririm canım.aslına bakarsan benim kanamam çok az ve bir iki gün sürmesine rağmen doktorum 3 ay dolana kadar dinlendirmişri beni.sonrasında uçakla gitmek şartıyla 5günlüğüne tatile gitmiştim.kendimi hiç yormadan biraz moral depoladım.ama denize havuza girmedim.eğilip kalkmadım,ani hareket yapmadım falan.hala da dikkat ediyorum.sana da bunları tavsiye ederim canım.

Şekerim daha erken haftalardasın ama doktor sana plasentan hakkında birşey soyledimi?her kanama previadan değil biliyorsunki korkma.benim doktorum kanaman olduğu zaman haber ver demisti sen doktoruna haber verdin mi şimdiki kanamanı?önemli de olabilir önemsiz de.kimi hamile 9ay boyunca kanamalı geçirip güzel güzel doğumunu yapabiliyor.yapı meselesi.bence öncelikle aramadıysan doktorunu ara,yakınsa kendini yormadan doktoruna git,ultrasona gir bir bak bebişine,o esnada da plasentayı sor.erken ama sana belki bir fikir verir.ama doktorlar 20 haftaya kadar plasentanın yeri konusunda birsey söylemiyorlar.

tekrar tşkrler Pepuke tatil fikrini kalp atışını duyana kadar erteledik o da haftaya inş. o zamana kadar hep dinlenirsem belki biraz daha toparlanırım bugün dr a gittim dr da kalp atışından sonra karar verelim dedi bakalım hayırlısı artık

Pepukecim inşallah yarın gidyorum doktra.. Doktor acık kırmızı ve aktif kanamaolmadıgı sürece korkma, artma olursa hemen gel dmeişti.. Benimde tek tesellim su an koyu renk ve lekelenme seklinde olması.. İnşallah bende dediğin gibi sağsaim kavusrum bebeğime.. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza..

kızlar slm bende bayağıdır giremiyorum nasıl oldunuz pepukeciğim plesentanın aynı durumda olmamasına sevindim yağmur suyu pepukeninde demiş olduğu gibi taze kanama olmadığı sürece kanamadan korkma en basit örnek ben sürekli lekelenme yaşadım ilaçlarını ihmal etme yeterki Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…